Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
boabbb
-
Контакти:
Мнениеот boabbb » 16 мар 2017 15:40
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Фиорентина е основан наново,откупуват си емблемата на търг и се възползват от закона за заслуги (ако не се лъжа).
Фиорентина плаща и то доста милиони в евра, за да има право на емблема и цветове на клуба.. и история. При това започва с друго име, нямащо общо с Фиорентина. Обаче те са тъпи италианци, нали?! Вместо да си докарат Лече и да го кръстят Фиорентина, без да плащат нищо?!?
Я пак да те питам,колко ДОСТА милиони са платили Фиорентина?И каква част от дълговете са изплатили?
Сега Гришата като ви купи активите на фалиралия ЦСКА , ще станете точно като Фиорентина !!! Може би Тире Фиорентина ?
Много взехте да се защитавате двамата нещо

,да не би?Лошото е ,че няма как да има мъж във вашата връзка!

Ще им пратиме Кубемба, ли беше

-
Red_Neck
-
Контакти:
Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2017 15:46
.... че има дълги крайници

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
Beladona
Мнениеот Beladona » 16 мар 2017 16:16
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:Mitata написа:Beladona написа:Гриша Ганчев го е страх от честен търг за Армията !!!
Дона, феновете на ЦСКА са се наслушали на какви ли не грандиозни обещания. Единствено тандемът Ганчев - Инджов ВЪРШИ РЕАЛНИ НЕЩА. Първите снимки от модернизираната база се появиха на бял свят. На мястото на полянките, обрасли с треволяк, буренак, храсталаци и дърветата, виждаме нови терени с трибуни и осветление, обновени сгради и градинки, нов трафопост.
Този тандем няма ЗАКОНОВО основание да ползва базите ! Тва че нещо подобрява , не значи , че не трябва да плаща НАЕМ !!!
На какво основание твърдиш това?
На база Законът за спорта и Законът за концесиите ....и на който ти си избереш ЗАКОН !
Сезирай прокуратурата,омбудсмана!
Не , ще сезирам Народа на България , така обичам аз да сезирам ....
-
Beladona
Мнениеот Beladona » 16 мар 2017 16:21
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:Гриша Ганчев го е страх от честен търг за Армията !!!
Ти обаче наистина си туфейс!Плащаше наем 1000 лв,пък после искаше Армията да оправяш!Преди месеци обясняваше за десетките или стотици хиляди дето сте инвестирали с твои приятели в залата на ЦСКА,сега чакаш да се събирате в петък за 7000лв!Питам Сашо Попов дали знае някакъв си беладона от форума,вика ми къв е тоя

Аз го питам , питал ли те е некой за беладона , той ми вика : не ... на кого да вярвам ?!
Я дай някоя снимка на твоя ремонт!Тогава 5000 лв не бяха проблем,после дори 100 000 лв не бяха проблем!Сега 7000лв са проблем!Имаше момент и милиони щеше да плащаш,пък живееш на квартира за 1000лв

Имам богати приятели като Черепа и Домуса и мога да разчитам на тех да ми метнат некой лев да си харчим ....
-
BRF
-
Контакти:
Мнениеот BRF » 16 мар 2017 19:05
Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:Гриша Ганчев го е страх от честен търг за Армията !!!
Ти обаче наистина си туфейс!Плащаше наем 1000 лв,пък после искаше Армията да оправяш!Преди месеци обясняваше за десетките или стотици хиляди дето сте инвестирали с твои приятели в залата на ЦСКА,сега чакаш да се събирате в петък за 7000лв!Питам Сашо Попов дали знае някакъв си беладона от форума,вика ми къв е тоя

Аз го питам , питал ли те е некой за беладона , той ми вика : не ... на кого да вярвам ?!
Я дай някоя снимка на твоя ремонт!Тогава 5000 лв не бяха проблем,после дори 100 000 лв не бяха проблем!Сега 7000лв са проблем!Имаше момент и милиони щеше да плащаш,пък живееш на квартира за 1000лв

Имам богати приятели като Черепа и Домуса и мога да разчитам на тех да ми метнат некой лев да си харчим ....
Кажи ТИ какво направи за ремонта на залата?
-
Beladona
Мнениеот Beladona » 17 мар 2017 07:28
Какво става със Споразумението ? Защо не излиза на бял свят ! Всеки договор с Държавата трябва да е видим за Обществото !!! Защо се позволява на дружество с ЕИК 1105 ...., доскоро казващо се Литекс , да ползва базите без да плаща уговорения НАЕМ ??? Какви инвестиции се приспадат ? Това приспадане поражда само КОРУПЦИЯ и нищо друго !!!
-
BRF
-
Контакти:
Мнениеот BRF » 17 мар 2017 08:55
Beladona написа:Какво става със Споразумението ? Защо не излиза на бял свят ! Всеки договор с Държавата трябва да е видим за Обществото !!! Защо се позволява на дружество с ЕИК 1105 ...., доскоро казващо се Литекс , да ползва базите без да плаща уговорения НАЕМ ??? Какви инвестиции се приспадат ? Това приспадане поражда само КОРУПЦИЯ и нищо друго !!!
Давай,не спирай!Организирай народа!Днес имаш по-важна задача все пак-7 000 лв са си 7 наема-сериозна инвестиция!
-
Beladona
Мнениеот Beladona » 17 мар 2017 09:15
BRF написа:Beladona написа:Какво става със Споразумението ? Защо не излиза на бял свят ! Всеки договор с Държавата трябва да е видим за Обществото !!! Защо се позволява на дружество с ЕИК 1105 ...., доскоро казващо се Литекс , да ползва базите без да плаща уговорения НАЕМ ??? Какви инвестиции се приспадат ? Това приспадане поражда само КОРУПЦИЯ и нищо друго !!!
Давай,не спирай!Организирай народа!Днес имаш по-важна задача все пак-7 000 лв са си 7 наема-сериозна инвестиция!
Всичко е платено и изчистено и това повече няма да се повтаря , закъснение с 5 дни !!! Всичко ще се плаща на секундата , иначе се самозакриваме !!! Сега вече ще искаме Прозрачност за грабежа на едни бази , обречен си , Бургас !!!
-
BRF
-
Контакти:
Мнениеот BRF » 17 мар 2017 09:19
Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:Какво става със Споразумението ? Защо не излиза на бял свят ! Всеки договор с Държавата трябва да е видим за Обществото !!! Защо се позволява на дружество с ЕИК 1105 ...., доскоро казващо се Литекс , да ползва базите без да плаща уговорения НАЕМ ??? Какви инвестиции се приспадат ? Това приспадане поражда само КОРУПЦИЯ и нищо друго !!!
Всичко е платено и изчистено и това повече няма да се повтаря , закъснение с 5 дни !!! Всичко ще се плаща на секундата , иначе се самозакриваме !!! Сега вече ще искаме Прозрачност за грабежа на едни бази , обречен си , Бургас !!!
Твоята дружка обясняваше,че е незаконно да се плаща в аматьорски групи!Какъв е твоя коментар?
Как ще поискате прозрачност за грабежа?Кои сте вие и имате ли идея да го правите по начин,различен от беладона да реве във форума на ЦСКА в гонг?
-
Заклет Левскар
Мнениеот Заклет Левскар » 17 мар 2017 09:33
Някой знае ли какво става с Дърпатов? Защо вече не пише тук? Да не би и на него Гришона да му е спрял хранилката?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Върни се в “ЦСКА”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта