Тъпия и прост народ не заслужава да живее в независима българска държава !
Робите си искат господаря от Москва и толкоз.
https://www.vbox7.com/play:e5c89d8789
За кого ще гласувате на 26 март?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За кого ще гласувате на 26 март?
Винаги против червените крадци.
Аз искам да припозная Швейцария за България.За това ще гласувам за Г.Ганчев. Той е човека.
Ама не мога да намеря с кой номер е на изборните бюлетини....

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Captain Stottlemeyer написа:По темата - не мога да не отбележа перверзното чувство за хумор на нейния автор, доказано чрез този цитат:
"Винаги съм казвал тук, че футболните фенове, особено в този форум, са най-ерудираната част на нашето общество и са политически отговорни за съдбата на България."
Тъй като модераторите засега не пускат анкета към темата, давам междинни резултати:

- Нова Република...... - 10,5 гласа 47,7%
- ГЕРБ.................... - 4 гласа 18,2%
- БСП..................... - 3 гласа 13,6%
- Обединени патриоти. - 2 гласа 9,1%
- Реформаторски блок. - 1 глас 4,5%
- ДОСТ................... - 1 глас 4,5%
- Да, България.......... - 0,5 глас 2,3%
Чакам Капитана за анализ относно перверзността и ерудицията на форума.

-
- Контакти:
Ще гласувам за ПП „Движение за радикална промяна Българската пролет“ на Велизар Енчев. Това е единственият политик от последното народно събрение, който се държа достойно. Много ми се понравиха неговото поведение и действия. Това е моето решение.
Аз ще гласувам за Нова република (с ясното съзнание, че няма да влязат в парламента, щото 'десните' се делят повече от наследниците на покойното ЦСКА).
Мисля си, че ... мислещите избиратели, които не се подават на тъпи логики тип "ако гласувам за Х, ще ми се изгуби гласа, та ще си го 'загубя' сам', би следвало да си наредят предпочитанията така:
Десните - 1.НР 2. РБ-2 3. ДаБГ 4. Марешки 5. ГЕРБ.
Левите - 1. АБВ-21 2. ДаБГ 3. Марешки 4. Патриоти 5. БКП
Мисля си, че ... мислещите избиратели, които не се подават на тъпи логики тип "ако гласувам за Х, ще ми се изгуби гласа, та ще си го 'загубя' сам', би следвало да си наредят предпочитанията така:
Десните - 1.НР 2. РБ-2 3. ДаБГ 4. Марешки 5. ГЕРБ.
Левите - 1. АБВ-21 2. ДаБГ 3. Марешки 4. Патриоти 5. БКП
Леле мале! Що глупости изчетох,явно тоя народ си заслужава съдбата!
Вероятно ще гласувам. За кого обаче - идея си нямам.
п.с Какви са тия Нова Република ? (не следя дебатите. Те се въртят едни и същи и общо взето в студиата става нещо, което хич не ми изглежда нормално и заслужаващо да ми привлече вниманието)
Та.....аз съм от онези, които ще гласуват, но не знаят за кого. На Боко и БСП се нагледах общо взето. За турци не ми се гласува.
Марешки......за президентските избори се чудих от къв зор му е да си зареже бизнеса, та да става президент, ама явно е било с цел. Премери си п........шката и вече знае колко му е дълга. Съответно мисля, че е дори по-страшно да се гласува за него, вместо за турците например.
"Не подкрепям никого" мисля, че е най-удачния ми избор. То и без друго (за когото и да гласувам) Боко го чух да казва: Ние имаме най-голям опит в коалирането. С две думи......и за Пенчо да гласувам - той сам не може да управлява и ще се коалира с............Боко или БСП, та в тая връзка, аз за кого да гласувам ??
п.с Какви са тия Нова Република ? (не следя дебатите. Те се въртят едни и същи и общо взето в студиата става нещо, което хич не ми изглежда нормално и заслужаващо да ми привлече вниманието)
Та.....аз съм от онези, които ще гласуват, но не знаят за кого. На Боко и БСП се нагледах общо взето. За турци не ми се гласува.
Марешки......за президентските избори се чудих от къв зор му е да си зареже бизнеса, та да става президент, ама явно е било с цел. Премери си п........шката и вече знае колко му е дълга. Съответно мисля, че е дори по-страшно да се гласува за него, вместо за турците например.
"Не подкрепям никого" мисля, че е най-удачния ми избор. То и без друго (за когото и да гласувам) Боко го чух да казва: Ние имаме най-голям опит в коалирането. С две думи......и за Пенчо да гласувам - той сам не може да управлява и ще се коалира с............Боко или БСП, та в тая връзка, аз за кого да гласувам ??
Начетох се на простотии. Като не искате да гласувате, ще слагате чалмите! Аз пък ви призовавам да гласувате за който хванете, без двете турски партии. Кой разбрал - разбрал!