Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2017 13:30

Ами ще ги видим след малко. То ние нямаме кой знае какви опции за промени.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 фев 2017 16:02

Умората след тежкия мач с Реал и промените в състава оказаха влияние според мен. Мунир хвърли страшно много усилия в сряда и днес не беше изненадващо, че първо бе заменен той. Сикейра е по-тромав от Гая и няколко пъти увисна. Абденур има потресаващо лоша комуникация с Алвеш, който няколко пъти му се скара, а се е случвало и в предишни мачове. Разликата между тунизиеца днес и това, което Мангала правеше в последните мачове, е от земята до небето. На Суарес видимо му е спаднала формата и напоследък често бърка елементарни пасове в средата на терена - много повече брак, отколкото при Перес. Взимайки предвид всички изброени фактори, то не съм изненадан, че Алавес бяха по-добрият отбор и създадоха повече ситуации. За една бройка щяхме да ги излъжем, но жалко, че не задържахме преднината след много хубавия гол на Солер.
Ореяна след първите си силни изяви днес се изс*а на метеното. Той май и след първия си жълт картон щеше е наказан за Леганес, така че изгонването му не променя много нещата за въпросния мач. Дано Нани бъде готов за него, защото опциите наистина драстично намаляват. В този ред на мисли не знам с Бакали какъв е случаят, но вече няколко поредни треньора упорито не го пускат - дори в днешната ситуация с многото липсващи нито започна титуляр, нито влезе преди 2-1. Имаше доста травми, но и когато е здрав, не го пускат, а като е влизал, винаги е изострял играта. Нямам друго обяснение освен лоша дисциплина и/или неразбирателство с треньорите. :roll:
Как да е, щеше да е хубаво да вземем още точки, но след победата в сряда тази загуба все пак е допустима. Следващите ни 2 гостувания са ужасни, но пък следващите ни 3 домаинства са много удобни за трупане на актив. Надявам се това да започне с 3 точки във вторник. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2017 21:25

Не играхме чак зле, но нямаше ги положенията отпред. Иначе се забелязва много грозно нещо. Дъним се с по-слаби отбори или средна хубост да кажем, хайде, че ние сме си по-слаб от тези и праскаме най-силните. А иначе ни е къса скамейката явно и треньорът си прави грешките сам, но и като ги няма тея двама-трима по-сгодните играчи, все падаме, че и пак за капак чк :mrgreen: , но това си е тото, аз не си правя чак такива изводи от такива неща. Щото искат да ни объркат мислите. [offtopic]В момента съм шашардисан от точния на Аталанта, това трябваше не само у игрички да го познаем, защото и двойката е 11 коеф, ами точният колко ли ще е? :) Сигурно пак са се смяли някакви деца като са го видели! Деба и тая Аталанта, това е отбор вече по дяволите, няма такъв друг футболен феномен, този отбор е с цена 10 евро и подгони ШЛ-то, това го считам за по-голямо от постижението на Лестър, защото няма такъв друг див отбор! Хубаво е, че футболчето ни предлага и нови готини неща, иначе ще го зарежем. Аталанта в Шл, очаквайте неочакваното. Скоро по европейските терени ще има един свръх откачаен отбор. Шашардисан съм, нищо, че го познал мачот, бати отборчето погледнете им футболистите бе, те дори не стават за А групата ни, но по всичко личи, че ще ги погледаме в евротурнирите! :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 фев 2017 17:38

Месецът на истината продължава

19/02/17 PRD Valencia - Athletic Club 2:0
    22/02/17 PRD Valencia - Real Madrid 2:1
    25/02/17 PRD Deportivo Alavés - Valencia 2:1
    28/02/17 PRD Valencia 22 : 30 Leganés
    05/03/17 PRD Atlético Madrid 17 : 15 Valencia
    11/03/17 PRD Valencia 14 : 00 Sporting Gijón
    19/03/17 PRD Barcelona 18 : 00 Valencia

Днес , късно вечерта
[center]Estadio de Mestalla
22:30 ч.
VALENCIA VS. LEGANÉS[/center]

Посрещаме пряк съперник за оставане в Примера.
Nani , Martín Montoya , Rodrigo и Santi Mina са контузени
F. Orellana е наказан.

