Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2017 16:24

rhaegar написа:
vaskonti написа:
rhaegar написа:
mikata написа:1,3 млн. на година за сектора :oops:

Ами, не може и душата в Рая и к*ра до края, братчед. Искаме сектор, ама без да го плащаме? Тези пари са нищо особено за година, ако отборът функционира нормално. Иначе като го бутнаха, (почти) всички викаха "Алелуя" и бяха доволни. Добре, че не събориха и "Б", че сигурно още щеше да строят.

За тия 10 месеца от откриването му, дали сектора е генерирал и 10% приходи от тия 1.3 милиона?

Не знам. Ама за това изрично посочих, в "нормално работещ клуб". Ние не сме такъв, от 6-7 години вече, да не кажа и повече.

Да, знам, че говориш хипотетично и пожелателно, но ако още първата година не успеете да покриете и 20% от годишната вноска, какво ли ще кажат строителите по въпроса? Ще ви чакат ли 10 години?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2017 16:25

sin4ec написа:
boabbb написа:Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:

Фалит заради няма и 3 милиона, и то договорени и разсрочени, след като изплатихме над 4? Не е сериозно.
Левски трябва да изплати дължимото и да излезе с чест от ситуацията. Това ще постави нещата на правилна основа. След това вече може да се търси развитие. За това време и школата ще даде първите си сериони попълнения от новата вълна.

Странен разнобой има в мненията :? Чичо Спас говори за 20 и кусур милиона, а ти за 3 :?: Както и да е ... Школата - има ли кой да извади играчи оттам ? Щото напоследък един Краев, дето е излязъл, а и той напоследък си се превърна в чалгарче ( тука не казвам, че ние сме кой знае колко добре, също ) . Всъщност тоя сектор, вие ще го плащате ли някога :?: Това не е злонамерен въпрос, щото по твоите думи излиза, че май няма :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2017 16:31

boabbb написа:Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:

По-добре Левски да е средняк, но да е истинският Левски, отколкото да умре и да припознаем Витоша Бистрица!
По-голямата част от левскарите имат чест и достойнство, за разлика от вас.
Започване от нулата в А окръжна група също е в пъти по-добър вариант от припознаване.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 фев 2017 16:33

boabbb написа:
sin4ec написа:
mikata написа:Тонев само как ни омайваше,че сектора няма да ни тежи на бюджета :twisted:

Ми той наистина не тежи на този етап.
Стига сте правили трагедии-реалните ни задължения всъщност са 2.8 млн към НАП, и те се обслужват редовно. Разсрочени са.
Всякакви сравнения с ЦСКА са неуместни. Имаме време около една година да се справим. Лятото се разделяме с повечето играчи и намаляваме драстично ФРЗ, който е основният разход. Никакви трансфери и комисионери. Така ще влезем в рамките на доходите на клуба от спонсори, ТВ права, билети, карти и прочее. Спираме дълговата спирала и полека се разплащаме. Естествено няма да се борим за титли и купи, но това не е толкова важно.

Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:

Трай бе будала! Нас това ни устройва ще си ги джасаме докато си оправиме баланса с тях, а те ще се славизират нека да седят за цвят както се казва. Нали ги видя вчера на волейбола живи мъртъвци, една песен не могат да изкарат на предния мач при жените същата работа.Дано поне на дербито се прежалят да дойдат 2-3000 души ,че да не е съвсем като на погребение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2017 16:34

rhaegar написа:

Ами борбата е за изчистване на дълговете (ако започне, де). Аз съм съгласен да сме още 6-7 години без трофеи, но след тях да сме на нулата откъм задължение. Или айде, на нулата може би няма как, но да е нормален дълг, който да подсигури на клуба спокойно съществуване, без треперене и основа за бъдещо надграждане. Лошото е, че в последните 6 сезона, вместо да сме започнали този процес, ние задълбавахме все по-надолу в лайната.
Рестарт е друг вариант, който е далеч от идеалния, но по-приемлив (говорим за започване от най-ниското ниво). Само че с какви очи ще искаме да играем на Герена и да ползваме тоя пуст сектор, като не го плащаме? Къде ще ритаме, при чичо Венци под наем?
Припознаване...........не мерси.

