Левски (София) - Локомотив (ГО) |25.02.2017| 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (ГО) |25.02.2017| 17:30ч.

Мнениеот zlobul » 25 фев 2017 21:47

realno написа:
zlobul написа:
realno написа:
wilge написа:Докторе, говориш като ръководител на Левски в зала Универсиада. Финансовото състояние на клуба е публикувано в интернет. На този етап фалит не би трябвало да има. Необходимо е обаче драстично увеличение на приходите. Не да се чака някой богаташ да изсипе торба с пари. Клубът трябва сам да постави началото. Най- напред да се започне от феновете. Как да се увеличи посещаемостта според теб. С кренвирши? Или с цигански оркестър? Това е действителност с марка Разград и Ловеч. Освен с добра игра ти с друго сещаш ли се? Пари за добри футболисти нямаме и за това през трансферния прозорец пасувахме. Значи оставаме с наличните играчи. Най- логичното в тази ситуация е да се смени треньора. Дори задължително. Добрата игра ще донесе победи, а победите повече зрители. Не забравяй, че хората имат афинитет към победителите. Някои действително ходят на стадиона само при победи. Но от техните пари също има нужда. Победите водят и до увеличаване на популярността, а от там до покупка на повече фен артикули. Сигурно има още начини, но за това си има хора на които се плаща да ги намерят. Другата страна на монетата е свиване на разходите. Не е редно клуб изправен пред финансов колапс да си позволява резерви със заплати от по над 30000 лв. А на добре играещи футболисти да се намаляват заплатите. В Левски само няма директор на облаците. Ами скаути които нищо не вършат? Ами една камара треньори, които май само пречат? Аз бих разгонил цялата пасмина некадърници, мързеливци и пияници. После бих отишъл до Панагюрище...

Не съм съгласен. Няма как да очакваме добри игри с този треньор. По твоята логика никой тогава не трябва да ходи на стадиона. Тогава от къде приходи? Освен, че ще си останем този треньор, защото няма да можен да си позволим друг, но играчите добри - лоши ще се разбягат. Точно обратното. Ако вдигнем посещаемостта и от там приходите, тогава ще можен да си позволим треньор професионалист и играчи с класа над тези. Без приходи угасваме бавно и безславно.

Братле,
и до финал в шампионска лига да стигнем, пак ще откраднат парите. Бъди сигурен.

Тогава, защо си хабиш времето да пишеш? Нямаш ли друга работа?

Да кажем, че ми е криво сигурно колкото на теб след поредната доза слаба продукция.
Ясно е че модела -Бащицата не функционира, защото самия Бащица не дава една стотинка от джоба си за благото на клуба, напротив, опитва се да открадне и последния лев постъпил в клуба като приход.
Дойде време да променим модела, така че силно се надявам "тръста" да получи акциите.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 25 фев 2017 21:50

В България само моделът Бащица функционира. Важното е да е добър, а не лош. Добри "бащици" са Батков, Домуса, ГГ, Венци Корема. Лоши са сегашния ни бащица в сянка, титаните и т.н.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 фев 2017 21:50

Fratla написа:В България фен културата е такава, че публиката е повече, когато отборът играе добре и по-малко, когато играе зле. Подкрепа в трудни моменти няма. Българският фен е консуматор който не иска да се прежали да изтърпи дори един лош мач, какво ли остава за цял сезон? Ако догодина играем с юноши изобщо не очаквам по-голяма подкрепа. Ще нижем поредица от слаби мачове и ще стоим в долната половина на таблицата.

