Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 24 фев 2017 22:31

Липсваше ми синчеца да се радва на набор 2014. :lol:
След точно 10 години, когато тея същите са U19 ше ви бием..не бери грижа.
Иначе признавам..погледах малко и няколко от вашите деца ми харесаха как пипат топката. За нашите по-добре да не коментирам. :lol:
Я като специалист дай прогноза..кой ще спечели U19..имат ли нашите шанс ?

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 фев 2017 22:33

Кашчей написа:Всяка легенда на ЦСКа, която прие ЦСКА-София е качество, а всяка, която не го направи е мърша.
Това е яко мислене и уважение.
Какво ли се учудвам, след като "джуджето от Микре "мина през това, през Г-н Ганчев, пак джудже и сега е вече уважаваният собственик на ЦСКА..ама с тирето!

Всяка легенда чака да види дали ше намаже нещо и тогаа взима страна. И тея дето приемат, и тея дето не приемат...все са кофти материал. Ама футболисти братче кво да им се сърдиш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2017 22:39

Балкански Орел написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=650827

Как може цял живот да се биеш в гърдите, че си бил голям армеец, а накрая да идеш в Разград.Тоя е същия като оня пишман Левскар, дето води листата на ДПС в Подуене и има наглостта да говори за Апостола.

Наемници, за няколко хартии в повече, гнус ме е.

Що не питаш първо защо Марков го изгони от ЦСКА миналата година, преди да говориш ...Човекът има семейство, а и да няма, да стои гладен, защото не го искат в ЦСКА-София, ама понеже е армеец да не работи другаде?! Това мислене и ева мамата на големите (уж) клубове-да работиш в ЦСКА трябва да си армеец, в Левски-левскар, в Ботев Пд-канар.. и ги виждаме къде са сега-двата фалираха и правят нови клубове, а третият е на път, ако не се освестят до два-три месеца.

Един простичък въпрос.. Моу какъв е, като е работил в 5-6 клуба и никой от тях не се е интересувал от клубните му пристрастия?! Ако се навие да поеме твоят любим отбор, ще го отхвърлиш ли, понеже не е ...от малък?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 фев 2017 22:48

nosmoky написа:Липсваше ми синчеца да се радва на набор 2014. :lol:
След точно 10 години, когато тея същите са U19 ше ви бием..не бери грижа.
Иначе признавам..погледах малко и няколко от вашите деца ми харесаха как пипат топката. За нашите по-добре да не коментирам. :lol:
Я като специалист дай прогноза..кой ще спечели U19..имат ли нашите шанс ?

2008 ли си гледал? За тях е характерно, че няма някаква изявена звезда, но има много деца на еднакво, доста добро ниво и Захари ги учи на отборна игра. Има бая хляб в тях.
За U19-според мен ще я спечелите. Няколко отбора в челото са равни като качества, но от това, което съм гледал, вашите са с идея напред. Там определено Ботев може да поднесе "изненадата", но като знам каква е картинката там...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 фев 2017 23:00

Кашчей написа:

Как може цял живот да се биеш в гърдите, че си бил голям армеец, а накрая да идеш в Разград.Тоя е същия като оня пишман Левскар, дето води листата на ДПС в Подуене и има наглостта да говори за Апостола.

Що не питаш първо защо Марков го изгони от ЦСКА миналата година, преди да говориш ...Човекът има семейство, а и да няма, да стои гладен, защото не го искат в ЦСКА-София, ама понеже е армеец да не работи другаде?! Това мислене и ева мамата на големите (уж) клубове-да работиш в ЦСКА трябва да си армеец, в Левски-левскар, в Ботев Пд-канар.. и ги виждаме къде са сега-двата фалираха и правят нови клубове, а третият е на път, ако не се освестят до два-три месеца.

Един простичък въпрос.. Моу какъв е, като е работил в 5-6 клуба и никой от тях не се е интересувал от клубните му пристрастия?! Ако се навие да поеме твоят любим отбор, ще го отхвърлиш ли, понеже не е ...от малък?

Абе не може един ден да се биеш в гърдите, къв си що си, а после да идеш при враговете.Тва му се вика лицемерие и предателство.
Моу от кой клуб в кой клуб е отишъл ? Нима от Порто в Бенфика или Спортинг ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2017 23:03

Балкански Орел написа:
Кашчей написа:

Абе не може един ден да се биеш в гърдите, къв си що си, а после да идеш при враговете.Тва му се вика лицемерие и предателство.
Моу от кой клуб в кой клуб е отишъл ? Нима от Порто в Бенфика или Спортинг ?

Спас откъде отиде в ЦСКА..да не им е юноша случайно?! И изобщо защо бъркаш спортните пристрастия с професионални такива?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 фев 2017 23:04

Old_death написа:
Уважаеми господин Джевизов,

Високо ценим усилията да се харесате на вашите нови господари. Забелязваме също така, че бързо усвоявате техните методи, от които преди време се оплаквахте. Искаме обаче най-настойчиво да ви помолим да спрете да звъните на деца от детско-юношеската академия на ЦСКА и на техните родители. ЦСКА вече не е разграден двор, не е и битпазар, за да се опитвате да залъгвате някого с няколко сребърника.

С уважение,

УС на ПФК ЦСКА

Кога стана цигане , кога му почерня задника !

Що? Точно професионално отношение си показва. А и към тоя отбор той няма сантименти, както и почти цялото поколение от началото на 80-те.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 фев 2017 23:07

Да..2008. Божа работа..много са далече от мъжки футбол. Помня Маймунков от 7 до 15-16 годишен..всеки сезон по 50 гола вкарваше...пълнеше ми душата. Сега предполагам знаеш къде играе. Моите наблюдения са, че до 11-12 годишна възраст сме равностойни като таланти на другите държави. След това почва да се увеличава постепенно разликата. Пубертет, момичета..нашите звезди не могат да ги съчетават като хората с футбола.
А за U19..Според мен предимството на нашите е, че изиграха доста мачове в Б група и се докоснаха до мъжкия футбол. И другото предимство е Тонислав..определено прави разликата..ама нещо звездее и той много напоследък.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 фев 2017 23:09

Old_death написа:
Уважаеми господин Джевизов,

Високо ценим усилията да се харесате на вашите нови господари. Забелязваме също така, че бързо усвоявате техните методи, от които преди време се оплаквахте. Искаме обаче най-настойчиво да ви помолим да спрете да звъните на деца от детско-юношеската академия на ЦСКА и на техните родители. ЦСКА вече не е разграден двор, не е и битпазар, за да се опитвате да залъгвате някого с няколко сребърника.

С уважение,

УС на ПФК ЦСКА

Кога стана цигане , кога му почерня задника !

А ЦСКА-София като придърпа цели два набора юноши на Литекс плюс целия им първи отбор заедно с резервите? При това без трансферни суми за нито един играч? Това какво му се вика?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 фев 2017 23:14

Еми не съм чул ръководството на Литекс да се оплаква..тъй че всичко е ОК.

Върни се в “ЦСКА”