Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 02 мар 2017 23:56

Нацизмът е поредната форма на криворазбран национализъм, нищо повече. Германският нацист/национал-социалист мрази евреите и славяните, българският "националист" мрази циганите и турците ..... :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2017 10:00

1982 написа:Нацизмът е поредната форма на криворазбран национализъм, нищо повече. Германският нацист/национал-социалист мрази евреите и славяните, българският "националист" мрази циганите и турците ..... :mrgreen:

Много си далече от истината 8-) Както винаги некомпетентен 8-) Посочи ми, къде в национал-социалистическата доктрина/програма пише за омраза към евреите 8-) Това че еврейските копои си измислят разни мантри и понятия като антисемитизъм, с цел извличане на материални облаги и успешно ги втълпяват в главите на хората, си е проблем на неграмотните и нечетящите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2017 11:12

Искаш да кажеш, че нацистите не са мразели евреите ? :o :?

Разбира се, както често се получава при подобни режими, мрази се само една част от нещо, без значение какво.
Другите, дето са на "нашият акъл", са си наши хора, независимо каква кръв са.
Малцина знаят, че хиляди евреи се бият в редиците на "Третият Райх", някои от тях са на високи длъжности в йерархията, не само военната. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2017 11:26

Както винаги се включваш неадекватно скъпа мохамедке. И си спести опитите да бягаш по тъча с оправдания, че Хитлер не е = на националсоциализъм или NSDAP. NSDAP е = на Хитлер.
"През този период пред мен се откроиха две опасности, които по-рано не познавах и чието значение за съдбата на немския народ естествено не разбирах. Имам предвид марксизма и еврейството."

"В подобни моменти ме овладяваха не само лоши предчувствия, но и усещане за грозяща опасност, виждах ясно, че това учение, изтъкано от егоизъм и омраза, с математическа точност може да победи и с това да доведе човечеството до нечувано поражение.
По това време разбрах, че това разрушително учение е тясно и неразривно свързано с националните черти на един определен народ, което до този момент абсолютно не подозирах. Само запознаването с еврейството дава в ръцете ключа към разбирането на вътрешните, т.е. действителните намерения на социалдемокрацията. Само, когато се запознаеш с този народ, ти се отварят очите за истинските цели на тази партия и от мъглата на неясните социални фрази изплува озъбената маска на марксизма.
Сега ми е трудно, даже и невъзможно, да кажа кога именно за първи път в живота си чух думата „евреин“. Въобще не си спомням в дома на моите родители или поне докато беше жив баща ми да съм чул дори и веднъж тази дума. Моят старец, мисля, че би възприел самото подчертаване на думата „евреин“ като признак на културна изостаналост."

"Всичко взето заедно може да бъде много привлекателно. Но евреите ме отблъснаха окончателно, когато се запознах не само с физическата им, но и с моралната нечистоплътност на този отбран народ. Нищо не ме накара толкова скоро да променя мнението си за тях, както запознаването ми с дейността им в отделни области.
Има ли на света поне едно нечисто дело, поне едно безсрамие от какъвто и да е род и преди всичко в областта на културния живот на народите, в което не беше замесен в крайна сметка някой евреин? Както във всяка гнойна рана ще намериш червея или личинката му, така и във всяка мръсна история непременно ще се натъкнеш на чифутин.
Това е чума, това е истинска духовна чума, по-лоша от черната смърт, с която плашеха народа. А в какви несметни количества се произвеждаше и разпространяваше тази отрова!

"

Това е само от първите страници на Mein Kampf. Няма да си играя да вадя повече.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2017 12:21

THE G.A.M.E написа:Искаш да кажеш, че нацистите не са мразели евреите ? :o :?

Разбира се, както често се получава при подобни режими, мрази се само една част от нещо, без значение какво.
Другите, дето са на "нашият акъл", са си наши хора, независимо каква кръв са.
Малцина знаят, че хиляди евреи се бият в редиците на "Третият Райх", някои от тях са на високи длъжности в йерархията, не само военната. :mrgreen:

Каквото съм искал да кажа, съм го написал ясно и точно 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2017 12:33

Thsmith написа:Както винаги се включваш неадекватно скъпа мохамедке. И си спести опитите да бягаш по тъча с оправдания, че Хитлер не е = на националсоциализъм или NSDAP. NSDAP е = на Хитлер.
"През този период пред мен се откроиха две опасности, които по-рано не познавах и чието значение за съдбата на немския народ естествено не разбирах. Имам предвид марксизма и еврейството."

"В подобни моменти ме овладяваха не само лоши предчувствия, но и усещане за грозяща опасност, виждах ясно, че това учение, изтъкано от егоизъм и омраза, с математическа точност може да победи и с това да доведе човечеството до нечувано поражение.
По това време разбрах, че това разрушително учение е тясно и неразривно свързано с националните черти на един определен народ, което до този момент абсолютно не подозирах. Само запознаването с еврейството дава в ръцете ключа към разбирането на вътрешните, т.е. действителните намерения на социалдемокрацията. Само, когато се запознаеш с този народ, ти се отварят очите за истинските цели на тази партия и от мъглата на неясните социални фрази изплува озъбената маска на марксизма.
Сега ми е трудно, даже и невъзможно, да кажа кога именно за първи път в живота си чух думата „евреин“. Въобще не си спомням в дома на моите родители или поне докато беше жив баща ми да съм чул дори и веднъж тази дума. Моят старец, мисля, че би възприел самото подчертаване на думата „евреин“ като признак на културна изостаналост."

"Всичко взето заедно може да бъде много привлекателно. Но евреите ме отблъснаха окончателно, когато се запознах не само с физическата им, но и с моралната нечистоплътност на този отбран народ. Нищо не ме накара толкова скоро да променя мнението си за тях, както запознаването ми с дейността им в отделни области.
Има ли на света поне едно нечисто дело, поне едно безсрамие от какъвто и да е род и преди всичко в областта на културния живот на народите, в което не беше замесен в крайна сметка някой евреин? Както във всяка гнойна рана ще намериш червея или личинката му, така и във всяка мръсна история непременно ще се натъкнеш на чифутин.
Това е чума, това е истинска духовна чума, по-лоша от черната смърт, с която плашеха народа. А в какви несметни количества се произвеждаше и разпространяваше тази отрова!

"

Това е само от първите страници на Mein Kampf. Няма да си играя да вадя повече.

Комсомолец, четеш ли какво съм написал 8-) Какво ми постваш цитат от автобиографична книга ;) Изрично подчертах "доктрина", "идея", платформа ако щеш 8-) И ако не си наясно с историята, Хитлер идва на власт по най-нормалния начин, чрез избори :!: Пък и в тези цитати, не пише абсолютно нищо за националсоциализма, ако не си забелязал ;) Така че пак се излагаш 8-)

П.П. И не на последно място, националсоциалистическата партия си е партията на работническата класа в Германия!!! Вземи да се образоваш малко. Все пак хора ръководиш и не бива да ставаш за смях 8-) Но така като гледам, по стара българска традиция, най-неграмотния, за да не пречи на останалите да си вършат работата, го правят началник 8-)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2017 13:55

Мохамедке, чета естествено. Само глупости, но това не е изненада.

Mein Kampf is a 1925 autobiographical book by Nazi Party leader Adolf Hitler. The work outlines Hitler's political ideology and future plans for Germany. Volume 1 of Mein Kampf was published in 1925 and Volume 2 in 1926. The book was edited by Hitler's deputy Rudolf Hess.

Аз съм чел тази книга и идеално знам за какво става дума. Той съвсем откровено излага вижданията си за бъдещето и какво трябва да се направи. Това си е точно платформа/идея. NSDAP = Хитлер. Това съответно е и проекта на партията.
Къде съм казал, че Хитлер не идва с избори и това не е волята на дойчовците? Вярно, че се опитва да се яви и с един бирен пуч, но това не е от значение. Просто пак действаш по стар комунистически обичай. Лъжеш, лъжеш и пак лъжеш и се опитваш да се направиш на невинен. Естествено се проваляш и ставаш за смях.

--

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2017 14:13

Thsmith написа:Мохамедке, чета естествено. Само глупости, но това не е изненада.

Mein Kampf is a 1925 autobiographical book by Nazi Party leader Adolf Hitler. The work outlines Hitler's political ideology and future plans for Germany. Volume 1 of Mein Kampf was published in 1925 and Volume 2 in 1926. The book was edited by Hitler's deputy Rudolf Hess.

Аз съм чел тази книга и идеално знам за какво става дума. Той съвсем откровено излага вижданията си за бъдещето и какво трябва да се направи. Това си е точно платформа/идея. NSDAP = Хитлер. Това съответно е и проекта на партията.
Къде съм казал, че Хитлер не идва с избори и това не е волята на дойчовците? Вярно, че се опитва да се яви и с един бирен пуч, но това не е от значение. Просто пак действаш по стар комунистически обичай. Лъжеш, лъжеш и пак лъжеш и се опитваш да се направиш на невинен. Естествено се проваляш и ставаш за смях.

--

Чел си, чел си, ама щеше да е добре и да разбереш нещо от прочетеното 8-) Дори и в цитата постнат от теб е написано ясно, ама кой да вникне 8-) Битката е срещу комунистите и либералите 8-) Кой да вярва, че всички евреи ще се окажат комунисти, интернационалисти и либерали 8-) Кофти съвпадение, какво да го правиш 8-) Да са мислили ;) Или може би искаш да ми кажеш, че еврейчетата безучастно са гледали отстрани и са му ръкопляскали, докато той се е издигал като политик 8-)

П.П. Я сега ни кажи, къде е писана книгата 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2017 14:57

След като кристализирате нацитата, може ли да се прехвърлите на непонятното за мен животно евроатлантизъм и произлизащите от него ценности?

Благодаря предварително на будните умове на форума!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 мар 2017 15:14

fcb_bg написа:След като кристализирате нацитата, може ли да се прехвърлите на непонятното за мен животно евроатлантизъм и произлизащите от него ценности?

Благодаря предварително на будните умове на форума!

Евроатлантизъм е Ето'о да ти го забие тука а не в Камерун е тва е :lol: 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”