fire написа:mark1926 написа:fire написа:Ако продължаваме с играта от последните 4 мача ни очаква поредната рутинна загуба от отбор, който има стил,агресия и смисъл в играта, за разлика от нас!
Ако в отбора продължават да са титуляри Кикита, Марчевци или Бакаловци ...а не Шоко, Серджо или Хамуд, нямаме никакви шансове за нищо в бъдещите ни мачове, не само срещу Дунав!
Не на последно място и странната игра на Камбуров, който очевидно не желае да играе това, което може
Както изглежда , на всичкото отгоре пак ще сме без треньор на скамейката, а на негово място ще е "мъртвеца" Христо Колев, който в такива мачове няма качествата да надъхва играчите по време на мач!
Падаме с 2:0 като поне един гол ще ни вкара Карагерен?
Дано не позная, но всики предпоставки до момента водят към загуба?
Все пак успех на любимия Локомотив и дано треньорите да предприемат радикални мерки в състава ни, защото всички вече виждат,че така няма да стане?!
Човече, тези Марчевци са избрани за играчи на месеца! Това са ни футболистите, с тях ще се оправяме! Да, не играем добре, но и играчите са такива, всички отбори сме еднакво слаби, ЕРАНОСЯН има пълно доверие, ако го махнат ще е трагедия!
КАК СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА КАМБУРОВ???ТИ СИ БОЛЕН ЧОВЕК, КАМБУРОВ ИГРАЕЛ СТРАННО, нямаш ли срам, Камбуров е с контузия, а и е на години!!!
Ей, това да го чуя от жълт, ще се смея, но наш човек да го каже си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, спри я тази водка, пишеш глупости, ако не можеш да я спреш взимаш шишето и с колкото сила имаш се удряш в главата... И НЕ СЕ ШЕГУВАМ...
п.п. Удряй до счупване на бутилката! Всички виждаме лошата игра,н о щом ЕДО не го може , НИКОЙ не го може, така че ТРАЙ...
Виж сега човече, първо не пия водка и второ, като ти чета някои от постовете, майче ти си този който трябва да спре "с нещо" но не знам дали е алкохол или нещо по-лошо
Пиша каквото мисля и винаги ще е така! Няма на кой и защо да се извинявам! А ти още по-малко можеш да ми казваш, какво да направя!
Направи така, че в темите които отваряш да пишат и други хора, защото като гледам не е така!?
Обичам си отбора и милея за него! За да прави това човек, не е нужно да спазва някакви правила!
Не се мъчи да си налагаш мнението, защото меко казано звучиш тъпо и то често!
"Не на последно място и странната игра на Камбуров, който очевидно не желае да играе това, което може

"
РАЗТЪЛКУВАЙ ми го това изречение... аз ли не разбирам нещо или ще ме караш дас е чувствам виновен, защото обвиняваш император Камбуров в симулативна игра???
И спокойно , не взимам наркотици, но какъв човек трябва да си да обясниш , че Камбуров " не ЖЕЛАЕ ДА ИГРАЕ"???Че после съм ти виновен , защото много си обичаш отбора, това ли е любов???!!! ДА ПЛЮЕШ НАЙ- ГОЛЕМИЯ ПРЕЗ 21 ВЕК...и то как само го плюеш, не че вече не може, а СИМУЛИРА, "НЕ МУ СЕ ИГРАЕ", ТОВА Е БЕЗСРАМИЕ!!!
Ти четеш ли си написаното, какво ти налагам? Искам УВАЖЕНИЕ за легендите, звучиш като на бутилка водка, ОСЪЗНАЙ СЕ И СИ ПРОЧЕТИ НАПИСАНОТО-безумно е...БЕЗУМНО!!!???

п.п.Критикувам по принцип хората без стадион- жълтурите, но твоето е жълтурщина, а коя мозъчна клетка нарече Камбуров симулант???Не че нямам думи, имам, но всичките са нецензурни и накрая съм взимал наркотици защото някой си обижда живата Легенда, не не отварям една бира, СВОИТЕ да лепят лекета по императори

2 п.п. ИЗВИНИ СЕ!Скоро не съм си вадил наказания във форума, но днес ИМА ПОТЕНЦИАЛ, БЕЗСРАМИЕТО Е за хората без стадион, хубаво сгрешил си, ИЗВИНИ СЕ! Ще се приеме, но СИМУЛАНТ за Камбуров е нечовешко...