Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот nikiobicata » 23 фев 2017 21:45

demon777 написа:Това са две отделни нищо независещи едно от друго неща. В Совия има улици на Всички Български градове нищо общо.
А ЦСКА всеки знаае каква е абриавиатурата

Пич, ти трол ли си или просто се правиш на такъв? До сега от мненията ти в тази тема не ми става ясно ти какъв си и за какво се бориш?

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 23 фев 2017 21:45

peliforewer написа:Ако го изтървете това момче,изпълнителния директор,не Ви виждам,за първи път виждам толкова смел,прям и точен изпълнителен директор на футболен отбор в България,можеше да се скрие и да се оправдава със Спас Русев.

+1

Това си мисля през цялото предаване. Супер прям и искрен човек, с железни нерви изтърпя всякакви глупости, отговори на каквото можа. Ако поне 50% от това което изнесе е истина, аз определено бих му гласувал доверие. Чисто като трезва преценка, без първосигнална фенщина ...
Последна промяна от twize на 23 фев 2017 21:47, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 фев 2017 21:48

"Презентатора" излезе мъжко момче! Може да е заставен там да стои и да се обяснява, но поне го направи с достойнство. "Дамата", която излезе с него изглеждаше смешно.
В края на това почти три часово шоу аз така и не разбрах Спас Русев тръгна ли си или не? Или пък наднича дискретно през ключалката какво се случва? Да не забравяме потеклото му!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 фев 2017 21:49

Пичове от месеци не съм влизам във вашия форум, а и не смятам да влизам в бъдеще, но понеже обстановката около вас е под напрежение както беше при нас години наред ще ви кажа само, че търсете сметка от Локомотивеца които дойде от Надежда и бутна емблематичната за вас трибуна без да има пари да я направи.
@ Това е. Не Лупи Русев е виновен, а ТОТОнев!
ТОТОнев да вади пари и да плаща, а не да се изнизва като боклуците от титан които бяха при нас!

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 23 фев 2017 21:51

Ozzimozzi написа:"Презентатора" излезе мъжко момче! Може да е заставен там да стои и да се обяснява, но поне го направи с достойнство. "Дамата", която излезе с него изглеждаше смешно.
В края на това почти три часово шоу аз така и не разбрах Спас Русев тръгна ли си или не? Или пък наднича дискретно през ключалката какво се случва? Да не забравяме потеклото му!

На каката не и издържаха нервите и това се очакваше предвид аудиторията (поне 75% от нея :) ) това е риска на "живото предаване".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2017 21:53

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:Виваком ще скъса измисления договор до месец....А Левски няма да вземе лиценз още сега...Цирк :)

От Левски дали са го заверили нотариално, за да няма после..Обича ме-не ме обича :roll:

Дори и заверен, дори и употребен(изхарчени парите), при изхвърляне от елита сто процента има клаузи за ресто на парите. Друг е въпроса, че никъде не видях пресконференция и офиц изявление от вивител че има такъв договор, за такава колосална сума.

Това, за официалното, е друга бира, и то много горчива. Относно другото..за парите и изхвърлянето... трябва да си много тъп меринджей, за да подпишеш договор, в който има клауза за спиране на парите, но няма клауза за спиране на действието за името на стадиона, ако се спрат парите. Дано от Левски имат пари за вишка, че да сменят табелата с името на стадиона при всеки следващ собственик (ако има такъв).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 23 фев 2017 21:53

Абе, какво прави Тити там бе :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 фев 2017 21:54

Имате две фирми на които дължите милиони с едната имате договор за разсрочване, а с другата няма нищо.
@ Тия 15 милиона след 5 години вместо да намаляват ще се увеличат... абсурдно е това да бъде изплатено от феновете чрез билети... :lol:

way
Контакти:

Мнениеот way » 23 фев 2017 21:58

дааи тити че ми писна :Д

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 фев 2017 21:58

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:Виваком ще скъса измисления договор до месец....А Левски няма да вземе лиценз още сега...Цирк :)

От Левски дали са го заверили нотариално, за да няма после..Обича ме-не ме обича :roll:

Дори и заверен, дори и употребен(изхарчени парите), при изхвърляне от елита сто процента има клаузи за ресто на парите. Друг е въпроса, че никъде не видях пресконференция и офиц изявление от вивител че има такъв договор, за такава колосална сума.

Това, за официалното, е друга бира, и то много горчива. Относно другото..за парите и изхвърлянето... трябва да си много тъп меринджей, за да подпишеш договор, в който има клауза за спиране на парите, но няма клауза за спиране на действието за името на стадиона, ако се спрат парите. Дано от Левски имат пари за вишка, че да сменят табелата с името на стадиона при всеки следващ собственик (ако има такъв).

Честтно казано важното е да фалират, оттам нататък ми е през оная работа за договори, моговори и тн
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”