Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 04.03.2017 |
И Левски, и Литекс са невероятно бездарни и некадърни отбори, у нас всички са на потресаващо ниво, изключая Делиормана. Есента познах, че ще врътнат един грозен и бездарен хикс, опитвайки да спраскат топката ....... сега прогнозирам същото - горката топка, ще бъде подложена на невероятен тормоз от 22-амата бездарници в синьо и оранжево ....... начело и на двата отбора са пълни карикатури, дето не ги знам даже дали за физкултурници в училищата стават ...... абе, с две думи - пълна трагедия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mikata написа:Аз нямам спомен мач между литекс и Левски джуджето да не се е подсигурил със съдия
Последният ви мач на Герена съдията свири брутално във ваша полза ..... но подозирам, че това беше част от сценария на боклука от Микре, за да има повод да извади гнусния си отбор и после да врътне на спокойствие цялата измама с местенето му в София ......
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:mikata написа:Аз нямам спомен мач между литекс и Левски джуджето да не се е подсигурил със съдия
Последният ви мач на Герена съдията свири брутално във ваша полза ..... но подозирам, че това беше част от сценария на боклука от Микре, за да има повод да извади гнусния си отбор и после да врътне на спокойствие цялата измама с местенето му в София ......
В Ловеч имах предвид

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Е, в Ловеч повече няма да играете, така че е излишна тревогата ти, нали Литекс станаха софиянчета и те ......
Дришата в Ловеч по два пъти на сезон поръчваше съдии за мачовете с нас, но поне на Герена не можеше. Сега на националния ще ни свири всеки път негов послушник. Такива са фактите за жалост. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Къв е тоя рев за съдията?
Назначението е съгласувано и с двата клуба..... що се правите на моми?
Назначението е съгласувано и с двата клуба..... що се правите на моми?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
koisa написа:Дришата в Ловеч по два пъти на сезон поръчваше съдии за мачовете с нас, но поне на Герена не можеше. Сега на националния ще ни свири всеки път негов послушник. Такива са фактите за жалост.
При състоянието на вашия отбор, най-малкият ви проблем е съдията. То дори и самият ви мач не е проблем, най-големият ви и единствен проблем в момента кара ски на Куршевел ..... всичко друго са бели кахъри.

korteneca написа:ЦСКА откровено бе пожален преди сблъсъка с Левски, след като Дисциплинарната комисия към БФС реши да отложи заседанието си за разглеждане на инцидента след мача на "червените" с Ботев.
Срещата завърши при нулево равенство, а след нея част от играчите започнаха да търсят сметка от арбитъра Петър Доровски. Най-агресивни бяха Руи Педро, Рубен Пинто, Фернандо Каранга и вратарят Георги Китанов.
Нито един от тях обаче не получи наказание, а вместо това от БФС призоваха на следващо събиране длъжностните лица, и изискаха видеозапис от инцидента след мача.
Интересно дали, ако не предстоеше дерби с Левски, комисията щеше да разгледа случая по друг начин, и дали щеше да чака следващо заседание.
Ако беше за Прохазка щеше да има заседание на следващия ден.
- Kris_men2000
1982 написа:mikata написа:Аз нямам спомен мач между литекс и Левски джуджето да не се е подсигурил със съдия
А бе пич нещо да не си ни припознал.Та ти имаш повече мнения в нашият форум от всички левскари взети заедно.Всяко второ мнение е твое и така задълбочено пишеш за проблемите на ЛЕВСКИ ,че имам чувството ,че си в кухнята на ЛЕВСКИ и ,че ЛЕВСКИ ти е повече на сърце отколкото е бил любимият ти отбор.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Така ли, аз напоследък доста рядко влизам във форума, но щом казваш, че имам повече мнения от всички вас накуп, сигурно е така.
Иначе напоследък има доста интересни събития около вас и е нормално да коментирам, някакъв проблем ли има в това ??!
п.п.: спокойно, няма опасност да ви припозная
, аз имах само един отбор и повече друг няма да имам, това е гарантирано. Още по-малко пък Левски.

п.п.: спокойно, няма опасност да ви припозная