Serie "A"(Сезон 2016/2017)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2016/2017)
Умора има при Рома. Играят на 3 фронта, през няколко дни, а Спалети не прави почти никакви промени в състава. И докато срещу по-слабите отбори не личеше, когато започнаха дербитата, пукат гуми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Спалети и да иска да направи промени, няма просто кой знае какви опции.
Един Джеко е безценен за тях, но няма добър заместник.
В Наполи например може да се избира между Паволети, Мертенс, Милик. В халфовата линия съща имат алтернативи.
А Рома само сменят Фараона/Пероти за Салах. Стротман и Наинголан също няма кой да ги замести. Трябва да играят всеки мач.
А в защита вариант на титулярите е само Вермален и Емерсон.
Един Джеко е безценен за тях, но няма добър заместник.
В Наполи например може да се избира между Паволети, Мертенс, Милик. В халфовата линия съща имат алтернативи.
А Рома само сменят Фараона/Пероти за Салах. Стротман и Наинголан също няма кой да ги замести. Трябва да играят всеки мач.
А в защита вариант на титулярите е само Вермален и Емерсон.

На тоя отбор няма смисъл, да му се свирят дузпи.

rhaegar написа:На тоя отбор няма смисъл, да му се свирят дузпи.
Да ги свирят на Интер, че тоя сезон са свирили май само 1. Миналия пък бяха 2-3

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Май ще видим китайци, ама друг път. 

Минавам само да кажа-КУР за тоя съдия, дано завари как шестима негри чукат жена му наведнъж, та после да минат и него. Юве заслужаваше победата, но не така. Мърши в жълто.

Не бих казал, че я заслужаваха. Най-справедлият резултат беше хикс.
- Middlesbrough
- Контакти:
rhaegar написа:Минавам само да кажа-КУР за тоя съдия, дано завари как шестима негри чукат жена му наведнъж, та после да минат и него. Юве заслужаваше победата, но не така. Мърши в жълто.
Ko се нервиш, нищо необичайно за това първенство. Все едно тая пробита точка щеше да помогне за нещо. Нека се радват торинци.
Дузпата за мен по-скоро се свири, отколкото подминава. Отделен въпрос е, че ситуацията стана 20 секунди след изтичането на 4-те минути продължение.
Не ми е за точката. Играха по-добре, ако си бяха били културно, ако ще и с 5:0 да беше, нищо нямаше да кажа. Ама като имаш нападатели за 150м, да чакаш на курвенска дузпа в 96-тата, за да вкараш гол на защита с Палета и Запата, се дразня.
И ако ситуацията беше в другото наказателно, леко се съмнявам, че се свири.
Тоя сезон, за пръв път от 3-4 години, им даваме реална битка, поне в директните мачове и следва резачка. Юве е достатъчно силен, за да няма нужда от такива неща.
И ако ситуацията беше в другото наказателно, леко се съмнявам, че се свири.
Тоя сезон, за пръв път от 3-4 години, им даваме реална битка, поне в директните мачове и следва резачка. Юве е достатъчно силен, за да няма нужда от такива неща.