Red_Neck написа:Прави впечатление, че няколко високорейтингови ветерана ги няма в списъка.
.... включително и такива, които са били в ръководството на клуба през последните години.
Кои визираш ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Прави впечатление, че няколко високорейтингови ветерана ги няма в списъка.
.... включително и такива, които са били в ръководството на клуба през последните години.
metodito написа:Вие се смеете, ма... "Левски" ще стане шампион на "Трепни".![]()
Не съм много сигурен, но пътя към последната ни титла не стартира ли след бой над ЦСКА?
Тъпото е, че даже и да бием Лудогорец два пъти, съдиите няма да позволят да не станат Разград. Ще трябва и другите отбори да "помогнат". Ако "Дунав" играят на своя стадион в шестицата, съм убеден, че ще им откраднат точка. За Локо Пд също съм убеден, както и за Гонзо. Математически, на теория мисля имаме някакви шансове. Разбира се, ЦСКА-София и "Ботев", ако се намърдат в шестицата ще полегнат на Разград. Шансът ни е Нафтата. И разбира се, ние трябва да не правим грешка и да бием на два пъти "Лудогорец"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AhF7KBW_55E[/youtube]
Кашчей написа:И като напише човек, че пари нямате да се усмихнете, но все титла бълнуват някои, се сърдят други левскари!
Иначе добри сметки си направил..Дунав ще вземе точки от Лудогорец, но ще ви пусне на вас и в двата мача
mikata написа:
metodito написа:Кашчей написа:И като напише човек, че пари нямате да се усмихнете, но все титла бълнуват някои, се сърдят други левскари!
Иначе добри сметки си направил..Дунав ще вземе точки от Лудогорец, но ще ви пусне на вас и в двата мача
Е, аз написах, че не трябва да правим грешки.Между другото русенци, ако влязат в шестицата на своя си стадион ли ще играят? При последната ни титла, в началото на първенството, какви ни бяха шансовете? Помниш ли каква мъка бяха самите мачове? Общо взето ние имахме Гонзо, Жо и Кокала, докато отборите на ЦСКА и Литекс, поне на теория бяха по-балансирани и "окомплектовани", както обичат да казват "специалистите". Да, наследството на Топчо е тежко, но това е футбол.
TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:Тя декларацийката не е лоша, ама се чудя как, аджеба, това четмо ще успее да разтърси душиците на Нар, Сукуна, Бабатунде, Аниете, Бурабия, Де Нойер, че и на някои от българите.
Ветераните можеха да я напишат и без да се виждат със Спас.
Няма проблем. Решили са хората - написали са я, да са живи и здрави, наистина много са дали на Левски и тяхната дума ако не друго трябва поне да се прочете. Аз лично очаквах подобно писание, но смятах, че ще ни "помолят" да простим на другаря Русев, 'щото видиш ли, сега и той милее като тях за синята идея. За щастие, такива флиртове и заигравки със собственика ни в оставка засега не виждам, така че няма повод за драми и интриги.
ЕМИЛ написа:Red_Neck написа:Прави впечатление, че няколко високорейтингови ветерана ги няма в списъка.
Кои визираш ?
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, ElCochino, jusi и 13 госта