Левски (София) - Ботев (Пловдив) |2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 19 мар 2017 17:50

Победа за Левски
35
46%
Равен
13
17%
Победа за Ботев
28
37%

Общо гласове: 76

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 19.03.2017 |

Мнениеот koisa » 13 мар 2017 12:20

Живко6461 написа:
koisa написа:Мъка... Надеждата ми е, че Ботев ще дойдат "насрани" както обикновено и ще ги бием измъчено. :oops: Все пак равенството ми се струва най-логично, че дори и загубата не е изключена предвид бездушието и формата на играчите ни. Все пак се надявам факторът домакиство да повлияе, ако не на нас, то поне на майните. :geek:

Koisa, "Ботев" никога не са идвали в описаното от теб състояние. Напротив, винаги са играли амбицирано срещу нас. Дори и при убедителни наши победи. Нека уважаваме противника. Нека "Левски" се концентрира в мача, треньорите да елиминират бездушието и бездушните! Нека "Левски" не разчита на домакинството и други странични фактори, а да излезе мобилизиран, с най-добрия състав и да победи.

Напротив, доста често идват в написаното от мен състояние и дори феновете им го знаят. Противниците бих ги уважавал, ако и те уважават нас. Видяното от фенчетата на Берое, Черно море, Ботев, Лудогорец и Литекс ми показва, че те не изпитават грам уважение към нас. Зaщо тогава аз да изпитват такова към тях и отборите им? :roll:
Това ни остана, Живко... да разчитаме на домакинството, защото в момента няма отбор в ППЛ, който с малко късмет и половин положение да не вземе поне точка от нас.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 13 мар 2017 12:47

koisa написа:
Живко6461 написа:
koisa написа:Мъка... Надеждата ми е, че Ботев ще дойдат "насрани" както обикновено и ще ги бием измъчено. :oops: Все пак равенството ми се струва най-логично, че дори и загубата не е изключена предвид бездушието и формата на играчите ни. Все пак се надявам факторът домакиство да повлияе, ако не на нас, то поне на майните. :geek:

Koisa, "Ботев" никога не са идвали в описаното от теб състояние. Напротив, винаги са играли амбицирано срещу нас. Дори и при убедителни наши победи. Нека уважаваме противника. Нека "Левски" се концентрира в мача, треньорите да елиминират бездушието и бездушните! Нека "Левски" не разчита на домакинството и други странични фактори, а да излезе мобилизиран, с най-добрия състав и да победи.

Напротив, доста често идват в написаното от мен състояние и дори феновете им го знаят. Противниците бих ги уважавал, ако и те уважават нас. Видяното от фенчетата на Берое, Черно море, Ботев, Лудогорец и Литекс ми показва, че те не изпитават грам уважение към нас. Зaщо тогава аз да изпитват такова към тях и отборите им? :roll:
Това ни остана, Живко... да разчитаме на домакинството, защото в момента няма отбор в ППЛ, който с малко късмет и половин положение да не вземе поне точка от нас.

Уважаеми "koisa" фенчета може да наричаш наркоманделите от сектор Б. Да наречеш феновете на Ботев,- фенчета-звучи глупаво, обидно и най вече провокативно и ти го знаеш. Няма да ти разяснявам защо. Тя глупостта е по хората, не е по гората. И ти искаш някой да те уважава. Как да стане? Няма такъв начин, след като самия ти не уважаваш никого. Жив и здрав бъди!

bm16

Мнениеот bm16 » 13 мар 2017 13:00

Напълно съм съгласен с написаното по-напред във форума , че всички отбори без Лудогорец , Монтана и Локомотив ГО са еднакво слаби , но проблемът е че отношението на БФС и съдиите не е еднакво към всички тях. Когато съдиите те подпират и ти подарят 5-6 точки , можеш да събереш 48 и да си втори в класирането , което води и до участие в ЕКТ. Когато същите непрекъснато те режат и ти отнемат 6-7 точки , оставаш с 36 и си на 6-то място на цели 12 точки от 2-рия в класирането еднакво слаб с теб отбор . Избрах примера точно с Левски и Дунав защото не съм фен на нито един от тях , а и защото по моето скромно мнение единият е най-толерираният а другият най-ощетяваният от съдиите отбор . От тук се връщам и на повдигнатите въпроси за злобата и омразата . Когато имаме такова съдийство и такова отношение на БФС , е естествено неутралните фенове да изпитват симпатия към едни и да са враждебно настроени към други отбори .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 мар 2017 13:27

tinko написа:Уважаеми "koisa" фенчета може да наричаш наркоманделите от сектор Б. Да наречеш феновете на Ботев,- фенчета-звучи глупаво, обидно и най вече провокативно и ти го знаеш. Няма да ти разяснявам защо. Тя глупостта е по хората, не е по гората. И ти искаш някой да те уважава. Как да стане? Няма такъв начин, след като самия ти не уважаваш никого. Жив и здрав бъди!

