https://topsport.bg/national/petar-hubc ... aguba.html
Срам! Това да го каже треньорът на България. Па що излизате на терена, бе мой? Я си спестете всички "усилия".
Даже Стоичков като излиза срещу шведците беше оптимист или поне така показа. Бати дръвника е тоя Хубчев.

WCQ : България - Холандия - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: WCQ : България - Холандия 25.03 21:45
Tobacco написа:Ей ръб
Човека точно тва имаше предвид..ти какво искаш да направят при положение,че нааай-добрият ни футболист играе в Спартак Москва? Манекени или не,са единствените заслужаващи да я носят тази фланелка,други няма..и тоя факт колкото по-бързо го осъзнаете толкова по-добре.
Тва ни е нивото в момента,момчетата играят колкото могат,не можем да имаме каквито и да е претенции на този етап защото мАтрял няма.
П.П Супер много дразни наглото и присмиващо се отношение на журналистите и по-голямата част от българите. Не стига,че работата е зле вие искате да става още по зле?
Ай стига с тея мантри, дето ви ги слагат в устата. Веднага ти давам примери. "Левски" с Люпко и пълни некадърници излезе на първо място. След Люпко, некадърниците пак са си некадърници. Мъри с трима сополанковци и двама дъртаци, отписани за футбола, като Йовов и Боримиров направи чудеса и игра, като равен с равен с далеч по-богати клубове, като Марсилия, Хееренвен и Удинезе. Да не споменавам Димитър Пенев, който подчини световния шампион.
И в исторически план, и като моментно състояние, няма логика да бием. Но, за мен, ако паднем, ще е основно заради безсърдечните футбалери и Хубчев и избора му на състав. Ако бием обаче или хиксим, отново не шанса, а футболистите и Хубчев ще са виновни. Много зависи от нагласата на тея 11 и какво ще каже тренера в съблекалнята. Схеми, постройки, тук не важат. Всичко в играта, 90 минути яко търчене и себераздаване, и то ще си покаже.
От съдията също ме е страх...
					Последна промяна от metodito на 21 мар 2017 21:17, променено общо 1 път.

metodito написа:https://topsport.bg/national/petar-hubchev-dovolni-sme-na-dostoyno-predstavyane-sreshtu-holandiya-i-minimalna-zaguba.html
Срам! Това да го каже треньорът на България. Па що излизате на терена, бе мой? Я си спестете всички "усилия".
Даже Стоичков като излиза срещу шведците беше оптимист или поне така показа. Бати дръвника е тоя Хубчев.
Селекционерът добре изпълнява ролята на "умряла лисица", но дали черногледите нихилисти ще имат доблестта да му се извинят след мача, който съм убеден, че ще спечелим?!
- metodito
- Контакти:
Аврамов написа:metodito написа:https://topsport.bg/national/petar-hubchev-dovolni-sme-na-dostoyno-predstavyane-sreshtu-holandiya-i-minimalna-zaguba.html
Селекционерът добре изпълнява ролята на "умряла лисица", но дали черногледите нихилисти ще имат доблестта да му се извинят след мача, който съм убеден, че ще спечелим?!
Бъди уверен, че ще го направя. Най-малкото обаче с тея приказки, много хора ще си кажат: "Аха, ясно. Айде ще го прескоча тоя мач"...
metodito написа:https://topsport.bg/national/petar-hubchev-dovolni-sme-na-dostoyno-predstavyane-sreshtu-holandiya-i-minimalna-zaguba.html
Петър Хубчев: Вярвам, че може да победим Холандия
Gong.bg
Много е важно заглавието , което е взето от контекста...
Петър Хубчев: ....... Ние вярваме, че можем да победим.При едно достойно представяне, дори и при минимална загуба, ще бъдем доволни, но ние вярваме, че можем да направим нещо...
Eminem написа:Tobacco написа:Ей ръб
Човека точно тва имаше предвид..ти какво искаш да направят при положение,че нааай-добрият ни футболист играе в Спартак Москва? Манекени или не,са единствените заслужаващи да я носят тази фланелка,други няма..и тоя факт колкото по-бързо го осъзнаете толкова по-добре.
Тва ни е нивото в момента,момчетата играят колкото могат,не можем да имаме каквито и да е претенции на този етап защото мАтрял няма.
П.П Супер много дразни наглото и присмиващо се отношение на журналистите и по-голямата част от българите. Не стига,че работата е зле вие искате да става още по зле?
Едно е да дадеш всичко от себе си, да играеш с хъс, да оставиш сърцето си на терена, както се казва и съвсем друго е да излезеш на терена, за да потренираш за дискотеката няколко часа по-късно и грам да не те вълнува какво се случва на терена. Схващаш ли разликата ?
При Пенев имаше промяна в това отношение, но видяхме какво се случва, когато някой ги накара да се изпотят.
Нито си забавен, нито си оригинален с тия лафове за дискотеките. По телевизията едва ли се е видяло на мача с Люксембург, ако въобще си си направил труда да го гледаш, каква дива и истинска радост изпитаха футболистите като успяха да победят. Това трябва да ти говори за две неща, и човека ти ги е обяснил и двете, но аз ще ти ги повторя. Първо - качеството на отбора е такова, че футболистите чувстват удовлетворение от макар и трудната победа срещу Люксембуг. И второ, че наистина са се раздали на макс, за да се стигне до тия емоции.
На мен това ми стига. А тоя квалификационен цикъл ни изправя срещу три наистина добри отбора, които освен всичко друго са и имена в световния футбол. Какво ви пречи да посетите мачовете с тях ? Просто сте мрънкачи, човек. Честно казано съжалявам, че няма читав стадион в Пловдив. Там атмосферата би била в пъти по-добра, и с удоволствие бих пътувал до там, за да гледам националите.
- 7 е добро число
вече е сигурно вратаря на Литекс ще пази . 
0:4

