Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2017 15:29

rhaegar написа:
mikata написа:1,3 млн. на година за сектора :oops:

Ами, не може и душата в Рая и к*ра до края, братчед. Искаме сектор, ама без да го плащаме? Тези пари са нищо особено за година, ако отборът функционира нормално. Иначе като го бутнаха, (почти) всички викаха "Алелуя" и бяха доволни. Добре, че не събориха и "Б", че сигурно още щеше да строят.

За тия 10 месеца от откриването му, дали сектора е генерирал и 10% приходи от тия 1.3 милиона?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 фев 2017 15:30

vaskonti написа:
rhaegar написа:

Ами, не може и душата в Рая и к*ра до края, братчед. Искаме сектор, ама без да го плащаме? Тези пари са нищо особено за година, ако отборът функционира нормално. Иначе като го бутнаха, (почти) всички викаха "Алелуя" и бяха доволни. Добре, че не събориха и "Б", че сигурно още щеше да строят.

За тия 10 месеца от откриването му, дали сектора е генерирал и 10% приходи от тия 1.3 милиона?

Да
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2017 15:35

Чудесно. А останалите 90?
[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 фев 2017 15:37

vaskonti написа:Чудесно. А останалите 90?

Какви 90?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2017 15:39

Прочети пак предните 3 поста.
[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 фев 2017 15:42

Легендата Сираков ще присъства ли довечера на срещата нали бе много загрижен за състоянието на клуба :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2017 16:08

sin4ec написа:
mikata написа:Тонев само как ни омайваше,че сектора няма да ни тежи на бюджета :twisted:

Ми той наистина не тежи на този етап.
Стига сте правили трагедии-реалните ни задължения всъщност са 2.8 млн към НАП, и те се обслужват редовно. Разсрочени са.
Всякакви сравнения с ЦСКА са неуместни. Имаме време около една година да се справим. Лятото се разделяме с повечето играчи и намаляваме драстично ФРЗ, който е основният разход. Никакви трансфери и комисионери. Така ще влезем в рамките на доходите на клуба от спонсори, ТВ права, билети, карти и прочее. Спираме дълговата спирала и полека се разплащаме. Естествено няма да се борим за титли и купи, но това не е толкова важно.

Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2017 16:08

vaskonti написа:
rhaegar написа:

Не знам. Ама за това изрично посочих, в "нормално работещ клуб". Ние не сме такъв, от 6-7 години вече, да не кажа и повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2017 16:16

boabbb написа:Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:

Ами борбата е за изчистване на дълговете (ако започне, де). Аз съм съгласен да сме още 6-7 години без трофеи, но след тях да сме на нулата откъм задължение. Или айде, на нулата може би няма как, но да е нормален дълг, който да подсигури на клуба спокойно съществуване, без треперене и основа за бъдещо надграждане. Лошото е, че в последните 6 сезона, вместо да сме започнали този процес, ние задълбавахме все по-надолу в лайната.
Рестарт е друг вариант, който е далеч от идеалния, но по-приемлив (говорим за започване от най-ниското ниво). Само че с какви очи ще искаме да играем на Герена и да ползваме тоя пуст сектор, като не го плащаме? Къде ще ритаме, при чичо Венци под наем?
Припознаване...........не мерси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2017 16:19

boabbb написа:Съжалявам, обаче според мен точно борбата за нещо, което макар и да е много трудно постиимо, е основата на големите клубове, към които се числи и Левски :| Едно участие с цел средата на таблицата и да не се изпадне тип "Пирин" би било далече по-пагубно за Левски, от сценарий тип "ЦСКА". Всеки си има истина и предпочитания, но за мен да станеш средняк без цели е по-злеот фалит и рестарт :!:

Фалит заради няма и 3 милиона, и то договорени и разсрочени, след като изплатихме над 4? Не е сериозно.
Левски трябва да изплати дължимото и да излезе с чест от ситуацията. Това ще постави нещата на правилна основа. След това вече може да се търси развитие. За това време и школата ще даде първите си сериони попълнения от новата вълна.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”