Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 28 фев 2017 08:20

ceBep написа:Тея не стига , че си докараха първия отбор, ми докараха и втория, и половината школа с целите набори, барабар с треньорите и шефовете. Новите оранжеви припознаха и нея и сега се кефят колко велика била школата на "ЦСКА".

Естествено, че всичко качествено ще се ползва в ЦСКА. Трябва да си малоумен, след като си градил нещо 20 години, да го захвърлиш и да започнеш от нулата. Това е част от капитала на Ганчев. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 фев 2017 08:30

Ozzimozzi написа:
ceBep написа:Тея не стига , че си докараха първия отбор, ми докараха и втория, и половината школа с целите набори, барабар с треньорите и шефовете. Новите оранжеви припознаха и нея и сега се кефят колко велика била школата на "ЦСКА".

Естествено, че всичко качествено ще се ползва в ЦСКА. Трябва да си малоумен, след като си градил нещо 20 години, да го захвърлиш и да започнеш от нулата. Това е част от капитала на Ганчев. ;)

Колко ниско падате..не е истина!Щом е капитала на Ганчев може и ЦСКА да го наречем!?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 фев 2017 09:10

Ozzimozzi написа:

Академията Литекс стана Академия ЦСКА - София ....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 фев 2017 09:54

icko65 написа:
Ozzimozzi написа:

Колко ниско падате..не е истина!Щом е капитала на Ганчев може и ЦСКА да го наречем!?

Ице, този разговор сме го водили няколко пъти вече ....
Уж идентифицирате клуб с АД-то, което го представлява, но не приемате част от активите ... защо?

За мен също бе болезнено да гледам, как ГГ търсеше бърз фалит, за да свали воденичния камък от врата на клуба преди година, но чисто икономически това имаше желязна логика.
ГГ (за разлика от други инвеститори в сферата) имаше различни активи ..... в това число футболисти и работеща школа.
Т.е. приказките "Микренски, давай кинти, ама не ти щем нищо друго!" са пълен абсурд!
..... както и "изискванията" на феновете, колко кеш да се инвестира във всеки трансферен прозорец.
Изключително грозно поведение е да бъдеш ....... сайбия на чужда кесия!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 фев 2017 11:46

Beladona написа:
sin4ec написа:Ами така е. С три греди и един автогол ги качихме на черешата, сега ще си налягаме парцалките.
Малко ме вълнува ДЮШ на Армията дали е ловешка, или каквато и да е, и дали се нарича Академия. Важното е да работи. За 2008 ви казвам откровено: стана ми жал. Това не е работа. Това са си дечица и не е нормално.

Тва е на Гриша Ганчев Академията бе , синчец ! Ти па кво разбираш ! Това е Академията на Гриша Ганчев , тази загуба с 8:1 не е нищо ! Феновете на ЦСКА - София ще преглътнат всичко ....в името на Ганчев :)

Не знам колко трябва да си извратен, за да се радваш, даже да се гордееш с разгром над второкласници, които на тази възраст нямат никаква футболна култура! Нямат дори наченки на знание за тактика и стратегия! Но в Подуене им е останала тази единствена утеха, при всички други набори ЦСКА отнася Левски с резултат! :shock:
Донче, другите набори преди 2008-ма година ЦСКА ли са, или са Академията на Ганчев?! Може би Академията на Ганчев е такава, само когато пада с разгромен резултат от Левски?! :lol:
Скоро имаше един скромен разгром с 15:0 върху Академията на ЦСКА 1948!? Това ли е ЦСКА, Донче?
Тези момчета не бяха второкласници, а бяха на 16-17 години! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 фев 2017 12:51

Каква е разликата между Академия и школа?
И друго, ако е Академия, къде са Академиците? :lol:
Примерно Пената, Митата, Жеката, Паро, оня втория и ония тримата. :lol:
В надзорния съвет има жив доктор - Ицата. И той трябва да е в тая Академия. :mrgreen:
А като почне да казва "А_кАде_ми_я шапката?", ще стане и Академик. :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 фев 2017 14:44

Red_Neck написа:
icko65 написа:
Ozzimozzi написа:

Ице, този разговор сме го водили няколко пъти вече ....
Уж идентифицирате клуб с АД-то, което го представлява, но не приемате част от активите ... защо?

За мен също бе болезнено да гледам, как ГГ търсеше бърз фалит, за да свали воденичния камък от врата на клуба преди година, но чисто икономически това имаше желязна логика.
ГГ (за разлика от други инвеститори в сферата) имаше различни активи ..... в това число футболисти и работеща школа.
Т.е. приказките "Микренски, давай кинти, ама не ти щем нищо друго!" са пълен абсурд!
..... както и "изискванията" на феновете, колко кеш да се инвестира във всеки трансферен прозорец.
Изключително грозно поведение е да бъдеш ....... сайбия на чужда кесия!

Сайбия на чужда кесия не съм и няма как да бъда...А най-грозното е да закараш футболния си капитал в чужд град и да претендираш за историята и името на тамошния клуб.Пък било то и с АД-то.Нищо че вие не ги признавахте тия АД-та.Най-вече "кирливото".
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 28 фев 2017 15:10

djd написа:Каква е разликата между Академия и школа?
В надзорния съвет има жив доктор - Ицата. И той трябва да е в тая Академия. :mrgreen:

Академията, за разлика от школата, където само се тренира, е място, където децата ще имат и общообразователно обучение, ще се хранят, а тези от провинцията и ще живеят там. Това нещо ще бъде изградено в Панчарево, веднага щом базата се вземе с дългосрочен договор. Надявам се, че дори Кашчей и Беладона не може да са против такова нещо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2017 19:01

Официално стана ясна датата, на която ще се проведе търгът за емблемата и дружеството на ЦСКА. Процедурата ще се проведе малко по-рано - на 30 март от 13 часа на стадион „Българска Армия“.

Днес е последният ден на февруари. Къде е оня разбирач Пелината, дето ми поства тук някакви 14 дневни срокове от датата на обявяване ?!
Сега ще има 29 дена на тръпнещо очакване и един, в който може да се решат доста въпроси.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ska-420977
Последна промяна от Кашчей на 28 фев 2017 19:09, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2017 19:06

verendogrob написа:
djd написа:Каква е разликата между Академия и школа?

Академията, за разлика от школата, където само се тренира, е място, където децата ще имат и общообразователно обучение, ще се хранят, а тези от провинцията и ще живеят там. Това нещо ще бъде изградено в Панчарево, веднага щом базата се вземе с дългосрочен договор. Надявам се, че дори Кашчей и Беладона не може да са против такова нещо.

Кашчей не е и няма как да е против подобни Академии (Футболни пансиони). Кашчей е против други неща около измамата на десетилетието в нашия футбол. Само не знам от чий зор точно пияницата Велинов е главен скаут на Академията...Ако и Джеки му стане пръв помощник-ще е направо рЪСкош при вас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”