rhaegar написа:boabbb написа:Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски

Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт

Ами борбата е за изчистване на дълговете (ако започне, де). Аз съм съгласен да сме още 6-7 години без трофеи, но след тях да сме на нулата откъм задължение. Или айде, на нулата може би няма как, но да е нормален дълг, който да подсигури на клуба спокойно съществуване, без треперене и основа за бъдещо надграждане. Лошото е, че в последните 6 сезона, вместо да сме започнали този процес, ние задълбавахме все по-надолу в лайната.
Рестарт е друг вариант, който е далеч от идеалния, но по-приемлив (говорим за започване от най-ниското ниво). Само че с какви очи ще искаме да играем на Герена и да ползваме тоя пуст сектор, като не го плащаме? Къде ще ритаме, при чичо Венци под наем?
Припознаване...........не мерси.
Щом смяташ, че 2-3 години по селските групи могат да изкупят вината от неплащането на 20-тина милиона - ОК, свободен си да предпочиташ тоя вариант ... Дано само не ви предложат Левски ( Карлово ) след време ( както ми се струва, че в крайна сметка ще стане ) - тия даже и свестни играчи нямат, за разлика от Латекса

Аз лично съм заявявал позицията си по тоя въпрос доста пъти - нямам достатъчно средства, за да издържам моя клуб и да го управлявам както ми е кеф, затова се съобразявам с решенията на тези, които ги имат

И да ви направят карловци

- има ли Левски в нашата група, то това предполага дерби ( сега, вечно ли е , временно ли е - няма значение ) , а какво по-хубаво от едно дерби събота следобяд и 90 минути хранене и селски футбол