0:4

[center]През 1921 год.  е основан  отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на : 
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
 [/center]
[/center]
						„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
 [/center]
[/center]Re: WCQ : България - Холандия 25.03 21:45
Венци Стефанов за националния селекционер: "Петър Хубчев е крива гьостерица, никой не може да му влияе!"
http://www.sportal.bg/video.php?video=99065

http://www.sportal.bg/video.php?video=99065
Ще ехубаво да победим.

Холандците са фаворитите в тази среща, въпреки че последните години нямат добри резултати. Но пък като си спомня играта на нашите срещу Франция и Швеция... Видно е в двата състава какви играчи има.
Въпреки всичко ще ги гледам. По интернет по обективни причини /беден съм - нямам пари да отида на мач, нито да си купя телевизор, да не си помислите нещо друго/. Ще си пийна едно-две /ето що съм беден/ и ще стискам палци на нашите. Пък ако играта не ми хареса, ще наблегна на първото. Накрая ще чакам умните слова на началника Михайлов и ще се надявам да е единствения с тази фамилия, който виждам нея вечер.
Дано и други градове да са домакини на мачовете на националния отбор. Ето - вече толкова много имат осветление. Скоро и трева. После може и седалки. И накрая ако не е разрушено всичко и да се започва от началото - трибуна. Или май трябваше в обратния ред.
п.с. Специални благодарности на Хубчев, че не е викнал Император Божи86

Въпреки всичко ще ги гледам. По интернет по обективни причини /беден съм - нямам пари да отида на мач, нито да си купя телевизор, да не си помислите нещо друго/. Ще си пийна едно-две /ето що съм беден/ и ще стискам палци на нашите. Пък ако играта не ми хареса, ще наблегна на първото. Накрая ще чакам умните слова на началника Михайлов и ще се надявам да е единствения с тази фамилия, който виждам нея вечер.
Дано и други градове да са домакини на мачовете на националния отбор. Ето - вече толкова много имат осветление. Скоро и трева. После може и седалки. И накрая ако не е разрушено всичко и да се започва от началото - трибуна. Или май трябваше в обратния ред.
п.с. Специални благодарности на Хубчев, че не е викнал Император Божи86