Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 17 мар 2017 12:29

gihuelo написа:...
Стоилов и аз не допускам , че има голяма вероятност да се върне, но на Херо ако му дадат 50-60 000 лв. заплата може и да се прибере според мен, още повече Гонзо го няма вече!
Има и още един според мен много добър млад треньор това е Веселин Великов, но той е бил в ЦСКА и няма как да стане.
За Вуцата не знам :mrgreen: Как така тези президенти на отбори не виждат какъв тактик е не знам :mrgreen: :mrgreen:

Единият от споменатите по-горе също е бил в ЦСКА и дори е отбелязал гол във вратата на "Левски". Другият е побеждавал "Левски" няколко пъти като треньор. А и има спомени от стажа си като треньор в "Левски".
Третият...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 12:51

Живко6461 написа:
Стоилов и аз не допускам , че има голяма вероятност да се върне, но на Херо ако му дадат 50-60 000 лв. заплата може и да се прибере според мен, още повече Гонзо го няма вече!
Има и още един според мен много добър млад треньор това е Веселин Великов, но той е бил в ЦСКА и няма как да стане.
За Вуцата не знам :mrgreen: Как така тези президенти на отбори не виждат какъв тактик е не знам :mrgreen: :mrgreen:

Единият от споменатите по-горе също е бил в ЦСКА и дори е отбелязал гол във вратата на "Левски". Другият е побеждавал "Левски" няколко пъти като треньор. А и има спомени от стажа си като треньор в "Левски".
Третият...

Прав си ! Игра и вкара гол (мисля, че за 3:1) но е най-успелия треньор в Левски и публиката ще го приеме. Даже го иска!
Херо също няма да има проблеми с публиката, както и Кокала. Великов прави впечатляващи неща в Дунав с поне на мен неизвестни играчи.Правеше го и в Любимец.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 мар 2017 13:26

Прав си ! Игра и вкара гол (мисля, че за 3:1) но е най-успелия треньор в Левски и публиката ще го приеме. Даже го иска!
Херо също няма да има проблеми с публиката, както и Кокала. Великов прави впечатляващи неща в Дунав с поне на мен неизвестни играчи.Правеше го и в Любимец.

4:1. Не е толкова важно. Пошегувах се. Нека не абсолютизираме. Има и други треньори, които не без основание могат да бъдат обявени за най-успелите в "Левски".
Димитър Димитров вече е имал проблеми с публиката на "Левски". И с ръководството на клуба.
Емил Велев също е имал проблеми с публиката на "Левски" и с ръководството на клуба.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 13:46

Живко6461 написа:

4:1. Не е толкова важно. Пошегувах се. Нека не абсолютизираме. Има и други треньори, които не без основание могат да бъдат обявени за най-успелите в "Левски".
Димитър Димитров вече е имал проблеми с публиката на "Левски". И с ръководството на клуба.
Емил Велев също е имал проблеми с публиката на "Левски" и с ръководството на клуба.

Според теб кой или кои са най-подходящите?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 мар 2017 13:56

Явно си имаме зле измислен клонинг на Беладона. :lol: Само дето "нашият" отдолу е оранжев. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 мар 2017 13:58

Най-подходящи означава назначаването им да е реално възможно. Трудно ми е да отговоря, тъй като не съм запознат с подробности.
С оглед на обстановката в и около клуба Николай Митов е от подходящите. Бих споменал Илиан Илиев, Любослав Пенев (да, наричан и чичовото), Никола Спасов, Едуард Ераносян, Димитър Димитров (с много условнонсти), ... Унесох се.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 мар 2017 14:00