tinko, уважението трябва да бъде взаимно, иначе не става. Няма как да уважаваш хора, които не те уважават. Всеки показал уважение към Левски, мен и семейството ми е бил посрещан и изпращан със същото. Уважение не търся от никого, просто отговорих на колегата защо не изпитвам такова към фенчетата на тези отбори. Под фенчета имам предвид точно тези "хора" сред феновете на изброените от мен отбори, които не спират да плюят, обиждат и злорадстват по отношение на нашия клуб. За глупостта си прав, но точно ти да определяш дали съм глупав... някак не върви.
И ти бъди жив и здрав!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: bm16

Мнениеот Странджата » 13 мар 2017 13:32

А не става ли дума за здравата глава, вместо за болната? Дали е имало дузпа за Берое, решава съдията, дали имаше дузпа срещу Дунав - пак решава съдията. Кои от двете бяха кристални, че да кажем - съдията не я даде умишлено. Не я е дал, защото е можел да не я даде. Можел е и да я даде - защо - защо не питате него, а обвинявате клуба. Кои и какви са съдиите - клубовете ли решават? Тогава защо гледаме мачове на отбори, а не мачове на съдии - избираме си един и му се радваме ...
Не казвам, че Левски е отбор, което е рязан като Дунав, но и Левски се е оплаквал от съдийство, както и всеки отбор, когато е съзирал несправедливости. Но да се мрази не е следствие от това, а е последица от нагласи - и то доста по-дълбоки от пристрастията към един или друг отбор.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2017 14:26

Интересно, как дузпите за Берое били "кристални", а пък тази за Левски миналия кръг била 50:50 :)
Тя, ако беше 50:50, тогава щяха да казват, че е нямало никаква дузпа, ама сега понеже няма какво да кажат и я минимизираха до 50:50.
Иначе за предстоящия мач - Не ми се говори.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Мнениеот FilevV » 13 мар 2017 14:27

Мача ще е хубав, ако съдиите не се месят. Оставете ги футболистите, сами да докажат кой е по-добър.

bm16

Мнениеот bm16 » 13 мар 2017 15:09

damyanov1963 написа:Интересно, как дузпите за Берое били "кристални", а пък тази за Левски миналия кръг била 50:50 :)
Тя, ако беше 50:50, тогава щяха да казват, че е нямало никаква дузпа, ама сега понеже няма какво да кажат и я минимизираха до 50:50.

За дузпата на Левски срещу ЦСКА-София не зная , но срещу Дунав нямаше никаква дузпа , защото Лукин блъсна в гърба защитника на Дунав и той докосна топката с ръка - нарушението на Лукин беше преди докосването на топката и дузпа няма как да има . Но тук не става въпрос само за този случай , нито за 2-те дузпи за Берое , които наистина бяха 100 процентови но по някаква случайност не доведоха до опорочаване и на този мач , защото Берое все пак победи и въпреки съдията Николай Йорданов( цитирам ТОП-СПОРТ ) . Проблемът е че едни отбори почти винаги се толерират , а други почти винаги се ощетяват от съдиите , което съвсем опорочава първенството .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: bm16

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 мар 2017 15:16

Странджата написа:.....Не казвам, че Левски е отбор, което е рязан като Дунав, но и Левски се е оплаквал от съдийство, както и всеки отбор, когато е съзирал несправедливости. Но да се мрази не е следствие от това, а е последица от нагласи - и то доста по-дълбоки от пристрастията към един или друг отбор.

+1 :) Тук е заровено кучето... ;)
По темата: Бием, ама квооттуй... 8-)
П.П. С две изречения да поясня: За петдесет и кусур години аз съм имал щастието да гледам на живо футболисти на "Левски", на които повечето от сегашните "футболисти" от отбора (да ме прощават момчетата, истината боли ;) ) не са достойни да носят дори саковете. От няколко години не гледам български футбол (с изключение на мачове на "Левски"), но и само това усилие ми коства много нерви и яд за безвъзвратно изгубеното време. А бе, момчета, като не можете да играете добре, поне вложете малко сърце в играта, опитайте се да се преборите (в буквалния смисъл) със съперника, изяжте тревата по игрището дето има един израз, ама паднете достойно! Няма да ме е яд и ще ви простя - по-слаби сте били, паднали сте, ама сте дали всичко от себе си... Да ама не... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2017 15:41

bm16 написа:
damyanov1963 написа:Интересно, как дузпите за Берое били "кристални", а пък тази за Левски миналия кръг била 50:50 :)

За дузпата на Левски срещу Чавдар - Литекс не зная , но срещу Дунав нямаше никаква дузпа , защото Лукин блъсна в гърба защитника на Дунав и той докосна топката с ръка - нарушението на Лукин беше преди докосването на топката и дузпа няма как да има . Но тук не става въпрос само за този случай , нито за 2-те дузпи за Берое , които наистина бяха 100 процентови но по някаква случайност не доведоха до опорочаване и на този мач , защото Берое все пак победи и въпреки съдията Николай Йорданов( цитирам ТОП-СПОРТ ) . Проблемът е че едни отбори почти винаги се толерират , а други почти винаги се ощетяват от съдиите , което съвсем опорочава първенството .

Тогава, за да си обективен докрай, преброй колко дузпи не бяха дадени за Левски от началото на първенството и колко несъществуващи бяха дадени с/у него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”