Шахтьор и Селта ще ходят на дузпи май.
Лига Европа - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа - 2016/17
Водиш с 3-0 общ резултат и отпадаш с 3-4... Шок си е. Тотален.
Видях сега влизането на Али Баба......как не му счупи крака, не знам. Малко му е тоя червен картон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Шахтьор се издъниха, а очаквах без проблем да продължат. Играха чудесен футбол в груповата фаза, мачкаха всички, а сега у дома не могат да вкарат на Селта. 
Белгия с три отбора на 1/8 финал
Фиорентина голяма глупост направиха но браво на Борусия не са отказаха.Доста съм изненадан ,че Тотнъм и Шахтьор отпаднаха очаквах да нямат проблеми
Интересен ще е жребият има много равностойни отбори.И ако може някой по-лек съперник за Аякс ще е хубаво 
Очакван поне за мен обрат на Селта. Това, което недоумявам е как Виляреал допусна 4 гола у дома си от Рома. Няма нищо лошо в това да отпаднеш от втория в Италия, когато си шести в Испания, но подводницата има най-добрата защита в първенството уж. Билбао пък с отпадане от Апоел.
Скромно представяне от испанците този сезон. Едва един отбор продължава в ЛЕ и също толкова към момента в ШЛ.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Селта- Краснодар
Апоел (Никозия)- Андерлехт
Шалке- Гладбах
Лион- Рома
Ростов- Юнайтед
Олимпиакос- Бешикташ
Гент- Генк
Копенхаген- Аякс
Страхотен жребий. Немски сблъсък, гръцко- турски мач, сблъсък от висока категория (Рома- Лион), Юнайтед с безкрайно кривия Ростов, контраст на стилове (Копенхаген- Аякс), Селта- Краснодар също предвещава интрига и там някъде накрая остават белгийският мач и Апоел- Андерлехт. Очаквам много здрави сблъсъци, дано в повечето има интрига за реванша и доста голове.
Шалке- Гладбах
Лион- Рома
Ростов- Юнайтед
Олимпиакос- Бешикташ
Гент- Генк
Копенхаген- Аякс
Страхотен жребий. Немски сблъсък, гръцко- турски мач, сблъсък от висока категория (Рома- Лион), Юнайтед с безкрайно кривия Ростов, контраст на стилове (Копенхаген- Аякс), Селта- Краснодар също предвещава интрига и там някъде накрая остават белгийският мач и Апоел- Андерлехт. Очаквам много здрави сблъсъци, дано в повечето има интрига за реванша и доста голове.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Udoji90
- Контакти:
В общи линии всички сблъсъци са неясни. Юнайтед може и да звучат като изявен фаворит, но Ростов удариха дори Байерн в ШЛ, така че и тази двойка може да се окаже оспорвана. От оцелелите дотук отбори аз съм за Аякс и се надявам да накажат отбора, елиминирал Лудогорец. Още повече, че си спомням 2 отпадания на холандците от Копенхаген, та сега е време да си върнат. Олимпиакос - Бешикташ ще е взривоопасен сблъсък. Поне на мен ще ми е много труден избор кои мачове да гледам - дори АПОЕЛ - Андерлехт ми се струва интригуващ.
Последна промяна от Udoji90 на 24 фев 2017 15:27, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Очакван поне за мен обрат на Селта. Това, което недоумявам е как Виляреал допусна 4 гола у дома си от Рома. Няма нищо лошо в това да отпаднеш от втория в Италия, когато си шести в Испания, но подводницата има най-добрата защита в първенството уж. Билбао пък с отпадане от Апоел.Скромно представяне от испанците този сезон. Едва един отбор продължава в ЛЕ и също толкова към момента в ШЛ.
Атлетик Б играха просто ужасно, изгледах им целия мач а Апоел и баските бяха супер беззъб и скучен отбор.
Без Адурис и Лапорт нищо. Мунияин, Уилямс и Раул Гарсия пълни нули!
От Селта и аз очаквах обрат, даже мислех че ще се класират в редовното време.
Виляреал и Рома не съм гледал нито един от маочвете и не моаг да коментирам.
На прима виста в жребия изпъква Бешикташ - Олимпиакос- ще се избият тези!
Шалке - Борусия М!
Лош жребии и за Селта пак ще летят на изток.
nghcvth написа:Селта- Краснодар
Шалке- Гладбах
Лион- Рома
Ростов- Юнайтед
Олимпиакос- Бешикташ
Гент- Генк
Копенхаген- Аякс
Равностойни сблъсъци като цяло. Може би Юнайтед, Рома и продължаващият напред немски отбор изглеждат като основните фаворити за Топ 4, нищо чудно руснаци да им правят компания, което доста би ме зарадвало. Ще стискам палци и на гръцките отбори. Колкото до Аякс, много хора бихме се радвали ако върне старата си слава, обаче с тая политика през последните години не мисля, че са на прав път, макар и на моменти да показват атрактивна игра. Холандският клубен футбол като цяло доста взе да затъва. Гледах 1-2 мача на Аякс през този сезон и не мисля, че имат някакви шансове срещу Копенхаген. Противно на желанието на мнозина Лудогорец да бъдат отмъстени, аз по-скоро заемам обратната позиция. Аз искам пък точно този силов дефанзивен стил с перфектна организация на играта да се окаже печеливш и да го имаме като успешен модел, защото именно останалите наши клубове трябва да имат ясна идея как от материал с по-ниска индивидуална класа, съставен предимно от родни футболисти и без финансов благодетел може да се изгради успешен клуб.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Лион - Рома ще бъде много оспорван двубой. Предимството на италианците е, че са домакини в реванша.
За Юнайтед съм доволен от жребия. Домакини на реванша, а и можеше по-тежък съперник да се падне в лицето на Лион, Рома, Гладбах и Шалке.
Копенхаген мисля, че ще отпаднат. Няма такива дървари като тях. Това, което практикуват, е нещо много различно от футбол. На Аякс ще им е трудно в Дания, но на реванша мисля, че ще вземат своето.
В гръцко-турския сблъсък давам предимство на турците. Реваншът в Истанбул ще бъде решаващ.
Единственият непредвидим мач за мен ще е между Гент- Генк. Всичко може да се случи. Отборите се познават отлично и ще бъде трудно единият да надиграе другия.
За Юнайтед съм доволен от жребия. Домакини на реванша, а и можеше по-тежък съперник да се падне в лицето на Лион, Рома, Гладбах и Шалке.
Копенхаген мисля, че ще отпаднат. Няма такива дървари като тях. Това, което практикуват, е нещо много различно от футбол. На Аякс ще им е трудно в Дания, но на реванша мисля, че ще вземат своето.
В гръцко-турския сблъсък давам предимство на турците. Реваншът в Истанбул ще бъде решаващ.
Единственият непредвидим мач за мен ще е между Гент- Генк. Всичко може да се случи. Отборите се познават отлично и ще бъде трудно единият да надиграе другия.