Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 14 мар 2017 14:15

mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска :idea:

Това е лоша новина за тези от вас, които имат, така да се каже, морални притеснения относно идентичността на Левски :| Не за друго, просто баровците като микренеца, чичо ТодАр, бат Венци и т.н. гравитират в опраделени среди и са доста информирани за ситуацията в повечето клубове. Проблемът на Левски в момента е, че трябва да си намерите човек с пари и с желание да инвестира в отбора, с цел да го върне в реалната борба за титла, купа и т.н. Спас не е вашия човек, поне според мен :| За Левски обаче, пак според мен, ще бъде в пъти по-трудно да направи далавера по наш тертип ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 мар 2017 14:18

gihuelo написа:
Kris_men2000 написа:
mikata написа:Микренския е споделил пред мой познат,че до 1-2 години Левски със сигурност ще последва съдбата на цска :idea:

Искаш да кажеш,че до 1-2 години ще закрият българският футбол.Я само си представи футбол в България без ЛЕВСКИ.Научна фантастика.Изчезне ли ЛЕВСКИ изчезва и футбола в България.ЛЕВСКИ е една футболна религия на един цял народ българи.

Ако не се намери такъв като Чорни да извади едни пари и ако не се намери фирма като Виваком на която или от която да бъдат източени 15-20 млн. няма как да стане, защото дълговете всеки месец се увеличават и дори сега тези 12млн ,които трябва да се вземат за 6 години , половината отидоха за един ден за стари задължения. Доброволно спонсор за такива пари не може да се намери, защото Армеец плаща за зала Армеец- 1,2 млн на година.От билети няма как да стане.

Оранжев, най-добре си стой в оранжевия форум и не се прави на загрижен за Левски. Отдалеч смърдиш на люляк. Ходи се заяждай там с Беладоната и не интригантсвай тук на чужд гръб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 мар 2017 14:19

Kris_men2000 написа:Имам един въпрос.Моля който знае с точност нека ми отговори сериозно.Имаше едно момче страшен талант казва се Марк Емилио Папазов.Къде е сега това момче и къде играе в момента.

Отиде в Италия
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 мар 2017 14:30

metodito написа:Ако се спре източването на клуба, нещата ще се оправят. Аз съм убеден, че този сектор е някаква схема. Играят се схеми и с трансфери на футболисти, въвлечени сме и в политически игри. Мисля, че след изборите може да се очакват новини, и в зависимост от спечелилия ще са ясни какви ще са - ако е ГРОБ, лоши ще са, ако е БКП... не знам. То иначе и двата случаи за нас ще са лоши, де. Трите клуба с най-сериозни възможности след Лудогорец бяха унищожени - два от тях - ЦСКА и Литекс, бяха убити физически, третият - ние - направо ни разказаха играта. Спортният провал е много важен. За това и видяхме назначения, като това на Пелето, Гонзо, Иво, Топчо, Сухия, Митов. Постоянни трансфери, от които някой се е нагушкал много добре - не е нито Гонзо, нито Пелето, още пък по-малко дедо Боре (убеден съм). "Левски" е златна мина, а между другото със споменатите назначения, Лудогорец е сигурен за бъдещите си титли и милиони. Люпко и Жужо без малко да объркат сметките на няКОЙ, но проблема бе бързо разрешен. ;)
Само едно не мога да разбера: защо ни държат на командно дишане?

Абсолютно е така , само ако някой извади заплатите и платените неустойки на тези близо 60 ритни топковци за последните 3 години ще сме си изплатили дълговете няколко пъти ... а има и комисионни !!!
Простият пример за перуанският изнасилвач, пестим милион лева , че не се върна ... тази звезда неземна !
Бих добавил , че без няколко клуба всички други са обвързани с мафията наречена Държава .
На командно дишане сме и ще бъдем поне до 2020 година ... тогава приключва целият пир наречен Евро тире фондове , все пак са останали още заблудени фенове да гласуват за БАЩИЦИТЕ във футбола и в политиката .
Нищо добро не ни чака но едно съм сигурен , че няма да се предадем без бой !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 мар 2017 14:46

Ние вече се предадохме. Преди се смеех на тези, които говориха още преди закриване, фалит и такива неща. Били са по-прозорливи от мен. Ако се случи най-лошото, не мисля да припознавам никого, спирам да се интересувам и от бг футбол. А гледайки Юве-Милан и преди това Барса - ПСЖ, не намирам голям смисъл да гледам и ШЛ и европейски футбол вече много-много. Времето, което съм отделял за гледане на футбол ще си го прекарвам по-рационално. От време на време може да гледам Лига Европа и световните. Стигат.

Споменавайки Милан... няма как човек да не направи паралели между краха на Милан в последните и този на "Левски" в последните години, че даже и на Серия А с нашата (защо ли пък две мафиотски държави толкова си приличат...) А група. Един съдийски отбор реди титла след титла. Основните му конкуренти - Интер и Милан са се превърнали вече в някакви средняци. И двата клуба са водени от малоумни управници, смешни тренььори, а в отборите им играят футболисти, които в предишни времена нямаше да помиришат терена на Меаца/Сан Сиро. :roll:
Последна промяна от metodito на 14 мар 2017 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 мар 2017 14:52

Разцепиха ни по същият сценарии както ги разделиха и онези !
Ние все още имаме време да оцелеем ... но дали ще ни позволят е друг въпрос или по точно се вижда с финият господин от Лондон и как не му позволяват да се разкара от Левски ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 мар 2017 16:05

metodito написа:
realno написа:...Отбора не се ли пуска по една спирала надолу?

От шест години.

Знам от колко години, но с идването на СР нали би трябвало да спре. Но с неговата формула да не дава лични пари със сигурност ще продължим по спиралата, защото парите от Виваком догодина ще свършат, а после? СР ще гледа от страни? И аз мога да бъда така собственик, без да давам пари.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2017 16:40

Де го Томи да ви обясни, че ...... клуб не се точи целенасочено, а просто се управлява зле! ;)
...... щото една година го обясняваше в един друг подфорум!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 мар 2017 16:47

koisa написа:
gihuelo написа:
Kris_men2000 написа:

Искаш да кажеш,че до 1-2 години ще закрият българският футбол.Я само си представи футбол в България без ЛЕВСКИ.Научна фантастика.Изчезне ли ЛЕВСКИ изчезва и футбола в България.ЛЕВСКИ е една футболна религия на един цял народ българи.

Ако не се намери такъв като Чорни да извади едни пари и ако не се намери фирма като Виваком на която или от която да бъдат източени 15-20 млн. няма как да стане, защото дълговете всеки месец се увеличават и дори сега тези 12млн ,които трябва да се вземат за 6 години , половината отидоха за един ден за стари задължения. Доброволно спонсор за такива пари не може да се намери, защото Армеец плаща за зала Армеец- 1,2 млн на година.От билети няма как да стане.

Оранжев, най-добре си стой в оранжевия форум и не се прави на загрижен за Левски. Отдалеч смърдиш на люляк. Ходи се заяждай там с Беладоната и не интригантсвай тук на чужд гръб.

Къде видя интриганстване ? Или просто не знаеш какво значи тази думичка? :mrgreen:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 мар 2017 16:52

Хора, отново апелирам към вас- ЗАДАВАЙТЕ СИ ВЪПРОСИТЕ. Все някой трябва да ни отговори. Белким в Левски се замислят и да видят, както е казал АПОСТОЛА, кривиците си. Не им даваме акъл. Само питаме. А там някъде, в отговорите, е истината. Същата ИСТИНА, която ТЕ не могат или не искат да видят.

Върни се в “Левски”