[offtopic]
NOMER14 написа:Дребен, откъде ги знаеш тези футболисти в калчото? Аз единствено се сещам за Тоти и Буфон.
Я ги знам навсякъде по света, не само в калчо. Е то така се мачка бре, кат ги знаеш глей ся пак. А тия дето не ги знам си ги научавам до половината сезон общо взето, но сигурно няма такъв дето да не го знам, може би само некакви бледни юношки- че аз едно време и Б група ги знаех и В, а калчото винаги е било най-великото първенство. Една малка футболна енциклопедия, която децата не желаят да почетат.

Между другото, петте точни ми бяха тука в любимо мое празненство, но двата ги писал другаде имам 5-чка, ако си слагам и глупавото 2:0 за юве - 6, иначе лошите ще си му вземат жакпота и пак ще си ме плюват ама нема бре, не давам така, нали некви деца не ми дават и да не участвам, смятай. Ама аз пак си участвам, щото машини кат мен трябва да участват. Кат искат да нямат конкуренция децата, нека си направят игрички само за подрастващи.

Но мен не ми пука дали ще участвам или не аз просто трябва да съм си дало прогнози, защото по-добре нема справи нито едно дете, мисля, че се видя и миналата седмица.

Ще си личи и в бъдеще, това е 33-годишен чичи, с толкова 30 близо футболен стаж, аз просто обичкам повече футболчето от дечицата дето ми викат, че съм слаб на прогнози. Ба слаб или бая силен!И глей ся парадоксите - децата не обичат футболчето, ама залагат, аз го бичкам и не залагам. И после кат са сложили на мое обратно, ми се сърдят даже, ами препиши си, малчуган, аз рискувам всеки път да получа наказание, че да ти дам прогнози. Както и да е, забравено е, стига да си извлекат поуки да не постъпват така с други машини, защото един ден ще се появят. Мен ми е последен сезон и в тоя последен сезон не участвам в калчо смятайте кви ги вършите, после сте на рахатче какво. Малко търпение трябва само да довършим играта, в която не участва най-добрия. Започвам пак, глей сега! Ей го и отбора за кръгче дето ще поизмъчи младежите. .

[/offtopic]
27-и кръг:
4-и март
16:00 Рома - Наполи 2:1 (Салах, Рюдигер; Хамшик)
19:00 Сампдория - Пескара 2:0 (Васко Реджини, Луис Мюриел)
21:45 Милан - Киево 2:1 (0-1 Валтер Бирса, 1-1 Бака, 2:1 Лападула)
5-и март
13:30 Аталанта - Фиорентина 1:1 (0:1 Давиде Астори - тия им се пада баш некой защитник да им зашие):lol: ; 1:1 Ясмин Куртич)
16:00 Каляри - Интер 0:1 (А. Кандрева дуз.)
16:00 Кротоне - Сасуоло 0:3 ( Д. Берарди-2, Ф. Ачерби дуз.)
16:00 Емполи - Дженоа 1:2 ( 0:1 Дж. Симеоне, 0:2 Л.Ригони, 1:2 М. Пучарели)
16:00 Торино - Палермо 1:0 (А.Ляич)
16:00 Удинезе - Ювентус 1:1 (0-1 П.Дибала. 1:1 Секо Фофана )
21:45 Болоня - Лацио 0:4 (0-1 Кейта, 0-3 Имобиле-2, 0-4 Дж.Лукаку)
Така са.