Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Fratla
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Fratla » 25 фев 2017 22:14

Балкански Орел написа:Трябва да се намерят нови собственици, милионите фенове ги видяхме днеска.

Ако някой има интерес ще дойде и ще придобие акциите възмездно или безвъзмездно (защото дружеството очевидно има отрицателна цена). Самият факт че още никой не е заявил желание е красноречив намек за бъдещето на АД-то.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 фев 2017 22:19

Абе не знам дали Синчеца ги разбира нещата на Герена( зависи кои) и дали трябва да влиза тук( това и аз се питам), Но Синчеца днес си заведе детето и жената на ледената и мокра Герена. Та барабар с нас тримата я сме ги докарали до 3000 човека публика, я не.
Друго си е да пърдиш на топло вкъщи и да окаш: " Ура!" , " Долу!" и "Да живей!". Отдавна въведох тук понятието "киберфенове". Не ги разбирам нещата, но правилно съм изчислил, че за последната битка ще се съберем 4-5 000( днес ги нямаше хората от провинцията, с тях ще станем толкова).
Аз не разбирам, но гледам, че Мъри гласува доверие на Борето и Топчо. Той повече разбира. Когато говорех тук за икономически и политически кръгове около Левски, че и ги назовах, ми се смееха. Гледам една статия " Задкулисието докара катафалката в Левски" и се чудя аз ли съм я писал, или някой си е водил записки от мене тук. Левски е далеч от фалит, макар Иванов да спомена, че това не е съвсем изключен вариант на даден етап.
Но обвинения към който и да било от тези 3 000 човека на Герена днес - не приемам от никого. И да са имали прегрешения- застанаха зад отбора, когато трябва. Всъщност те трябва да обвиняват, но това е друга тема!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 25 фев 2017 22:34

След като задкулисието е докарало катафалката до дружеството, дали ходиш с жената и детето или взимаш и леля ти е все тая. Някакви такива мижави жестове на вярност никога няма да решат проблемите ни. Аз и ти сме никои. Единственият изход за Левски (и не говоря за АД-то, защото то е пътник) е човек с много пари и поне малко любов към клуба да инвестира. Всичко друго е обречено.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 фев 2017 22:36

За да се успокоят нещата трябва незабавно да се върне СИРАКОВ :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 25 фев 2017 22:39

Три хиляди е много надута бройка на зрителите, но да не забравяме ,че ръководството даде безплатен вход за всички били на представянето в зала Универсиада.
Тоест по думите на Красимир Иванов, само тази вечер клуба е задлъжнял между 20 и 30 хиляди :roll:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 фев 2017 22:45

mikata написа:За да се успокоят нещата трябва незабавно да се върне СИРАКОВ :idea:

Той ще се върне след фалита, на чистичко. Вероятно и Мъри ще си дойде при вас.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 25 фев 2017 22:47

mikata написа:За да се успокоят нещата трябва незабавно да се върне СИРАКОВ :idea:

Никой не иска да се връща когато е ясно , че трябва да се затягат коланите и не се знае докога.
И магьосник да си , ако не се дават редовно заплати, ако работиш в постоянно напрежение, няма как да искаш да се връщаш.
Всички видяха , че от 500 човека в универсиада имаше 50 различни виждания.
едни искаха на момента да връща Русев , акции, други искаха да инвестирал, трети бяха отишли само да псуват без предложения.
ЦСКА в годината в която разбраха , че няма да вземат лиценз за следващата година, втория полусезон имаха 10 мача без победа , нямаха вкаран гол в сумати мачове, всичко беше демотивирано и само чакаха да свърши сезона.
Найденова каза , че не се гонят толкова лесно футболисти, трябва да им се плаща обезщетения и това също струва пари , а такива случаи са десетки за последните години.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 фев 2017 22:50

шивача написа:

Мъри не си и помисля по собствено желание да се се мръдне от Байконур. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 фев 2017 23:08

гражданин от село написа:
шивача написа:

Мъри не си и помисля по собствено желание да се се мръдне от Байконур. :)

Не стане ли шампион веднага ще го качат на ракета за Бг.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2017 23:32

sin4ec написа:Абе не знам дали Синчеца ги разбира нещата на Герена( зависи кои) и дали трябва да влиза тук( това и аз се питам), Но Синчеца днес си заведе детето и жената на ледената и мокра Герена. Та барабар с нас тримата я сме ги докарали до 3000 човека публика, я не.
Друго си е да пърдиш на топло вкъщи и да окаш: " Ура!" , " Долу!" и "Да живей!". Отдавна въведох тук понятието "киберфенове". Не ги разбирам нещата, но правилно съм изчислил, че за последната битка ще се съберем 4-5 000( днес ги нямаше хората от провинцията, с тях ще станем толкова).

На каква основа очакваш да има хора? Аз в никакъв случай не представлявам мнозинството, но ще се изкажа от моята камбанария веднъж и ще си спестя повтарянето в следващ момент.

Лично аз не бях пропускал домакински мач над 10 години. Серията ми почна от Железничар за ШЛ и спря когато ми бутнаха мястото. Бях с абонамент за 5 ти блок под vip ложата през всички тези години. Заканих се, че няма да ходя преди да ми вдигнат мястото поне във вида в който беше (и бях голям противник на съответното взривяване) и мисля да си изпълня заканата.
Отделно представянето и ръководенето на отбора е потресаващо и има огромен отблъскващ ефект. Аз дето не пропусках мач на стадиона при ебати студовете, сега и по ТВ не ги гледам. Дори репортажи не съм поглеждал от напускането на Люпко. (Които беше единствения светъл лъч от години, но на някои хора ви пречеше много и е го резултата).
Нямам представа как някой може да търси сметка на феновете и да се чуди защо няма жив човек при това положение в последно време. Вярно е, че отбор се подкрепя и в хубаво и лошо, но идеята на този спорт е да ти носи радост, а аз не помня кога за последно се зарадвах и се усмихнах на нещо свързано с Левски, кога се радвах на мач. Когато получаваш единствено лоши емоции и отгоре на това ти се подиграват в очите, нз какво очакваш да се случи?

то дългове имаме и така достатъчно, няма от къде да прибере нещо тъй или иначе. Съответно е безсмислено връщането на огледалната версия на тройчо комисионната.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”