Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 11:14

wilge написа:Хубаво вземаме нов вратар, но ако не вземем и нов треньор всичко е напразно. С Тъпчо нито имаме шанс срещу Чавдар- Литекс, нито ще помиришем ЛЕ. Добре, че Дедо натрупа точки та да имаме теоретичен шанс за шестицата.
Не бързайте да хулите ръководството за Божката. Ами ако са решили да свиват бюджета и да освобождават чужденците? Въпреки, че на ми се иска Йорга, Прохи, Баба, Яблонски и Мехди да останат. Но като знам колко сме зле на трансферния пазар! Привличането на Огнянов и Сукуна говори само за себе си. А толкова футболисти смениха клубовете си! Лошото е, че никой не носи отговорност за срамните трансфери.

Като някаква перачница за трансфери сме. И явно, че не носи вина... може би спортният директор, тъй като и при Гонзо, и при Плешо и сега при Боримиров далаверите продължават. Сукуна е потвърждение за това.

Иначе тоя Бурабия е толко зле, че няма накъде. Заедно със Сукуна кога и да ги махнат, все ще е късно. Вчера Стаси влезе и с първото си поемане на топката, направи спринт по крилото и точен пас в наказателното поле. Нещо, което нито Нар, нито Мърди и Огнянов не направиха цял мач.
Последна промяна от metodito на 01 мар 2017 11:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 11:16

Наставникът на Оборище (Панагюрище) Емил Велев коментира слуховете, според които е възможен заместник на Елин Топузаков начело на Левски.

"Защо чак сега се сети някой за мен? Защото няма друг? Никой от Левски не ме е търсил. Истината е, че на Левски трудно се отказва, а и аз съм потомствен левскар. В момента обаче отборът си има треньор, а аз имам ангажимент към друг клуб. Ясно е, че нещо не върви в Левски. Явно е сбъркана подготовката. Само това е обяснението за толкова много контузии. Някой трябва да поеме отговорноста за случващото се. Левски не ми харесва в момента. Тръгнаха с амбиции за титла, бяха на 4 точки зад Лудогорец, а сега са на 11 и могат да станат повече. На Топузаков му е трудно, а и напрежението е голямо при тези резултати. Дано се справи със ситуацията", каза Кокала пред "Блиц".

Относно предстоящия двубой с ЦСКА-София бившият полузащитник заяви: "Няма какво да си кривим душата - това е ЦСКА и мачът е Вечно дерби. Най-големият мач в България - преди, сега и в бъдеще".

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 01 мар 2017 11:20

metodito написа:
wilge написа:Хубаво вземаме нов вратар, но ако не вземем и нов треньор всичко е напразно. С Тъпчо нито имаме шанс срещу Чавдар- Литекс, нито ще помиришем ЛЕ. Добре, че Дедо натрупа точки та да имаме теоретичен шанс за шестицата.
Не бързайте да хулите ръководството за Божката. Ами ако са решили да свиват бюджета и да освобождават чужденците? Въпреки, че на ми се иска Йорга, Прохи, Баба, Яблонски и Мехди да останат. Но като знам колко сме зле на трансферния пазар! Привличането на Огнянов и Сукуна говори само за себе си. А толкова футболисти смениха клубовете си! Лошото е, че никой не носи отговорност за срамните трансфери.

Като някаква перачница за трансфери сме. И явно, че не носи вина... може би спортният директор, тъй като и при Гонзо, и при Плешо и сега при Боримиров далаверите продължават. Сукуна е потвърждение за това.

Иначе тоя Бурабия е толко зле, че няма накъде. Заедно със Сукуна кога и да ги махнат, все ще е късно. Вчера Стаси влезе и с първото си поемане на топката, направи спринт по крилото и точен пас в наказателното поле. Нещо, което нито Нар, нито Мърди и Огнянов не направиха цял мач.

Хайде сега, нали Сукуна е взет, защото Жоао Пауло не подхожда на стила на "Левски" :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 11:22

Само Йоргачевич трябва да остане от чужденците :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 11:24

mikata написа:Само Йоргачевич трябва да остане от чужденците :roll:

Е, а Роман?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 11:27

metodito написа:
mikata написа:Само Йоргачевич трябва да остане от чужденците :roll:

Е, а Роман?

Роман е трагедия този сезон,единствен мач направи добър с Лудогорец на Герена!
Вчера двата гола на Дунав станаха с негово съдействие :idea:
Последна промяна от mikata на 01 мар 2017 11:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 мар 2017 11:29

Под "вещото" ръководство на Елин никой не се справя. Забележи обаче всички топки, които обработва. За мен той е най-добрия дефанзивен халф в А група, може би след Де Ноойер. Но за разлика от него, играе по-чисто и вкарва голове. Те го омотаха това момче. Крило, бек, пак крило, Дефанзивен хаф и пак крило...

Иначе... аз принципно не обичам да се цитирам (глупости, обичам, я), но моя човек Карагарен, за който рИва, че трябва го вземем от толко време, вчера пак доказа, че съм прав. И щеше да ни излезе без пари и със сигурност, да играе за по-малко пари от Нар или Сукуна.
Последна промяна от metodito на 01 мар 2017 11:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2017 11:31

metodito написа:Под "вещото" ръководство на Елин никой не се справя. Забележи обаче всички топки, които обработва. За мен той е най-добрия дефанзивен халф в А група, може би след Де Ноойер. Но за разлика от него, играе по-чисто и вкарва голове. Те го омотаха това момче. Крило, бек, пак крило, Дефанзивен хаф и пак крило...

Само вратар не е бил :lol: Роман заслужава да остане още дълги години в Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 мар 2017 11:35

В Търнава на каква позиция е играл?
За десен бек не става!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2017 11:38

mikata написа:В Търнава на каква позиция е играл?

Нямам никаква идея. Помня че когато играхме на Герена срещу Търнава....Прохазка си изкара дузпа :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”