Левски (София) - Ботев (Пловдив) |2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 19 мар 2017 17:50

Победа за Левски
35
46%
Равен
13
17%
Победа за Ботев
28
37%

Общо гласове: 76

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 19.03.2017 |

Мнениеот boabbb » 13 мар 2017 15:47

Мачът за мен е 1/Х и то зависи дали Ботев ще играят за нещо :roll: Те нямат кой знае какъв шанс за 6-цата ... Колкото до дузпите - дузпата за Левски в предпоследния мач я има, както и това, което видях вчера срещу Берое ( нарушението на Яблонски ) - играта с ръка с Берое за мен не е дузпа :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 мар 2017 08:56

На кой ли му пука. Пълна апатия. И двата отбора цъфнали та вързали. Някакъв скучен хикс най-вероятно.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 мар 2017 09:38

Red_Neck написа:Ботев би трябвало да са по-мотивирани за този мач.
1:2 от мен с два гола от.... статични положения ;)

ПП:.... мамин Алекс нема ли да дебютира вече?

Пак провокираш, но явно това е работата ти. Ако е в нрава ти, също е разбираемо- всички припознавачи сте такива. Кажи ми как щеше да се чувстваш, ако ви бяха свирили двете явни засади от които отбелязахте головете срещу Монтана? И вие щяхте да станете за резил като нас. Но Г.Г. за разлика от С.Р. е спонсорирал съдийската бригада.
Колкото до въпросът ти- мамин Алекс не зная кога и дали ще дебютира, но гледах онзи ден татин Алекс как се разхождаше на Царско село. По едно време очаквах да извади синджирче и да си го омотава на показалеца. Или нещо от този род. Разликата е в поколенията. Най- добрите от генерацията на баща му играеха в чужбина, от сегашната просто няма добри. Журналята вдигнат шум около някой случаен проблясък на някого, онези го викнат на проби и толкоз. За тях поне съм сигурен, че разбират от футбол. Никой не бяга от хубавото. Настоящите гелосани "надежди" на родния футбол се движат по утвърдена пътека- от проби в Арсенал до договор в Касъмпаша. Примерно.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 14 мар 2017 14:26

Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 14 мар 2017 15:13

Kris_men2000 написа:Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.

Последната титла за Левски е от далечната 2009 год. и е спечелена под ръководството на Емил Велев . Никога не съм бил привърженик или симпатизант на Левски , но винаги съм се чудил защо Велев никой от Левски не го търси , а се спрягат винаги анонимни некадърници като сегашния ви треньор и предшественика му или разни търгаши които " МНОГО ОБИЧАТ ЛЕВСКИ , НО САМО КОГАТО ТЕ СА В ЛЕВСКИ " ( цитирам Гонзо но мисля че всички ще се съгласят че думите му са самата истина ).

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 мар 2017 15:22

bsz1916 написа:
Kris_men2000 написа:Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.

Последната титла за Левски е от далечната 2009 год. и е спечелена под ръководството на Емил Велев . Никога не съм бил привърженик или симпатизант на Левски , но винаги съм се чудил защо Велев никой от Левски не го търси , а се спрягат винаги анонимни некадърници като сегашния ви треньор и предшественика му или разни търгаши които " МНОГО ОБИЧАТ ЛЕВСКИ , НО САМО КОГАТО ТЕ СА В ЛЕВСКИ " ( цитирам Гонзо но мисля че всички ще се съгласят че думите му са самата истина ).

Емил Велев - Кокала (Джеймс) не щепи басма на никой ... такива не са харесвани в Левски , това е една от причините да не е в Левски ... а неговите треньорски качества не смея да ги коментирам .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 мар 2017 16:42

Kotooshu написа:
bsz1916 написа:

Емил Велев - Кокала (Джеймс) не щепи басма на никой ... такива не са харесвани в Левски , това е една от причините да не е в Левски ... а неговите треньорски качества не смея да ги коментирам .

