Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 17 мар 2017 09:50

Заклет Левскар написа:Някой знае ли какво става с Дърпатов? Защо вече не пише тук? Да не би и на него Гришона да му е спрял хранилката?

Че той пише ли тук?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 мар 2017 10:13

BRF написа:
Заклет Левскар написа:Някой знае ли какво става с Дърпатов? Защо вече не пише тук? Да не би и на него Гришона да му е спрял хранилката?

Че той пише ли тук?

Вече не.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 11:44

35 години от елиминирането на Ливърпул
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=2993

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 мар 2017 12:04

Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:Гриша Ганчев го е страх от честен търг за Армията !!!

Ти обаче наистина си туфейс!Плащаше наем 1000 лв,пък после искаше Армията да оправяш!Преди месеци обясняваше за десетките или стотици хиляди дето сте инвестирали с твои приятели в залата на ЦСКА,сега чакаш да се събирате в петък за 7000лв!Питам Сашо Попов дали знае някакъв си беладона от форума,вика ми къв е тоя :mrgreen:

Аз го питам , питал ли те е некой за беладона , той ми вика : не ... на кого да вярвам ?!

Я дай някоя снимка на твоя ремонт!Тогава 5000 лв не бяха проблем,после дори 100 000 лв не бяха проблем!Сега 7000лв са проблем!Имаше момент и милиони щеше да плащаш,пък живееш на квартира за 1000лв :mrgreen:

Имам богати приятели като Черепа и Домуса и мога да разчитам на тех да ми метнат некой лев да си харчим ....

Най-много да ти метнат некой десен,а най-вероятно и „хапчето“,като приключи всичко-нема никва делавера от тебе! :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 мар 2017 12:30

Red joker написа:
Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:Гриша Ганчев го е страх от честен търг за Армията !!!

Ти обаче наистина си туфейс!Плащаше наем 1000 лв,пък после искаше Армията да оправяш!Преди месеци обясняваше за десетките или стотици хиляди дето сте инвестирали с твои приятели в залата на ЦСКА,сега чакаш да се събирате в петък за 7000лв!Питам Сашо Попов дали знае някакъв си беладона от форума,вика ми къв е тоя :mrgreen:

Аз го питам , питал ли те е некой за беладона , той ми вика : не ... на кого да вярвам ?!

Я дай някоя снимка на твоя ремонт!Тогава 5000 лв не бяха проблем,после дори 100 000 лв не бяха проблем!Сега 7000лв са проблем!Имаше момент и милиони щеше да плащаш,пък живееш на квартира за 1000лв :mrgreen:

Имам богати приятели като Черепа и Домуса и мога да разчитам на тех да ми метнат некой лев да си харчим ....

Най-много да ти метнат некой десен,а най-вероятно и „хапчето“,като приключи всичко-нема никва делавера от тебе! :twisted:

Яяяяя !!! Блудния трол се завърна ....

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 мар 2017 12:44

Понеже сме в темата "Магията ЦСКА" и понеже днес сме 17-ти Март, редно е да отбележим, че днешният ден има огромен дял в тази магия - отстраняването на Ливърпул през 1982!
Живи и здрави да са всички цесекари, участвали в една от най-великите ни победи!
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 мар 2017 12:50

Най-великата победа!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 мар 2017 14:34

Днес в Нион Йън Ръш тегли жребия за ШЛ,същият преклони глава пред ЦСКА в онази луда нощ на 17 март 1982.
Името на екзекутора на Ливърпул може да видите на снимката.
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2017 17:06

Честито и от мен, ..... ама минали 35 години, .... то не е много за хвалба! :(

Да си пожелаем отново да изпитаме подобна радост.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2017 09:06

Крадците на имоти до последно ще опитат да прецакат сделката за емблемата, но и да я вземат по някакъв криминален начин със съдействието на убиеца на футбола - ДомусАГА нямат шанс да играят на Армията, защото Армията е на истинските ЦЕСЕКАРИ които са там в момента и ще я браним както опълченците на шипка!

Върни се в “ЦСКА”