Щом смяташ, че 2-3 години по селските групи могат да изкупят вината от неплащането на 20-тина милиона - ОК, свободен си да предпочиташ тоя вариант ... Дано само не ви предложат Левски ( Карлово ) след време ( както ми се струва, че в крайна сметка ще стане ) - тия даже и свестни играчи нямат, за разлика от Латекса :lol: :lol: Аз лично съм заявявал позицията си по тоя въпрос доста пъти - нямам достатъчно средства, за да издържам моя клуб и да го управлявам както ми е кеф, затова се съобразявам с решенията на тези, които ги имат :| И да ви направят карловци :mrgreen: - има ли Левски в нашата група, то това предполага дерби ( сега, вечно ли е , временно ли е - няма значение ) , а какво по-хубаво от едно дерби събота следобяд и 90 минути хранене и селски футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2017 16:37

Eminem написа:

По-добре Левски да е средняк, но да е истинският Левски, отколкото да умре и да припознаем Витоша Бистрица!
По-голямата част от левскарите имат чест и достойнство, за разлика от вас.
Започване от нулата в А окръжна група също е в пъти по-добър вариант от припознаване.

И какво му е истинското на Левски, който е в позицията на Славия ? Това ли е Левски? Да го гърбят по села и паланки ... Всеки има право на мнение и позиция по темата ... Аз отказвам да приемам негативи и да ми е гадно, защото Лупарата, Спас или някой друг пе*ераст си мисли, че може да си върти схемите на гърба на стотици хиляди привърженици :!: А колегата тука е прав - снощи хората ви в "Арена Армеец" бяха много зле, прекалено тихи и унили :|

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2017 16:40

boabbb написа:Всеки има право на мнение и позиция по темата ... Аз отказвам да приемам негативи и да ми е гадно, защото Лупарата, Спас или някой друг пе*ераст си мисли, че може да си върти схемите на гърба на стотици хиляди привърженици :!: А колегата тука е прав - снощи хората ви в "Арена Армеец" бяха много зле, прекалено тихи и унили :|

Да, превъртях мача и само вие се чувахте.
Но не ми пука, защото аз не съм припознал нито ВК, нито БК. Те не са истинските клубове.
Дори съм крайно негативен към БК, защото това е шибан урод на шибаната тита папазова. Тази пу*ка закри истинският клуб, а уж е левскарка.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2017 16:53

Eminem написа:
boabbb написа:Всеки има право на мнение и позиция по темата ... Аз отказвам да приемам негативи и да ми е гадно, защото Лупарата, Спас или някой друг пе*ераст си мисли, че може да си върти схемите на гърба на стотици хиляди привърженици :!: А колегата тука е прав - снощи хората ви в "Арена Армеец" бяха много зле, прекалено тихи и унили :|

Но не ми пука, защото аз не съм припознал нито ВК, нито БК. Те не са истинските клубове.
Дори съм крайно негативен към БК, защото това е шибан урод на шибаната тита папазова. Тази пу*ка закри истинският клуб, а уж е левскарка.

Хубаво, оправдано е да псуваш Тити, въпреки че се съмнявам да е имал избор ... Ама хора като Симеон Александров, дето сигурно от малки са играли в Левски и са мечтаели да представят синия клуб, според мен не заслужават лошо отношение и да им се вика, че клуба им бил "урод" :| А ВК аз не помня да е фалирал :?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2017 17:09

Малко ли врътки имаше с ВК ? Левски Волей прекрати дейността си и се създаде изцяло нов клуб Левски Боол, нямащ нищо общо с Левски Волей. После се преименува на Левски София. То и Левски Волей не знам дали е много оригинален, преди се казваше Левски Сиконко...абе сбъркана работа.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 фев 2017 17:10

Eminem написа:

Не го закри той , ами го възобнови така да го наречем. Стария клуб имаше 12 млн. борч. Това за баскетболен клуб как ти се струва? Какво да направи да си заложи задника ли ? С волейбола същия номер извъртяхте в по-малки размери. Ама плюхте по нас във футбола. Само Сашо Попов си съдра задника за да запази автентичния клуб ЦСКА във волейбола.Той си знае какво му коства след като му хвърлиха акциите.

Върни се в “Левски”