Кокала е един от малкото левскари, които и червената общност уважава. Може да го храниме на мачовете, но си е мъжага и е достоен за уважение :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Popokatepetal
Контакти:

Re: bm16

Мнениеот Popokatepetal » 14 мар 2017 16:43

Captain Stottlemeyer написа:
Странджата написа:.....Не казвам, че Левски е отбор, което е рязан като Дунав, но и Левски се е оплаквал от съдийство, както и всеки отбор, когато е съзирал несправедливости. Но да се мрази не е следствие от това, а е последица от нагласи - и то доста по-дълбоки от пристрастията към един или друг отбор.

+1 :) Тук е заровено кучето... ;)
По темата: Бием, ама квооттуй... 8-)
П.П. С две изречения да поясня: За петдесет и кусур години аз съм имал щастието да гледам на живо футболисти на "Левски", на които повечето от сегашните "футболисти" от отбора (да ме прощават момчетата, истината боли ;) ) не са достойни да носят дори саковете. От няколко години не гледам български футбол (с изключение на мачове на "Левски"), но и само това усилие ми коства много нерви и яд за безвъзвратно изгубеното време. А бе, момчета, като не можете да играете добре, поне вложете малко сърце в играта, опитайте се да се преборите (в буквалния смисъл) със съперника, изяжте тревата по игрището дето има един израз, ама паднете достойно! Няма да ме е яд и ще ви простя - по-слаби сте били, паднали сте, ама сте дали всичко от себе си... Да ама не... 8-)

Капитане, за първи път ще си позволя да не се съглася с теб. Момчетата, които играят сега в Левски, могат да бъдат обвинявани във всякакви грехове, но не и в това, че се размотават по терена. Дори при най-жалките ни загуби последните сезони, си личеше, че момчетата се раздават на терена (особено отчетливо това е при Прохазка, Алвеша, Краев.....). Проблема е, че това са има възможностите, това им е тавана. В момента в състава ни няма нито един футболист, който би намерил място, в който и да е от отборите ни преди 2007г. Даже и в отбора на Гарата, Тасевски и Жо не ги виждам.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 14 мар 2017 21:25

АЛООООО ЛЕВСКАРИТЕ,КЪДЕ СТЕ БЕ?Къде отидоха тия,които винаги са вярвали в отбора,къде отидоха тия,които вярваха в победата???Аз съм ЛЕВСКАР,но ми е жално да чета как само мрънкате от някаква тъпа загуба от БЕРОЕ,които за пореден път доказаха,че срещу нас играят на кръв,ами ,че капитана им е В.Василев(който с ЦСКА ни би 6 поредни пъти),Антон Карачанаков,който не малко пъти ни е порил с ЦСКА,Мапуку,който заради великият Венци Христов не го привлякохме,когато сам искаше да дойде на Геренa и куп други изхвърлени от нас футболисти,защото били направили един слаб мач,ами нормално БЕРОЕ да играе на кръв срещу нас,защото футболистите им мразят ЛЕВСКИ,а срещу Етрополе излязоха и не ритнаха топката към вратата им нито един път.Мача с БЕРОЕ беше един малшанс,защото колкото и да не ви се вярва,имаше футбол в ЛЕВСКИ,но за съжаление тия отпред и великият КРАЕВ,който толкова хвалехте след мача с Етрополе не стават за нищо.Цял мач в Стара Загора Бурабия беше нявсякъде момчето,стреляше,подаваше,ама като няма кой да я вкара как да стане.Сега идват Ботев Пловдив,да и те ще са надъхани,и те имат шанс да вземат нещо,но това е,защото ние им го позволяваме.Изминаха 2 мача от както Ники Митов пое отбора и вие вече го обиждате и критикувате,ЗАЩО?Какво да направи той,че е заварил тези футболисти,че те просто по незнайни причини са в ужасна форма,че няма един нападател в отбора,който да ритне топката във врата?Защо изгонихме Галин Иванов,който има вече 4 гола с екипа на Нафтата,защо изгонихме Мицански,който има вече от 5 мача 3 гола и 2 дузпи срещу него?Удължихме договора на Алвеша,защо????Защо позволихме Антонио Вутов да иде в Б.Пловдив,защо?За тези неща,Ники Митов няма вина и затова дори и 6 да завършим след плейофите,аз пак ще искам той да води отбора,защото той го може!!!САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”