Новите два договора са за 1,5 г. Подписани са преди един месец!
Този за стадиона е за 6г.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Абе те Виваком да дават по 5млн. на година пък ние минем и без Спас 

Последна промяна от mikata на 24 фев 2017 21:45, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
d.milanov написа:Нали заплатите бяха редуцирани, какви са тези 7,8 млн.лв. за заплати през 2016г.? Та това са по над 600 хил.лв. на месец. Общо разходи - над 12 млн.лв. и допълнително близо половин милион лихви на година. Я сега смятайте, като не искате Спас, как и кой ще изкара тези 12-13млн. лв. на година? (А си представям в Разград какви са сумите, май участието им в ШЛ (приходите) може да не стигне за покриване на разходите им за една година.)
Цифрите са от публикувания отчет на официалния сайт на ПФК Левски.
само на Кафу заплатата е 50 хил евра.Това достатъчно ли ти е.
LEVSKI_FOREVER
sin4ec написа:За неразбралите: Левски има три (3) договора с Виваком.
Относно снощната сбирка-поздравления за тези двамата, дето излязоха да операт чужди пешкири. Лице в лице с 500 разярени фенове. Особено момчето определено спечели симпатиите и уважението на всички.
Мацката нещо беше изнервена, но спомена интересна цифра-57 играчи са минали през Левски за три години...
Като се игнорират подвикванията и изцепките на 20-30 чобана, се получи добре.
Левски има около година време, за да вземе решение как ще процедира. Към момента няма изискуеми дългове. НАП са най-важните, при тях спазваме уговорката и се движим по план.
Някак в данданията обаче се изгуби нещо много важно : Левски демонстрира, че изплаща задълженията си и има намерение да продължи да ги изплаща. Това е едната основна разлика с ЦСКА преди време.
Втората е, че 75% от задълженията са за трибуната. Тя обаче не е само дълг, а е и актив на клуба.
Въпросът е каква стратегия ще се приеме. Ако ще идват поредните кръгове зад кадър, продължаваме постарому.
Ако ли не-Тръста взима акциите и действаме по етапен ред.
я ми разясни нещо

имате уж 3 милиона към нап
12 милиона за трибуната
към кои са останалите 4милона?
Имам спомени наскоро да ви осъди Мюлдер,Мъри и тойпроблака, че има да взима от 9г пари
Дембеле и той спомена , че е излъган
Което ме навява на мисълта, че кинтите ги дължите на бивши футболисти, треньори и менажери.
Друг е въпроса, че с тея цифри постоянно ги менят и ви лъжат, както беше при нас преди фалита.
Тоя актив си е чист пасив докато не го изплатите, а това скоро няма да стане.
Тръгнете ли да се спасявате с изплащане означава в близките 5-6г да нямате никакви успехи, както и последните 6-7г, което пък ще убие и тези 1000 човека, които ви посещават мачовете.
В цайтнот сте!
За мен и фалита е неизбежен. Дали тази година или ще устискате още 4-5г пак ще фалирате.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
mikata написа:Абе те Виваком да дават по 5млн. на година пък ние минем и без Спас
Дано но вече е доста вероятно да си бият камшиците и те скоро.
шивача написа:я ми разясни нещо![]()
12 милиона за трибуната
Имам спомени наскоро да ви осъди Мюлдер,Мъри и тойпроблака, че има да взима от 9г пари
Което ме навява на мисълта, че кинтите ги дължите на бивши футболисти, треньори и менажери.
Друг е въпроса, че с тея цифри постоянно ги менят и ви лъжат, както беше при нас преди фалита.
Тръгнете ли да се спасявате с изплащане означава в близките 5-6г да нямате никакви успехи, както и последните 6-7г, което пък ще убие и тези 1000 човека, които ви посещават мачовете.
В цайтнот сте!
За мен и фалита е неизбежен. Дали тази година или ще устискате още 4-5г пак ще фалирате.
Точните сметки са следните: 13.5 за трибуната, 2.8 за НАП.
Останалите 2.2 милиона са формулирани общо като задължения към бивши. Предимно бивши собственици. Иванов каза, че ще е следствен, ако разкрие точно кой и защо...
Тоя пасив си чист актив. Ако няма опция ( а такава ще има, за жалост), ще тръгнем на оцеляване с изплащане и деца от школата, плюс няколко опитни стари и гърмяни зайци.
Успехи като титла и купа няма да има. Но натам са тръгнали всички БГ отбори, без Лц. Ботев е пред втори фалит, Локо Пд е на кантар. Спокойно ще устискаме още известно време. После ще мислим.
Фалитът е неизбежен, наистина, но не на Левски. А на БГ футбола. Имаше едно страхотно интервю с Чандъров-намери го и го прочети внимателно. Това е реалността-от човека, издържащ Септември и за мен една от най-добрите школи в БГ-ДИТ.
Левски може да устиска дори и само с школата си. Неслучайно в момента тя е основен приоритет и гарант за бъдещето.
В цайтнот е БГ футболът, не ние. Ние ще свием разходите до минимум и ще оцелеем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
zlatan написа:d.milanov написа:Нали заплатите бяха редуцирани, какви са тези 7,8 млн.лв. за заплати през 2016г.? Та това са по над 600 хил.лв. на месец. Общо разходи - над 12 млн.лв. и допълнително близо половин милион лихви на година. Я сега смятайте, като не искате Спас, как и кой ще изкара тези 12-13млн. лв. на година? (А си представям в Разград какви са сумите, май участието им в ШЛ (приходите) може да не стигне за покриване на разходите им за една година.)
Цифрите са от публикувания отчет на официалния сайт на ПФК Левски.
само на Кафу заплатата е 50 хил евра.Това достатъчно ли ти е.
Сега казаха по бтв ,че приходите на лудогорец са 17млн. евро от евротурнирите така ,че не ие е проблем за тях. Ако го продадат за 7-8 млн ще са доста отгоре. Абе изкарват се пари ама трябва много да се вкарат . Примерите са вече два
Чорни и Домуса
sin4ec написа:шивача написа:я ми разясни нещо![]()
12 милиона за трибуната
В цайтнот сте!
Останалите 2.2 милиона са формулирани общо като задължения към бивши. Предимно бивши собственици. Иванов каза, че ще е следствен, ако разкрие точно кой и защо...
Тоя пасив си чист актив. Ако няма опция ( а такава ще има, за жалост), ще тръгнем на оцеляване с изплащане и деца от школата, плюс няколко опитни стари и гърмяни зайци.
Успехи като титла и купа няма да има. Но натам са тръгнали всички БГ отбори, без Лц. Ботев е пред втори фалит, Локо Пд е на кантар. Спокойно ще устискаме още известно време. После ще мислим.
Фалитът е неизбежен, наистина, но не на Левски. А на БГ футбола. Имаше едно страхотно интервю с Чандъров-намери го и го прочети внимателно. Това е реалността-от човека, издържащ Септември и за мен една от най-добрите школи в БГ-ДИТ.
Левски може да устиска дори и само с школата си. Неслучайно в момента тя е основен приоритет и гарант за бъдещето.
В цайтнот е БГ футболът, не ние. Ние ще свием разходите до минимум и ще оцелеем.
Чандъров със сигурност , ще успее със Септември , но е жалко ,че не застана зад добър отбор с публика ако не Цска и Левски то нещо като Ботев, Берое,Спартак(вн),Локо пд,
Иначе няма да фалират още Верея и Черно море(направо се чудя как така поне веднъж не поискаха да станат шампиони)
Чандъров не премести ли Пирин ГД в София и го кръсти Септември.. за какъв качествен собственик говорите?! Той беше в Ботев Пд..е и докъде ги докара?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
sin4ec написа:шивача написа:я ми разясни нещо![]()
12 милиона за трибуната
В цайтнот сте!
Тея сметки ще са без кръчмар. Първо, нищо не е ясно-само шикалкавене и смяна на мненията и цифрите ежедневно.
Второ, Чандъра хич не е за пример, колкото е направил, толкова е и опропастил. Школата му има успехи, но няма изкарани футболисти(наложени в бг и на запад), а съм му чел глупавите интервюта и за мен е типичен селяк.
Трето, бг футболчето отдавна умре-клубния към 94-95г, националния изкара по инерция още 7-8г. То и целия спорт умря. Сега следва съживяване, някъде към 2035г е възможно?
Вашата школа винаги е имал що-годе талантливи деца, но от прехода насам почти не им давате шанс.Не виждам това да се промени, колкото и да си го говорите......вече с години. Същото беше и при нас преди фалита.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !