Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 14 мар 2017 16:18

djd написа:Абе хора, гледате ли какво прави Христо Янев с Нафтата? През пролетта само Лудогорец и Пирин имат повече точки от тях.
И то с футболистите от ЦСКА, които не ставаха за А група уж.
А Радуканов?
Значи и треньори има в България, и футболисти се намират.
И повечето млади треньори в Първа лига в момента са все наши хора.

Тва пак твори ....начи ми хвали Радуканката , после Ицката :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 мар 2017 16:23

Red_Neck написа:Гледал ли си цял мач на Нафтата?
Щото аз гледах 2. ;)
Резултати има, ... играта е потрес.

Ицо си разбира от работата. Томаш също. Пожелавам им успех! Наши момчета са.
Милен вече се е доказал.

Това ми беше мисълта. През есента Нафтата бяха пълни тюфлеци. Какво ги прави, не знам, ама сега бият яко.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2017 16:23

За Манолев съм съгласен, за Бодуров не.
Чорбата трябва да се учи от някой.
Дюлгеров на бека в последните мачове е убиец.
В центъра имаше проблеми.

Въпреки това, Манолев и Бодуров са футболисти с опит. Това е важно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 мар 2017 16:24

Beladona написа:
djd написа:Абе хора, гледате ли какво прави Христо Янев с Нафтата? През пролетта само Лудогорец и Пирин имат повече точки от тях.
А Радуканов?

Тва пак твори ....начи ми хвали Радуканката , после Ицката :)

Тебе не те питам. Трай си там. Наказан си!
Последна промяна от djd на 14 мар 2017 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 мар 2017 16:26

boabbb написа:
А Радуканов?

При нас има лек проблем ... Гришата си прибра няколко "негови момчета" - Бодурката и Манолев основно, които са на стабилни заплатки, а формата им ... най-малкото е дискусионна :roll: Като че ли има желание от някого във ръководството те да играят, а колко допринасят е трудно да се каже. Трудно е треньор да се съобразява с това и да има моментален успех, какъвто винаги се търси в ЦСКА. За мен оптимален вариант е защита Недялков-Чорбаджийски-Дюлгеров-Атанасов, Бодуров като първа резерва :| Манолев е трагедия, просто :lol:

Вероятно е искал да вкара тартори в съблекалнята, затова ги е взел най-вече.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2017 16:28

djd написа:
Red_Neck написа:Гледал ли си цял мач на Нафтата?
Щото аз гледах 2. ;)
Резултати има, ... играта е потрес.

Ицо си разбира от работата. Томаш също. Пожелавам им успех! Наши момчета са.
Милен вече се е доказал.

Това ми беше мисълта. През есента Нафтата бяха пълни тюфлеци. Какво ги прави, не знам, ама сега бият яко.

Физически са по-добре от есента.
В 2-3 мача просто им върза, ..... като на Левски есента.
За мен Томаш е откритието на сезона.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 мар 2017 16:37

Red_Neck написа:За Манолев съм съгласен, за Бодуров не.
Чорбата трябва да се учи от някой.
Дюлгеров на бека в последните мачове е убиец.
В центъра имаше проблеми.

Въпреки това, Манолев и Бодуров са футболисти с опит. Това е важно.

В центъра сега има проблеми с Бодурката :!: Перес е дърво, ама двойка с Чорбаджийски ги нямаше изпълненията от мача с лилавите :| Всяко центриране - голово положение ... Стойчо Атанасов за мен трябва да се налага, иначе таланта му ще отиде по дяволите :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 мар 2017 16:38

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:Екстра съм. :)
При положение, че ММС е допуснало подобна клауза, то частната фирма има право да реши кога и на кого да покаже споразумението. Проблем?
... и каква е точно вината на ръководството? Че не бръснат Коцеф за слива ли?

Баце , тва Споразумение не моат да го глътнат , все ще го извадят ...иначе ще имаме Спортен министър всеки месец ....Народът на България ще се вдигне на бунт ! Шепата защитници на Кражбата от хората ще бъдат пометени от Народното Недововолство !!!

Муа-ха-ха! За кой "народ" става дума, Донче?! За 50-те фена на отбора от Обеля ли?! Лихтенщайн са много повече, като народ! :mrgreen:

Българския , те хората търпят , ама като скочат ....

Съжалявам, но 50-те фена на ЦСКА 1948 много трудно биха могли да се нарекат народ! Българският народ като цяло не го е еня къде ЦСКА 1948 ще рита, или дали ще съществува въобще! Българският народ се интересува от доста по-важни неща, като вдигане на средната заплата, нормално здравеопазване, европейско обучение за децата и др. :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 мар 2017 16:41

Beladona написа:
Времето не работи за тях ....да го показват веднага ....че да почваме полемиката защо Гришътъ и Нинджето не плащат лев на Държавата вече 10 месеца и трупат задължения ...не знам защо им е позволено въобще да си помислят за приспадане на инвестиции ...тва , както казва Иво Пенчев , генерира само корупция ....

Дона, всичко убаво, но ако вие бяхте взели Армията вместо Ганчев не казвате кой щеше да ви дава по сто хиляди месечно за ивнестиции, сто хиляди за наем и още 50 хиляди за отбора. Това е четвърт милион месечно, малко множко за отбор от окръжна група, за кефа на неговите 150 привърженици.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 мар 2017 16:46

Beladona написа:
boabbb написа:
Beladona написа:Левски показа , че сте били на мача точно 8000 човека :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Намалявате ! На следващия мач с Левски ще ви докараме до 6000 фена , ако сте домакини ....ако сте гости ще сте 4000 .....

Стига глупости, бе, шизофреник, нали до преди няколко години бяхме общо толкова на дербитата ... Хората да не са вчерашни, да ти се хващат на глупостите ? ЦСКА 1948 няма потенциал за повече от 200 човека, а непрестанните им заяждания и малоумни изявления няма да го вдигнат !

Аре бе , нали толкова малко хора като с Монтана на този стадион е имало само един път още в историята на футбола ...

А на дербито с Левски ....изчакай още няколко месеца и ще си говорим ....нали знаете , че и ЕКТ ше видите през крив макарон ?

Естествено, че знаят.
Ама после ще излязат с тезата, че са наказани от УЕФА заради неплатените 200 000 евро глоба.
Не защото са нов отбор, ами именно заради глобата.
Голям сеир се задава това лято. Ще има рязане на припознавачески вени.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “ЦСКА”