Срещу този съперник до сега нямаме загубена точка.
Есента ги бихме с 1:2 насред Estadio Municipal de Butarque
голове на Nani и Mario Suárez

Имаме и 2 срещи за Купата сезон 2010/2011
Valencia CF - UD Logroñés 4:1
UD Logroñés - Valencia CF 0:3

-----------------
[rimg]http://valencia.eldesmarque.com/images/stories/201516/Valencia_CF/ACTOS_VARIOS/chicas.jpg[/rimg]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 фев 2017 20:39

С оглед на кадровите проблеми в атака, ще се радвам просто да вкараме 1 гол повече от тях. Победата би била много важна, равенството би било допустимо, загуба не би била фатална, но трябва да се избегне, защото ще върне напрежението върху отбора. Гая е поне в разширената група и е евентуална опция за лявото крило при липсата на Нани и Ореяна, но при положение че скоро беше контузен, едва ли може да изиграе много минути. В този ред на мисли се надявам най-сетне Бакали да започне титуляр, макар че си мисля, че Воро пак ще предпочете да го има като опция на пейката. :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 фев 2017 20:55

Мислех да взема Родриго ама не направих трансфери, мрансфери закъсняхме с прибирането и си останах със същите ментета май от миналия път. Ако има футболна логика не би трябвало да го печелим този мач, но пък и Леганес не е чак толкова слаб отбор. Отива и прави 2-1 на Ноу Камп, след това 4-0. Притеснен съм, но Диего Алвеш показваше добри неща напоследък и ми е надеждичката и тъй като не можем да дублираме единадесеторката от Реал, Виляреал и Билбао, всичко друго освен х2 си е изненада. Като се позамисля кой е във форма и кой няма да играе ми може и да е издънка товачка. Но може и да не е. :mrgreen:

[offtopic]Труден мач, но въпреки че във форумчето ми е 1-1 и другаде беше така, но размислих, ще си избера знак 1 и 1-0 победата. Трябва да си радваме феновете! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 фев 2017 22:07

Излизаме в общи линии с най-доброто. Лошото е, че на пейката нямаме много опции, така че да стискаме палци титулярите да се представят на ниво и да се опазят от контузии.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2017 02:20

Леко мина мачът, но и доста скучен. Все пак едно положение имаше и то беше за нас. Добра работа, но играта не ми допадна. Общо взето Мангала е правилният човек, който трябваше да се потърси като голмайсторче, загатваше и в предишни двубои, че се стреми да се превърне в новия Мустафи. Дали пък след време няма да се окаже, че е и по-добър? :lol: Не съм вервал, че ще кажа такова нещо, но има сериозен потенциал на моменти, да не забравяме, че Мустафи допуска винаги голчета от всекакви ментета в Англия, а тоя пич нареди си и бая сухи. :lol: Ще видим, но Мангала се промени коренно и голът му е съвсем заслужен. Много фалш в тия мачлета бе, то пък бива, бива ама никой да не играе моя прогноза за 1:0 не бива! Перкам ги точните кат царевични пръчки. Обаче винаги ще си има разни хулс, ама и аз ше им правя винаги точни. :lol: :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2017 08:35

Далеч не беше прятен за гледане мачът, но сега важни са точките. Взехме 3, май няма наказани след този мач, надявам се, че няма и контузени. Гостите трябваше да останат с 10 души още в края на първото полувреме - играха доста грубо на моменти и страшно накъсаха играта, поради което и не стана добър мач. Надявам се да повторим вчерашното упражнение срещу Хихон и евентуално Депортиво, за да сме съвсем спокойни. Ако междувременно вземем нещо и в двете много тежки гостувания, ще е неочакван бонус.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 мар 2017 12:06

На този етап изобщо не ни трябват красиви мачове а точки, голове и сухи мрежи.

Гостите играха много твърдо , на моменти грубо и показаха защо са вкарали 4 на Депор и бяха на път да вземат точка на "Камп Ноу" въпреки съдията Ignacio Iglesias Villanueva.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Футбол - Свят”