"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Как ще се определят участниците в ЕКТ-2017-2018г

Мнениеот loko1 » 14 мар 2017 12:18

boabbb написа:
miro_rz написа:Сини и червени е време да се събъдят от будна кома , че с една птичка работа не става !
Преди години беше хубаво когато имахме по 2-3 отбора в Европа , не малко бира се изпиваше :)

Гониме ви, няма страшно - гледай ние що цигани накупихме :| Левскарите и те са фул ... Ще ни трябват година-две да премахнеме изцяло българите, за да стигнеме Лудогорец, но има време ...

:lol: :lol: :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 14 мар 2017 12:24

Така наречените от теб цигани, са допринесли за нещо си повече от теб! Като Дрогба, Погба, Мили Ванили, Бони М, Морган Фриимън и т.н. а ти през клавиатурата дори не можеш да видиш че не това е автентичният ти любим отбор!!!

Кой спечели купата на България?! Ако имаш достатъчни гънки, истината е там някъде!!!

Не ме интересуват другите! Моето мото е да отстоявам своето, а не да се прекланям пред чуждото!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 мар 2017 12:49

Ми то си е много хубаво да почват от първи кръг, защото така имат шанс да бият някой отбор и за трупат точки за коефициента!
Иначе, от втори кръг, все току отпадат напоследък...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 мар 2017 12:56

boabbb написа:
miro_rz написа:Сини и червени е време да се събъдят от будна кома , че с една птичка работа не става !
Преди години беше хубаво когато имахме по 2-3 отбора в Европа , не малко бира се изпиваше :)

Гониме ви, няма страшно - гледай ние що цигани накупихме :| Левскарите и те са фул ... Ще ни трябват година-две да премахнеме изцяло българите, за да стигнеме Лудогорец, но има време ...

:lol: Даааа - в първенството ни вече участва един бразилски отбор и един португалски отбор!Левскарите, да се замислят, техния отбор, коя държава ще представлява?...Само да не представлява Африка, както беше по времето на сафаритата на Батков, че лабава работа ;)
И четвъртия ни участник, има вероятност да представлява България ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 мар 2017 13:24

JACKO написа:Така наречените от теб цигани, са допринесли за нещо си повече от теб! Като Дрогба, Погба, Мили Ванили, Бони М, Морган Фриимън и т.н. а ти през клавиатурата дори не можеш да видиш че не това е автентичният ти любим отбор!!!

Кой спечели купата на България?! Ако имаш достатъчни гънки, истината е там някъде!!!

Не ме интересуват другите! Моето мото е да отстоявам своето, а не да се прекланям пред чуждото!

Вандерсон, Мандерсон и Мукоки с какво са допринесли за българския футбол, бе :?: Днеска ги има - утре ги няма и т'ва е. Най-много Анисе да направи още един циганин за милата ни родина на оная тенесистка :lol: Точно Лудогорец 1945 да говорят за автентичност, при положение, че са закривани като дружество няколко пъти, че даже и сте прекратявали дейсност за известно време :shock: Българският шампион да играе без нито един българин в състава - как не ви е срам от "проекта" на Киро Гела, бе :?: Как е името на проекта - Евророма :?: :lol: Бегай слушай Мили Ванили, че и те са същите ментаци като делиорманското образувание ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 14 мар 2017 14:58

Слушай бе отворко, то вярно че аз съм необразован, но пък ти си пълна скръб!
Мандерсон и Мукоки не ги познавам, но пък един Марселинъо ни донесе победа(макар и в контрола)!

Противоречиш си още на второто изречение, с милата ни родина! За тази същата се състезава визираната от теб тенесистка (може би тенисистка) докато ти старателно храчиш по монитора, виждайки там моята или нечия въображаема "неприятелска мутра"! Стаматова може и пигмеи да роди (неин си личен избор), докато ти си храчиш по монитора недоволен от нещо си!

Челси спечелиха ШЛ без англичнин в съставът(или само вратарят), че те феновете направо ги разчекнаха - защо!!
Да не би да си мислиш случайно че ако има по-кадърни родни кадри, тези бизнес хора ще дават пари за здравей "циганино"!!!
И не, не съм Лудогорец 1945, аз съм независима индивидуална личност, подкрепяща Лудогорец, срещу който отбор нямате победа за първенство, и отбелязан гол в Разград (ще бъде празник за вас ако го направите)!

Проектът се казва мачкай наглите!
И не, не слушам Мили Ванили, просто беше пример(но знам че Роб не е между живите), но има ли значение дали са те или Фреди, или Кърт Кобеин! За мен има добри и лоши!

Всичко добро.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 мар 2017 15:52

Нещата отидеха хептен у лево :lol: Къде видя да ти викам, че си необразован :? Аз съм учил предостатъчно и по всякакви стандарти би трябвало да минавам за сравнително високо образован, но не е това темата на разговора. Просто споменах на твоя колега, че и нашия отбор го правят същата мангалска сбирщина като вашия и това не ми харесва :| Не ми пука, че Марселиньо и неговите чавенца могат да пеят химна, аз искам българи във водещите ни клубни, а и в националния ни отбор, независимо, че винаги ще има по-добри цигани от тях :!: Колкото до Стаматова - пожелавам ти да имаш дъщеря и тя един ден да ти доведе един такъв пигмей като Анисе, та да разбереш за какво иде реч :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

nevinen_autist
Контакти:

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот nevinen_autist » 14 мар 2017 17:54

Категорично, боксовата круша на по-горната част от плейофите през настоящото издание на А група ще бъде Локомотив Пловдив. Факт.
Просто не виждам кого от опонентите си там ще бъдат в състояние да надвият като цяло...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 14 мар 2017 22:50

Автентичност или не, поне не са преместили Литекс и Етрополе в Разград. Пък и мангалите са много по- класни от родните пияници и чалгаджии.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2017 11:49

Добре, че удариха едно яко рамо на Славия да бие, ... та да видим отново дебел Венци във вихъра си, .... че го бяхме забравили ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”