Official: Man United will play Man City on Thursday 27 April.
Means as expected we face 9 games in 29 days in April. A game every 3 days on average.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
tevez написа:Official: Man United will play Man City on Thursday 27 April.
Means as expected we face 9 games in 29 days in April. A game every 3 days on average.
Съответно, Жозе ще се оплаче от програмата, средно 18 пъти.

Ние имахме също 9 мача през април, в сезона, в който взехме ЛЕ, if you know what I mean.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Че са доста мачове-доста са. Ама тва им е работата..няма смисъл от мрънкане.Нито сме първите,нито последните с такава бройка мачове.
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C7WnZZ2X4AAyxSU.jpg:large[/rimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C7WnZZ2X4AAyxSU.jpg:large[/rimg]
Офтопик:
Офтопик:
Взимат толкова пари, че ако трябва и през ден ще играят.
Програмата обаче някой път наистина не мога да я разбера.
В отминалия кръг Сити и Ливърпул играха в неделя следобед 16:30 тяхно време, а Сити играха в ШЛ в сряда. Ливърпул гледаше по ТВ.
Ние играхме в четвъртък вечерта, а мачът ни беше в неделя от 12:00 тяхно време.
Е, къде е логиката питам аз? Някой ще кажат голяма работа, разлика от 4 часа, но може би Моу затова се оплаква, защото такива неща дразнят. От ФА изобщо не щадят отборите, които участват в Европа.
В Италия дори изместват мачове в петък, за да имат повече време отборите до мача им в ШЛ, а след това играят в неделя късно вечерта, в Испания също, а само в Англия к*р.
Програмата обаче някой път наистина не мога да я разбера.
В отминалия кръг Сити и Ливърпул играха в неделя следобед 16:30 тяхно време, а Сити играха в ШЛ в сряда. Ливърпул гледаше по ТВ.
Ние играхме в четвъртък вечерта, а мачът ни беше в неделя от 12:00 тяхно време.
Е, къде е логиката питам аз? Някой ще кажат голяма работа, разлика от 4 часа, но може би Моу затова се оплаква, защото такива неща дразнят. От ФА изобщо не щадят отборите, които участват в Европа.
В Италия дори изместват мачове в петък, за да имат повече време отборите до мача им в ШЛ, а след това играят в неделя късно вечерта, в Испания също, а само в Англия к*р.
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C7XUEbpWwAAaFoI.jpg:large[/rimg]
Връщаме се в САЩ,преди месец някъде бях чел,че ще играем с Юве,Реал и Барселона.
Връщаме се в САЩ,преди месец някъде бях чел,че ще играем с Юве,Реал и Барселона.
Офтопик:
Офтопик:
Манчестър Юнайтед ще проведе част от предсезонната си подготовка в САЩ. "Червените дяволи" ще проведат двуседмично турне отвъд океана и ще изиграят пет контроли в пет града срещу местните Лос Анджелис, Солт Лейк Сити, Санта Клара и Вашингтон. Предстои да бъде уточнен и съперникът за петата контрола.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Американският Чигако Файър потвърди трансфера на Бастиан Швайнщайгер от Манчестър Юнайтед.
„През кариерата си винаги съм приемал възможности, когато виждам, че мога да имам положителен принос към отбора и да помогна да добрите резултати”, коментира германецът пред Chicago Tribune.
„Трансферът ми в Чикаго не е по-различен в тази насока”, добави Швайнщайгер.
[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17362747_10154590354727746_67608116240210901_n.jpg?oh=c6624ab0a98edaa44790f0fd3a6a04f8&oe=596B7484[/rimg]
няма да са Юве..на американците им се гледа Ел Класико и манчестърското дерби явно 

Офтопик:
Офтопик: