Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 23 фев 2017 18:34

PFC Litex написа:
onegavon написа:Тоя същия си издържаше с години клуба само от Академията и от сполучливи трансфери.

Факт. Сега ми кажи, какви спортни резултати имахме, като изключим титлите, които дори самият Ганчев под сурдинка си призна, че ги е пазарил.
onegavon написа:Даже и стадиона си оправи.

Още един факт. Но,
първо - стадиона не се довърши
второ - половината средства са от общината (3 000 000лв.)
Моделът самозидръжка чрез продажби води до слаби спортни резултати.

Това бяха нещата докато имаше Литекс, сега нямам никаква идея, какво е, не ме интересува, както и не ме интересува, какво прави в момента.

Веднъж предател, цял живот предател.

А дали е вярно : веднъж припознавач , цял живот припознавач ? :)

Ганчев през всичките тия години не спираше да влачи чужденци ....както прави и сега у София ...развиваше и внос - износ на футболисти ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 фев 2017 18:39

PFC Litex написа:Щом си ме цитирал явно визираш мен, кой е уйно не зная, даването на квалификации на непознати е олигофренско да се прави.
Нямам, какво повече да добавя, към въпростът ти.
Ако имаш, какво да споделиш по основата тема на дискусията, заповядай.

[offtopic]Значи освен другото се оказа и лъжец .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 23 фев 2017 18:59

CSKA Sofia FC
1 час ·
От утре форумът на ЦСКА ще е факт!
CSKA.BG

Айде честито, от утре го нападаме :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2017 19:04

PFC Litex написа:Щом си ме цитирал явно визираш мен, кой е уйно не зная, даването на квалификации на непознати е олигофренско да се прави.
Нямам, какво повече да добавя, към въпростът ти.
Ако имаш, какво да споделиш по основата тема на дискусията, заповядай.

Не съм му адвокат на Ганчев,но като употребяваш силни думи като предател трябва си сигурен че са заслужени.Първо Вие предадохте отбора и Ганчев като спряхте да ходите на стадиона,на международни срещи стадиона беше празен и това при символични цени на билети,при един добре изглеждащ стадион,при отбор борещ се винаги за първата тройка в класирането.Трябва да си луд да наливаш пари в продукт който не представлява интерес за жителите на град Ловеч.Реално на Ганчев единствено от Ловеч могат да му се сърдят музикантите от оркестъра,те единствени се раздаваха по трибуните на този стадион :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 фев 2017 19:14

redmadness48 написа:CSKA Sofia FC
1 час ·
От утре форумът на ЦСКА ще е факт!
CSKA.BG

Айде честито, от утре го нападаме :lol:

Добре е направен , но все пак да изчакаме да го пуснат и тогава ще веем знамената .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 фев 2017 21:54

Крайно време беше. Дано са предвидили професионално администриране и модериране, така че да не се допусне пренасяне на прстотията от други форуми.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2017 22:24

ivo55 написа:Крайно време беше. Дано са предвидили професионално администриране и модериране, така че да не се допусне пренасяне на прстотията от други форуми.

Алтарф ще е админ, а ти глобален мод..а аз със сигурност там работа нямам, та ше си джиткате спокойно :mrgreen:
При нормална модерация тук, всички, които пишете за друг форум, трябва да получите перманентен бан по ай пи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 23 фев 2017 22:53

И какво като ви го пуснат нали ще е същата цензура и ще сте същите глупаци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2017 23:19

ceBep написа:И какво като ви го пуснат нали ще е същата цензура и ще сте същите глупаци.

Там ще приказват за тук..какви глупаци има, колко е лоша модерацията, колко са тъпи говедата ..и колко е велик Ганчев, като е прехвърлил Литекс в София, за да го направи ЦСКА-София.
До болка познато!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 23 фев 2017 23:36

Кашчей, искам да ми отговириш какво ще правиш ти когато всичките ви пропаганди и измишльотини бъдат разкрити от търга за активите след който ще се появи историята и всичко наложително в така наречения "профил в Уефа".. Кажи си мнението от сега да знам какви ще са оправданията защото не ви остава много време до това да бъдете разкрити.. В най-добрия случай търга ще е проведен до 15 март, в най-лошия надявам се Април месец, което означава че ви остават 1-2 месеца да си разправяте лъжите :lol:
Последна промяна от redmadness48 на 23 фев 2017 23:41, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”