Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Beladona

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Beladona » 28 фев 2017 23:16

rhaegar написа:
Beladona написа:
sin4ec написа:
Beladona написа:Не мога да се сетя за някакъв успешен проект , чийто мажоритарен собственик да не става за нищо , ама ИД или мениджмънта на проекта да е супер....тека че , къвто е Спас Русев , такъв е и Топчо ....а и останалите висши мениджъри .... ще се радвам , някой да посочи пример за обратното .

Когато за две години 57 играчи са минали през един отбор-това не е проект, а източване и лайнарщина, бездарие и олигофрения. За какъв проект говорим?

Синчец , за 27 години гледам едно и също ....само Гелосаното се светна кво да прави , така че да не е на загуба и да се развива ....

Те и други са се светнали, ама не им се дава.

Според мен си преби харабийската Стяуа , Партизан , Цървена Звезда и Динамо Загреб .... държа 1:1 на Реал Мадрид до 75 минута , замалко да опъне ПСЖ у Париж , изтормози Ливерпул .....тези успехи не му ги е дал Баце или Перуци ....а и е направил отбор , дето не виждам как няма да стане и догодина шампион ....

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 фев 2017 23:17

Абе аз, ако правилно съм разбрал, Топузаков няма да си подаде оставка сам, ама и няма кой да му е поиска. Русев е в оставка, Боримиров и той ни рак ни риба, друг има ли изобщо който да му търси сметка и да му бие дузпата. И по-важното - да избере истински треньор. Или поне по-грамотен от сегашния, което изобщо не е трудно. Трудното е да намериш по-лош.
За 3 мача със средняци и слабаци - 2 точки и половин контузен отбор. Ебаси подготовката е било. Да бяха си почивали, по-добре щаха де се представят сега.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 фев 2017 23:20

Че има голяма каша в Левски - има. Но по-лошото е, че никой не иска да я няма.
За чужденците : Питате се какво правят чужденците в Левски- официално вдигат нивото. Само че като не вдигат никакво ниво - логично е да става дума за пари...
За дълговете: Клуба е здраво прецакан от свои бивши ръководители. И какво прави клуба- иска да се сваля отговорност. Което значи, че така му харесва или по-точно така им харесва и на сегашните , които логично не се различават по нищо от предишните. Няма как да си ощетен с милиони и да се задава гилотината и да си казваш - ок, забъркали са едни каши, но нищо. Нека са живи и здрави. Няма да ги закачам, ще видя дали ще оцелея и майната му на всичко...
За треньора: Назначава се отново треньор, които никога никъде не е доказал, че от дървото което е , става свирка. Статистиката никак не му е добра, но му се дават огромен кредит и дълъг договор. След което отбора играе като за "А" окръжна група и мислещият се за гранд клуб си трае. Това или е клуб които вече не се има за нищо повече от отбор които просто си съществува или хората там имат много различна представа за понятието "гранд".
Та излиза, че отбора е пълен с ментета взети от къде ли не и на никой не му пука. Клуба задлъжнява наляво и надясно но няма виновни за това, треньора не знае с каква схема дори трябва да играе и всичко си върви между другото без проблеми. Ами то така всеки може да е футболист в Левски. Нищо не играе, но няма проблем Взима си кинтите и си свирка. Може и треньор да е. Играчите играят по-неориентирано и от деца в детската градина и пак няма проблем. И дори и собственик да е всеки, защото не дава пари изобщо и иска публиката, която явно я има за даденост, да му плаща всичко. Изобщо аматьорщина докрай и пълен абсурд. Само феновете търсят логика, ама такава няма.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 фев 2017 23:20

sin4ec написа:
Beladona написа:
Синчец , за 27 години гледам едно и също ....само Гелосаното се светна кво да прави , така че да не е на загуба и да се развива ....

Ами халал да му е! Вие му се подложихте с гредите, ние с автоголчето, но така е-човек трябва да си увисне на шанса ;) .
Утре прави база в София и ще сбере децата, а олигофрените даже не вдяват какво се случва. Така да е. Да те светна, че е дръпнал детски тренери от Царско село и Лъвчета, и от други места. В Разград на обучение. За негова сметка.
Който чете-нека разбира!

Не се и учудвам , не ми е любимец , но го уважавам , защото работи правилно като бизнесмен .....признавам си , че и мен ме изненада с проекта си изцяло ориентиран за парата от ШЛ ....или в краен случай ЛЕ ....направи силен отбор .

ПП С гредите и автогола още се учеше и опипваше почвата , според мен се светна след тва как се прави Бг Олимпиакос , Бате , Динамо Загреб и други примери , дето са по над 10 години шампиони на страните си и с парите от ЕКТ мачкат всички останали в първенствата си.
Последна промяна от Beladona на 28 фев 2017 23:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 фев 2017 23:22

Бате Дани, абе ти дали имаш телефона на Стоев, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 фев 2017 23:25

Още през декември казах,че няма да подготви отбора добре,Синчеца го защитаваше!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2017 23:31

Той синчеца все много знае. Аз дето от дъжд на вятър влизам във форума, само него съм запомнил с плюенето по Люпко и скачането пред амбразурата за всеки некадърник...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

fen1914

Защо Топузаков е треньор на "Левски" и докога?

Мнениеот fen1914 » 28 фев 2017 23:36

Не знам дали има подобна тема, ако има моля за извинение. Аз лично не виждам (и неедднократно съм споделял това мнение в различни теми) никакви аргументи Топузаков да бъде треньор на "Левски". Проблемът не е просто в резултатите на отбора под негово "ръководство", а в липсата на каквито и да са смислени футболни идеи и реализации. Отборът деградира. Ръководстовото е заровило главата си в пясъка и все едно нищо не се случва в спортен план. Не ми е ясно и защо на стадиона няма реакции от публиката спрямо безумното поведение и водене на мачовете от треньорите.

Крайно време е поне привържениците да изразят ясно мнението си за това безумие, което се случва.

Ако Топузаков има някакво достойнство и чест, трябва максимално бързо да избере друг път за професионалната си реализация.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 фев 2017 23:40

Thsmith написа:Той синчеца все много знае. Аз дето от дъжд на вятър влизам във форума, само него съм запомнил с плюенето по Люпко и скачането пред амбразурата за всеки некадърник...

Нормално е да се дадат 3/4 месеца на всеки да може да се докаже , че става за треньор ....Люпко си е на години и не е дългосрочно решение , да , гениален треньор е бил , но няма перспектива в едно такова назначаване ....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Защо Топузаков е треньор на "Левски" и докога?

Мнениеот ЕМИЛ » 28 фев 2017 23:45

Защото нема некой по евтин .

Върни се в “Левски”