nosmoky написа:Еми не съм чул ръководството на Литекс да се оплаква..тъй че всичко е ОК.
Кой да се оплаче-Трифон Попов ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
nosmoky написа:Еми не съм чул ръководството на Литекс да се оплаква..тъй че всичко е ОК.
nosmoky написа:На тъп въпрос се отговаря с тъп отговор.![]()
Литекс е фирмата на ГГ..както Титан беше фирмата на боклуците. Какъв отбор..какви 5 лева ? Фирмено отборче със 50 човека на трибуните. И като се каже футболистите и децата от Ловеч...все едно ГГ ги е раждал всичките на центъра на Ловеч. Тея момчета са събирани и селектирани от цяла България. За тях е плюс, че идват да се пробват в ЦСКА..за нас също. Защото в Литекс Малинката и Колев можеха дълги години да разцъкват..ама в ЦСКА на 3 месец отпаднаха.
nosmoky написа:Да..2008. Божа работа..много са далече от мъжки футбол. Помня Маймунков от 7 до 15-16 годишен..всеки сезон по 50 гола вкарваше...пълнеше ми душата. Сега предполагам знаеш къде играе. Моите наблюдения са, че до 11-12 годишна възраст сме равностойни като таланти на другите държави. След това почва да се увеличава постепенно разликата. Пубертет, момичета..нашите звезди не могат да ги съчетават като хората с футбола.
А за U19..Според мен предимството на нашите е, че изиграха доста мачове в Б група и се докоснаха до мъжкия футбол. И другото предимство е Тонислав..определено прави разликата..ама нещо звездее и той много напоследък.
nosmoky написа:Ние играем първите 6-7 мача с всички силни отбори. Тогава ше се реши титлата и доколкото знам всички най-добри ще играят за юношите.
В Б отбора ще се залага повече на резервите от Първия тим + резерви U19. Поне тези 6-7 кръга.
Това, което ми прави лошо впечатление..е абсолютната липса на фантазия, която се възпитава у децата. Учат ги да тичат..да подават...да играят по един шаблон. Тези 2008 година още не са ги развалили и затова ми харесаха днеска.
redmadness48 написа:В школата имаме 240 деца, от които 40 са от провинцията", каза още Стефан Яръмов.
Това е директора на школата, за всички които твърдят че школата ни е Литекс и провинцията не означава само Ловеч да добавяОще един мит и легенда
Кашчей написа:redmadness48 написа:В школата имаме 240 деца, от които 40 са от провинцията", каза още Стефан Яръмов.
Това е директора на школата, за всички които твърдят че школата ни е Литекс и провинцията не означава само Ловеч да добавяОще един мит и легенда
Не бе..лицензът е на Литекс, шефовете от Литекс, повече от половинтата футболисти от Литекс , директорът на школата иде от Ловеч, обаче школата била на ЦСКА![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта