Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 21 мар 2017 11:51

RedStar2016 написа:
BRF написа:Вие решихте,че Динамо е Левски
Столипиновци решиха ,че Велбъжд е Локо
Бултрасите решиха,че Металик е Ботев
Нафтата решиха,че Мастер е Нефтохимик
Марулите решиха,че Олимпик е Берое ....................................

Част от Армейците решиха, че Литекс е ЦСКА

Това ли искаш да кажеш, защото друга част не сме съгласни да сме за пример като горните.

Довърши си нещата както прецениш!
Обстоятелствата са такива,че всеки трябва да си решава без да бъде съден от другите!Част приемат ЦСКА-София за наследник на ЦСКА,друга част приемат ЦСКА 1948 за наследник,трети не се интересуват защото няма нужда от наследници и така!
Аз съм си решил за себе си към момента какво да правя,но НИКОГА не съм натрапвал мнението си!Дори и сега няма как да знаете какво мисля,просто опонирам на левскарите и кацамуните!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 мар 2017 12:31

Понеже 09.09.2016 влезе в списъка с официалните клубни празници на подуянци, трябва да уточним само, че новините за смъртта на ПФК ЦСКА АД са силно преувеличени.
На въпросната дата съдът реши, че обявява несъстоятелността на ПФК ЦСКА АД, спира дейността му, постановява възбрана на имуществото му и нарежда да започне неговото осребряване. Но не е решил дружеството да бъде ликвидирано. Ликвидацията на дружеството е след разпродажбата на имуществото му.
Така че синята радост е измамна, но това е напълно в духа със синята идеология, където няма кой знае колко истински неща.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Допинг в Левски!

Мнениеот GOLEADOR » 21 мар 2017 12:42

[offtopic]Не му е лесно на Заклетия левскар.Вчера го питах за ВК Левски и човечеца все увърташе нещата и се чудеше Левски умрял ли е или е изоставен от феновете си.Сега хванаха и състезател на Левски с допинг и това може да наклони везните в едната посока,предполагам дилемата пред подуянеца е голяма,от кой Левски да се откаже.Накрая май ще зареже и двата.Ах колко жалко е да си левскар.....

П.П.
Звездата на волейболния "Левски" Спас Байрев потвърди, че е дал положителна допинг проба след дербито с ЦСКА на 22 февруари.
[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 мар 2017 14:40

RedStar2016 написа:

Това ли искаш да кажеш, защото друга част не сме съгласни да сме за пример като горните.

Няма как да кже това защото не отговаря на фактите , а лично аз досега не бях чувал настоящи или бивши фенове на ЦСКА или Средец или ЦФКА да ходят на мачове на Литекс в Ловеч и да ги подкрепят ;) Но според изкривената логика на някои бивши фенове на ЦСКА наричани от някои "авиатори" (сигурно защото летят в облаците , а не живеят в реалността) може някои да си мислите подобни измишльотини :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 21 мар 2017 14:48

baraba написа:
RedStar2016 написа:

Няма как да кже това защото не отговаря на фактите , а лично аз досега не бях чувал настоящи или бивши фенове на ЦСКА или Средец или ЦФКА да ходят на мачове на Литекс в Ловеч и да ги подкрепят ;) Но според изкривената логика на някои бивши фенове на ЦСКА наричани от някои "авиатори" (сигурно защото летят в облаците , а не живеят в реалността) може някои да си мислите подобни измишльотини :oops:

По същата логика и феновете на Локо Пд не ходят в Кюстендил, но това не пречеше с години да им пеем и питаме кои са точно.
По какво точно се различава съдбата на ЦСКА - СОФИЯ от горните отбори и с какво сте повече от тях по отношение на произхода.
Не съм фен на т.н авиатори, но те поне са създадени на жълтите павета, а ЦСКА - СОФИЯ кога и къде точно е създадена.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2017 14:54

RedStar2016 написа:
baraba написа:
RedStar2016 написа:

По същата логика и феновете на Локо Пд не ходят в Кюстендил, но това не пречеше с години да им пеем и питаме кои са точно.
По какво точно се различава съдбата на ЦСКА - СОФИЯ от горните отбори и с какво сте повече от тях по отношение на произхода.
Не съм фен на т.н авиатори, но те поне са създадени на жълтите павета, а ЦСКА - СОФИЯ кога и къде точно е създадена.

Този ЦСКА,който уж умря беше създаден с "указ" според левскарите !?!Това пречеше ли ти да си им фен?
п.п.Много обичате да пишете това тире,я изпиши името на вашия отбор по тази логика!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Допинг в Левски!

Мнениеот Заклет Левскар » 21 мар 2017 15:44

GOLEADOR написа:[offtopic]Не му е лесно на Заклетия левскар.Вчера го питах за ВК Левски и човечеца все увърташе нещата и се чудеше Левски умрял ли е или е изоставен от феновете си.Сега хванаха и състезател на Левски с допинг и това може да наклони везните в едната посока,предполагам дилемата пред подуянеца е голяма,от кой Левски да се откаже.Накрая май ще зареже и двата.Ах колко жалко е да си левскар.....

П.П.
Звездата на волейболния "Левски" Спас Байрев потвърди, че е дал положителна допинг проба след дербито с ЦСКА на 22 февруари.
[/offtopic]

[offtopic]Какво съм увъртал? Сто пъти ти го казах:
Сегашните ВК Левски и БК Левски са нови отбори. Също като ЦСКА 1948 и Локо 1928 София. Когато старите отбори (БК и ВК) изпаднат в несъстоятелност, ще означава, че не съществуват.
Ах колко жалко е да си припознавач.....[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 21 мар 2017 17:13

BRF написа:
Заклет Левскар написа:

Щом не си припознал никой, защо още няма мач за Суперкупата? Защо носитела на КБ не участва в ЕКТ? Защо и вие няма да участвате в ЕКТ? Защо Литекс играе в Трета лига, след като беше изпратен във Втора лига? Какво се случи на Девети Септември?

До колкото разбрах отмениха мача за Суперкупата!Преди години и шампиона на България не участва в ЕКТ,помниш ли БАТЕ?ЦСКА може и да не участва тази година в ЕКТ,още не се е класирал!Литекс нямат кинти за профи футбол и затова отидоха в аматьордкия!Това за девети септември ,за коя година питаш?

Хахахахах!!! Ебати смешните отговори, припаднах. BRF, самозакривай се и не се излагай повече.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 мар 2017 17:29

Щом Литекс нямат кинти за профи футбол, тогава защо сега се борят да влязат в "Б" група?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 мар 2017 17:42

RedStar2016 написа:

RedStar, според УЕФА ЦСКА-София е ново дружество. Логично е началото да е свързано с изкупуването на Литекс от ЦСКА ЕАД, преместването му в София и формирането на различните отбори - представителен, дубъл и тези от ДЮШ. Надяваме се след изкупуването на активите на фалиралото дружество и частичното разплащане с кредиторите, ЦСКА-София да стане негов приемник. Ако не сега, в недалечно бъдеще, след постигне на договорка с кредиторите на ПФК ЦСКА АД и УЕФА.
Последна промяна от Mitata на 21 мар 2017 17:44, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”