Без качествен и стойностен треньор няма да мръднем и крачка напред. От лятото така и така половин отбор си тръгва, което говори за класата на СТР на Левски през последните години. Няма ли кой да каже баста и да назначи истински треньор и директор които да влязат в ролята си и да изпълняват своите задължения както подобава. Спас щял да създава нов ред, с нови ръководители и да превърне клуба в самоиздържащо се предприятие. Като гледам, все същите необразовани и елементарни люде без капка иновативност и фантазия преживяват на Герена. Като прочетох следното и изпаднах в потрес: "Потресаващ факт: Приходите от трансфери в Левски...37 хиляди лева"
Толкова години ръководните фактори на "Герена" се опитваха да убедят масата, че са изключителни професионалисти, но както се казва "пред фактите и Боговете мълчат". Фактите, извън спортно-техническия тотален провал на тима, са още по-потресаващи, що се отнася до продажба на футболисти. Това се видя по време на провелото се през февруари ОС на акционерите, на което бяха изкарани подробни данни за разходите и приховите на клуба. Е, оказва се, че от 2014 година насам, в графа "трансфери", в клуба са постъпили "колосалните"...37 хиляди лева. На всичкото отгоре те са дошли от трансфера на Георги Йомов в Славия, който наскоро призна, че баща му е извадил парите, за да може да си тръгне от Левски. Това обяснява много неща, включително, че клубът е много далеч от това да се самоиздържа, каквато е практиката на източноевропейските клубове, които създават, развиват и продават футболисти, за да си гарантират съществуването.
https://topsport.bg/levski/potresavasht ... -leva.html
Коментърът е излишен! Не метлата, тоягата трябва да хване Спас.
Всичко това е в резултат на пребиваването на бивши футболни легенди в управлението на Левски.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 14:24

Живко6461 написа:

Най-подходящи означава назначаването им да е реално възможно. Трудно ми е да отговоря, тъй като не съм запознат с подробности.
С оглед на обстановката в и около клуба Николай Митов е от подходящите. Бих споменал Илиан Илиев, Любослав Пенев (да, наричан и чичовото), Никола Спасов, Едуард Ераносян, Димитър Димитров (с много условнонсти), ... Унесох се.

Ераносян и Спасов може, но Любо треньор на Левски аз мисля , че това е неосъществимо :geek:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 14:27

wilge написа:Без качествен и стойностен треньор няма да мръднем и крачка напред. От лятото така и така половин отбор си тръгва, което говори за класата на СТР на Левски през последните години. Няма ли кой да каже баста и да назначи истински треньор и директор които да влязат в ролята си и да изпълняват своите задължения както подобава. Спас щял да създава нов ред, с нови ръководители и да превърне клуба в самоиздържащо се предприятие. Като гледам, все същите необразовани и елементарни люде без капка иновативност и фантазия преживяват на Герена. Като прочетох следното и изпаднах в потрес: "Потресаващ факт: Приходите от трансфери в Левски...37 хиляди лева"
Толкова години ръководните фактори на "Герена" се опитваха да убедят масата, че са изключителни професионалисти, но както се казва "пред фактите и Боговете мълчат". Фактите, извън спортно-техническия тотален провал на тима, са още по-потресаващи, що се отнася до продажба на футболисти. Това се видя по време на провелото се през февруари ОС на акционерите, на което бяха изкарани подробни данни за разходите и приховите на клуба. Е, оказва се, че от 2014 година насам, в графа "трансфери", в клуба са постъпили "колосалните"...37 хиляди лева. На всичкото отгоре те са дошли от трансфера на Георги Йомов в Славия, който наскоро призна, че баща му е извадил парите, за да може да си тръгне от Левски. Това обяснява много неща, включително, че клубът е много далеч от това да се самоиздържа, каквато е практиката на източноевропейските клубове, които създават, развиват и продават футболисти, за да си гарантират съществуването.
https://topsport.bg/levski/potresavasht ... -leva.html
Коментърът е излишен! Не метлата, тоягата трябва да хване Спас.
Всичко това е в резултат на пребиваването на бивши футболни легенди в управлението на Левски.

Е как 37 000? А Вутов? Гари Родригес?Мюлдер?Белаид?Бедоя?- те не бяха ли с трансферни суми?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 мар 2017 17:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fyT-UM1QCDo[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”