Макса изпусна съблекалнята и догодина може да заминава за Арсенал, стига на ония да им писне от Специалиста по провали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Бранителят на Виляреал Матео Мусакио ще премине в Милан след края на сезона. Няколко медии в Аржентина публикуваха новината, че ръководството на Виляреал е приело офертата на "росонерите" за 27-годишния централен защитник. Сделката ще е на стойност 25 млн. евро.
Мусакио е цел на Милан от доста време. Преди година клубът не можа да се разбере с Виляреал за трансферната сума, но сега парите няма да са проблем. От аржентинеца се очаква да се превърне в лидер на защитата на тима на Винченцо Монтела в дългосрочен план.
Мусакио е смятан за един от най-стабилните бранители в Ла Лига, но често е измъчван от контузии. През този сезон той е взел участие в 13 мача на "жълтата подводница".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
CSKA69 написа:Толкова за прехваления състав на Наполи и въздигания в облаците треньор Маурицио Сари. Да, стилът на игра на партенопеите е зрелищен, но в защита са леш, а и като цяло ми се струват по- слаби от времето на Бенитес там. Сари, изкарван като едва ли не някакво чудо сред треньорите в Италия , днес беше надигран тотално от Гасперини, а и досега все трябваше да е постигнал някакъв успех в кариерата си (второто място от миналия сезон е най- доброто му постижение досега)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Не знам дали вината ще е в Сари. Техните лидери просто доказаха, че винаги, ама винаги се осират, в решителните моменти. Миналия сезон формата на Шиши ги извади пред ромите, но като цяло, от 5-6 години все играят много зрелищно и все се дънят накрая, с изключение на оня финал с Юве за купата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта