Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 04.03.2017 |
Да си жив и здрав.Тава беше под формата на майтап.Работата е да има дискусия.Честит празник.И ти пожелавам здраве и щастие на теб и цялото ти семейство.И дано да няма повече османско робство и поробителство.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
1982 написа:...
п.п.: спокойно, няма опасност да ви припозная![]()
, аз имах само един отбор и повече друг няма да имам, това е гарантирано. Още по-малко пък Левски.
Предполагам, че утре все пак ще си за оранжевите. Както ги наричаш. Не защото са ти любимци. Вече няма да се радваш на победа любимия отбор. Но и вероятността "най-нелюбимият" да престане да губи не е малка.
Живко6461 написа:1982 написа:...
, аз имах само един отбор и повече друг няма да имам, това е гарантирано. Още по-малко пък Левски.
Предполагам, че утре все пак ще си за оранжевите. Както ги наричаш. Не защото са ти любимци. Вече няма да се радваш на победа любимия отбор. Но и вероятността "най-нелюбимият" да престане да губи не е малка.
Той ще се радва, ако Левски бие, нали си сменя отборите като носна кърпичка хахахахах!
Teo написа:Живко6461 написа:1982 написа:...
Той ще се радва, ако Левски бие, нали си сменя отборите като носна кърпичка хахахахах!
Тео, преди да обвиняваш се опитай да разбереш другия. За теб може би е невъзможно. Както и да уважаваш мнения, различни от твоето.
Всъщност, би ли пояснил откъде разбра, че "си сменя отборите като носна кърпичка"? След като открито и категорично заявява "аз имах само един отбор и повече друг няма да имам, това е гарантирано. Още по-малко пък Левски". Може би според теб има само два отбора: отборът, разположен в три географски области "ЦСКА-София" и "Всички останали", разположени в целия свят. Ти го причисли към "Всички останали - (да се чете минус) "Левски"".
Всеки нормален се радва на загубите на урода, независимо срещу кого са.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Дайте им квадратни топки. Не мъчете футболните!

Vura написа:Дайте им квадратни топки. Не мъчете футболните!![]()
Вура, ти пък какво даваш мнение за мача?!
@ Вас баце никой не ви брой за живи, ако ще и 150 купи от шампионската лига да вземете! Хаххахахаха
Слаб интерес към дербито между Левски и ЦСКА. Часове преди срещата, която е в събота от 14 ч на националния стадион "Васил Левски", бяха продадени едва 1500 билета за секторите "А" и "В". Интернет платформата, чрез която могат да се купуват билети, показа, че "сините" са по-активни и вече са си осигурили около 1000 билета за трибуната под козирката.
За сметка на това "червените" са взели двойно по-малко пропуски - около 500 за сектор "В". Трибуните зад двете врати се очаква да бъдат пълни за сблъсъка. Няма да е изненада обаче феновете да се активизират в купуването на билети в деня на мача, пише "Труд".
На последното дерби, играно на 15 октомври 2016 г., присъстваха 21 000 привърженици. По всичко изглежда, че тази бройка едва ли ще бъде подобрена в събота.
Обикновен мач на Левски с обикновен отбор от провинцията преместен в София !
Дербито е Левски -Славия !!!
Дербито е Левски -Славия !!!
-
- Контакти:
Левски няма победа над Цска от 2013 година..... 9 поредни мача без победа. Със сегашната форма само невероятен късмет може да им донесе победата. Прогноза 0-1 и под 2,5 гола.