Ла Лига: Виляреал - Реал Мадрид - 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ла Лига: Виляреал - Реал Мадрид / 26.02 / 21:45ч.

Мнениеот slash1912 » 26 фев 2017 13:27

Реал ще вземе мача.Не мога да ви разбера песимизма.На първо място сте,в ШЛ отбора играе добре.Няма как да се спечелят всички мачове или формата на всеки футболист да е върхова девет месеца.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 фев 2017 14:57

Този филм съм го гледал прекалено често, и то с един и същи сценарист, за да повярвам че завършекът ще е друг.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 фев 2017 15:55

Абе тази година ми се виждат по-зрели играчите, колективът е налице, а и Зидан дава шанс на всички. С контузиите не е толкова зле положението, колкото бе преди 2 години. Пък и скамейката е далеч по-дълга и класна. Ако и сега не спечелим титлата, пък и ШЛ (демек дубъл), то определено ще си требе чистка. При това не само в нападение. Аз и в Модрич започвам да виждам една лека изчерпаност, която ще се засилва с всеки следващ сезон предвид възрастта. Рамос трупа много картони + редовни контузии. Пепе днес прави 34, Навас е извън форма и също чукна 30-те.

Реално от титулярите, виждам стопроцентова способност единствено у Кроос, Карвахал и донякъде Варан, ако изчисти моментните си глупости. А, и Каземиро като цяло, но честно казано предпочитам Ковачич на негово място. При Марсело са 50/50 нещата.

Не знам доколко може да сменим 5-6 титуляри с нови, но към този момент не виждам друг вариант, ако искаме да сме конкурентоспособни на каталунците, които това лято ще заредят батериите. Може да сте сигурни. Дори и само треньорчето да сменят със Сампаоли, пак ще е достатъчно. А и не вярвам да го карат с Роберто на бека, Умтити в защита и Гомеш в халфовата линия.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 фев 2017 16:14

Не знам. На мен ми писна нещата да се повтарят едно към едно, сезон след сезон. Пък и този мач в сряда, уби всякакво желание да се гледа мача днес... ще видим какви ще ги сътворят днес...
Анчелоти.

DonKoci
Контакти:

Мнениеот DonKoci » 26 фев 2017 16:57

Не съм голям оптимист за мача. Виляреал са коварен отбор. Дано да ме опровергаят нашите момчета.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 26 фев 2017 17:47

Furious_Monk написа:Не знам. На мен ми писна нещата да се повтарят едно към едно, сезон след сезон. Пък и този мач в сряда, уби всякакво желание да се гледа мача днес... ще видим какви ще ги сътворят днес...

Тоя мач в сряда беше жалка картинка. По-слаба Валенсия 50 години няма да има и все пак им дарихме 3 точки. Още следващия мач Алавес ги разкри, но не и ние.
Виляреал са кофти отбор, тип Селта. Срещу малките ги няма, срещу големите играят все едно са на финал в ШЛ. Може и да паднем, особено ако излезем лежерно.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 фев 2017 20:13

Hohohoho написа:
Furious_Monk написа:Не знам. На мен ми писна нещата да се повтарят едно към едно, сезон след сезон. Пък и този мач в сряда, уби всякакво желание да се гледа мача днес... ще видим какви ще ги сътворят днес...

Тоя мач в сряда беше жалка картинка. По-слаба Валенсия 50 години няма да има и все пак им дарихме 3 точки. Още следващия мач Алавес ги разкри, но не и ние.
Виляреал са кофти отбор, тип Селта. Срещу малките ги няма, срещу големите играят все едно са на финал в ШЛ. Може и да паднем, особено ако излезем лежерно.

Заеби човек, уморих се да защитавам някого носещ прекалено много разочарования.

Сега си гледам клипчета от "Платната" и си припомням стари сезони. Дано четвърти да е последен, че и него го завличат към феминистката и чернокожа пропаганда, с която ни заливат американските "братя".

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tK9x3fwnS7k[/youtube]
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 фев 2017 20:25

Аз съм си подготвил едно хладнокръвно романче за довечера. Дай боже нашите да бият и да не ми позволят да го постна, че пишман фенчетата ще дойдат да ми се карат как съм бил критикувал безпочвено. Скоро ще го обърна и на тролене. Не съм си мислил, че ще стигна такъв етап, в който да ми е смешно в какво се превръща любимия ми клуб.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 фев 2017 20:30

Съществен проблем е ,че онази измет получава и много сериозна странична помощ.

Колкото за това, че нищо не е приключило докато не свърши- то важи само в ситуации, когато не се въртиш в кръг, правиш едно и също нещо, и очакваш различен резултат...
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”