Onq написа:Готвача написа:Onq написа:Готвача написа:Играхме слабо /след 70-тата мин/и закономерно загубихме.Двата гола станаха преззоната на младият бек,но и Паланков имаше голяма вина за головете.Докато Балджийски беше на терена,помагаше много на бекчето и опасностите не бяха много,но после младото започна да увисва и белята стана.Но и Мишо да беше там,ситуацията щеше да е същата.Просто отбора застаря,нямаме приемственост и имаме много къса скамейка.Все неща които си ги знаем и сме ги коментиралии многократно.На всичкото отгоре не см и домакини на Тича,което допълнително накланя везните в другата посока.Така че няма смисъл да правим трагедии,защото въпреки всичките изброени по горе неудачи сме все още в първата шестица и в борбата за КБ,така че не е толкова зле,колкото изглежда .На Костадинов му трябват мачове и то в зоната в която играе обикновено,за да трупа самочувствие и да му се получават нещата заради които все пак е повикан при мъжете.Нищо фатално не е станало,отиваме в София и се опитваме да вземем това,което изгубихме в Каварна.
Я кажи, понеже си много запознат, в коя зона играе Марто? Нали си на всеки мач на юношите, за това питам?
Не виждам за какъв чеп да ти отговарям,но за да се поуспокоиш-в дясно.Други въпроси относно някой играч да имаш?
Позиция "в дясно" има само в махалата. Киро ти я написа(вярната позиция), но ти пак не схвана. Дразнещо е как псувате журналисти, а инфото ви за отбора е само от тях. Като почнеш да правиш "анализи" ставаш смешен.
Псуването на журналисти,сигурно е дразнещо!!!Ако на теб ти харесва,как журналята в БЪЛГАРИЯ,отделят внимание само на сини и на червени,слушай си ги!!!На мен не ми харесва и ще си ги псувам!!!Аз не ти давам акъл,как да живееш......макар,че очевидно имаш голяма нужда!!!Опитах се няколко пъти,с нормален тон да ти отговоря и да ти обясня позицията си.....не се получава!!!Измисляш,какви ли не глупости да се заяждаш!!!Когато обсъждаш трите ми удивителни и предполагаемите ми тройки в училище,си замълчах!!!Макар,че по темата "Оценка ли е тройката?",съм говорил по Националното радио!!!Изказах аргументирано мнение,че тройката е най трудната оценка и показва,наличието на интелект!!!Получаваш тройка,когато нищо не си чел......но се включваш в темата,благодарение на изобретателност и обща култура!!!Да получиш висока оценка е далеч,по лесно!!!Учиш,подготвяш се и нямаш проблем!!!Да изкараш тройка е доста по трудно!!!Ако беше ходил на училище,щеше да ги знаеш тези работи!!!Но това,между другото!!!Пак ти обръщам внимание,заради поредната ти изцепка,че "инфото за отбора ни било от журналистите"!!!Понеже си доста по информиран,пък и нали се препитваме,бих искал да те запитам"Каква е ПЪРВАТА длъжност на която е назначен,в нашият отбор легендарният АТАНАС АВРАМОВ-КАФЕТО,след прекратяване на активна спортна дейност?" Аз за МАРТИН КОСТАДИНОВ ти отговорих,съвсем съвестно и подробно!!!Ако мислиш,че за тази цел съм ползвал инфо от журналисти.....за да отговориш на моя въпрос,не се притеснявай!!!Ползвай и ти!!!