Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Сп1рт също твърдят, че и Тони Адамс имал интерес да застане на чело на отбора... Тони Адамс беше невероятен футболист и беше капитан на Арсенал-любимият ми чуждестранен отбор. Също, сега чета в Гонг, Хаджи искал да идва, също страхотен играч-легенда на Румънския футбол... тук обаче все пак говорим за треньор! Любо Пенев беше класи над тези футболисти на терена, но пък небеше особенно обедителен на кормилото на ЦСКА. Все интересни имена се въртят около ЦСКА, дано "титаните" направят правилният избор, а не евтиният!
YA GUNNERS YA
Трудно ще вземат популярен треньор от чужбина с оглед финансовата причина за т.нар. приемане на оставката на Любослав Пенев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Така е, но всичко зависи от треньора, при положение че ще вземат само милион евра от евентуален трансфер на Коцето Стоянов, защо не ги вложат в треньор-в последните години се нагледахме на изненади по европейските терени, време е и ние да вземем парче от баницата!
YA GUNNERS YA
а видяхте ли че румънците пишат,че и тигана се спряга
Георге Хаджи е вариант ? Та това е румънският Стоичков - по отношение на треньорската професия ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
tendulkar написа:Павел Дочев като го питаха след издънките с изгонените/върнати пияндета и оставката на Пенев отхвърли идеята да дойде в ЦСКА като коментира, че това, което правят собствениците зад гърба на Любо е симптоматично.
Кой истински треньор ще иска да поеме отбор в който той ще е само пионка и малограмотни мутри ще си играят на „мениджъри”.
Това вече не е футбол, това е чалга...Копираме малоумията в Левски. С тая разлика, че купуваме всеки полусезон по 100 играча на кило.
И П.Дочев кога и къде се доказа като добър треньор та толко го искате ? или отново се предоверявате на журналистическите измислици/внушения/отпреди 2м. Това рекламата е голяма работа !!!
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

suni написа:tendulkar написа:Павел Дочев като го питаха след издънките с изгонените/върнати пияндета и оставката на Пенев отхвърли идеята да дойде в ЦСКА като коментира, че това, което правят собствениците зад гърба на Любо е симптоматично.
Кой истински треньор ще иска да поеме отбор в който той ще е само пионка и малограмотни мутри ще си играят на „мениджъри”.
Това вече не е футбол, това е чалга...Копираме малоумията в Левски. С тая разлика, че купуваме всеки полусезон по 100 играча на кило.
И П.Дочев кога и къде се доказа като добър треньор та толко го искате ? или отново се предоверявате на журналистическите измислици/внушения/отпреди 2м. Това рекламата е голяма работа !!!
Е води страшилището ПАдерборн,допреди няклолко месеца!!

- Red_champions
Около 15 имена се спрягат за ЦСКА,но не знам дали някой добър треньор ще дойде.По принцип,когато се прави треньорска рокада се очаква да дойде по-класен треньор,защото иначе няма смисъл или простата причина е,че на собствениците им трябва удобен..както е в нашия случай.Продължавам да твърдя,че освобождаването на Любо Пенев беше и е голяма грешка,за която почти сигурно ще съжаляваме,защото щнса да дойде някое име на Армията с/у 5 лева на месец е нищожен.
Все пак Жан Тигана,Томпльоер и Чичо Митко са най-добрите варианти.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Аз вчера като ви питах Бекали на кого е мениджър май наистина той размъти главите на Титаните но да сменяш Пенев с Хаджи това е глупост.
Виж Тигана ми допада поне е бил в големи първенства.
Виж Тигана ми допада поне е бил в големи първенства.
Red_champions написа:Около 15 имена се спрягат за ЦСКА,но не знам дали някой добър треньор ще дойде.По принцип,когато се прави треньорска рокада се очаква да дойде по-класен треньор,защото иначе няма смисъл или простата причина е,че на собствениците им трябва удобен..както е в нашия случай.Продължавам да твърдя,че освобождаването на Любо Пенев беше и е голяма грешка,за която почти сигурно ще съжаляваме,защото щнса да дойде някое име на Армията с/у 5 лева на месец е нищожен.
Абсолютно съм съгласен. Всеки друг от споменаваните до сега е обречен на провал с оглед целите които ще му бъдат поставени !
Прокобо мръсна, върви на майната си!