Да прав си брат и аз това се чудя да не могат да се съберат 10000 души само от София е жалко защото като гледах сега в сектор Б бяхме повече от провинцията макар , че аз съм вече 5 месеца тук в столицата:( :( :(

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 25 фев 2017 21:51

Срещу Марибор напълнихме стадиона, защото беше евромач и имаше очаквания. Сега нямаме очаквания, АД-то е пред фалит и играем срещу селски отбори. Това е. Късно е ние феновете да променим нещо, защото ние активните фенове сме няколко хиляди, а не 1 милион.
Последна промяна от Fratla на 25 фев 2017 21:53, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 фев 2017 21:52

Fratla написа:В България фен културата е такава, че публиката е повече, когато отборът играе добре и по-малко, когато играе зле. Подкрепа в трудни моменти няма. Българският фен е консуматор който не иска да се прежали да изтърпи дори един лош мач, какво ли остава за цял сезон? Ако догодина играем с юноши изобщо не очаквам по-голяма подкрепа. Ще нижем поредица от слаби мачове и ще стоим в долната половина на таблицата.

Така е , но не баш.
Феновете на Левски (включително и аз) траем тази пародия повече от 7 години (казански афери, назначаване на некадърници, привличане на ментета и т.н.), така че нужната доза доверие са я получили и е време за някаква промяна.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 фев 2017 21:52

Не съм съгласен. Няма как да очакваме добри игри с този треньор. По твоята логика никой тогава не трябва да ходи на стадиона. Тогава от къде приходи? Освен, че ще си останем този треньор, защото няма да можен да си позволим друг, но играчите добри - лоши ще се разбягат. Точно обратното. Ако вдигнем посещаемостта и от там приходите, тогава ще можен да си позволим треньор професионалист и играчи с класа над тези. Без приходи угасваме бавно и безславно.

Няма логика в твоето несъгласие. Смяташ ли, че хората са чак такива мазохисти, че да ходят на стадиона за да се ядосват, псуват и дразнят от идиотщините на един тъп малоумник. Още като излезе състава и на всички става ясно, че е грешен. Нали всеки отива там да разпусне, да смени напрежението от работата с емоцията от магията на футболната игра. Плаща се за удоволствие. Смяната на този непрокопсаник е задължителна. След като той самият няма доблестта да се оттегли и да не вреди повече на Левски. Няма да посочвам имена, но съм сигурен, че има варианти за по- добри треньори. При това не биха били по- скъпи. В Левски има хора облечени с власт, чието задължение е да решат проблема. Един път- от любов към клуба, втори път- за това им се плаща.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2017 21:53

LSFC 1914 написа:Много припознавачи са налазили форума. Явно много се интересуват от нас. ;)

Играете много иновативно,..... преливате на талази, .... бродирате, ...... чат-пат даже и атакувате, та всеки неутрален фен гледа да е в час с родопската схема на Топчо :)
Гледаме и си водим записки ... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 фев 2017 21:55

Аз не знам кой трябва да уволни Топузаков и да назначи треньора Х? Кой командва парада сега? Кой взима тези решения?
Толкова объркана ситуация, че ми се струва, че няма верен ход.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 фев 2017 21:57

Насрахме се лошо днеска. Факт. Явно толкова си можем. Яблонски ни е попадение в селекцията. Станислав се включи нелошо, Тунде от 1 ситуация вкара гол. Оттук нататък катастрофата е страшна.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 25 фев 2017 21:58

zlobul написа:Така е , но не баш.
Феновете на Левски (включително и аз) траем тази пародия повече от 7 години (казански афери, назначаване на некадърници, привличане на ментета и т.н.), така че нужната доза доверие са я получили и е време за някаква промяна.

Истината е че АД-то си има собственици и управители и те взимат решенията. Никой не се съобразява с феновете нито на Герена, нито на Емирейтс в Лондон. И да не бяхме търпели - все тая. Хората въртят милиони и няма да търпят някакви смешковци с мизерните им пари за билети и карти да им дават наклон. Истината е, че в момента (а и преди) сме просто едни зрители. Защото сме адски малко, колкото и да се говори за милиони фенове. И сега ще гледаме трагедията на собствения си клуб, както чорбата я гледаха миналия сезон.

Върни се в “Левски”