Гледам, хората са разделени на два полюса...Едните казват: България над всичко, какъвто и да е състава - мачкаме! Другите са футболните реалисти, които казват: Тия имат класа, Робен, Мробен, ако играят на макс ни убиват 0-3 на полувреме...За мен са прави и едните и другите...Интересува ме Истината..Мачът се играе на терена. Ние (с какъвто и да е състав и колкото и публика да има) в конкретния мач имаме своите шансове! Ние сме здрава нация, особено когато сме по-слаби на хартия! Много хейт срещу нашите футболисти, който не заслужават! Те са това, което са и мисля, че се РАЗДАВАТ за БЪЛГАРИЯ. Тактически (най-вече) и физически (също толкова) изоставаме във футболно отношение! А това се наваксва с добра тактика...
P.S Каквото и да говорим ще викаме за нашите! Имаме какво да предожим и съставът ни е окей! Живко Миланов трябваше да е там със сигурност, но явно има причини...С тези вратари също изглежда много зле и най-вероянтно Ники Михайлов ще пази. Не е съвсем да няма качества, а и има Холандски опит

Затова селекционерът е селекционер и дано си е свършил добре работата за конкретния мач