Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2017 13:59

Eminem написа:
vaskonti написа:
Eminem написа:Някои много драматизират. Ще кажете ли колко пари е дал русев дотук ? 0 стотинки.
спас от самото начало гледаше как да се махне от клуба и сега видя удобен момент. Никой не го е гонил, единствената му цел беше да се махне.
Феновете били виновни - много удобно.

Намаляването на дълга със 7 милиона + многомилионен договор с Виваком не се ли брои?

Намаляването на дълга е заради този договор, а договорът с виваком не го уреди той. Той си беше уреден.
Знаеш- ако искат виваком, трябва да налеят пари в клуба.
Тъй като спас е сериен лъжец, нищо чудно да лъже и за дълга. Документи не е показвал.

Не е той? Нали Спас е собственик на Виваком, от кой зависи тоя договор, ако не от него?
Според мен има по-вероятна причина за тоя договор - вероятно Спас знае вече, че ще изгуби делото за телекома и това просто е начин да източи някой и друг милион, докато може.
Според мен и НКП е намесен в тая кражба защото не е реално днес клуба да подпише такъв договор и буквално утре феновете да се разбучат до небето, а Спас да се нацупи и да си бие камшика. Но пък договора ще остави - защо, ако не за да цоца до последно, докато се води собственик? До преди 5 дена всичко беше цветя и рози ли, та подписа тоя договор, отношенията с феновете бяха прекрасни ли? Днес много обидчив го раздава нещо, все едно му е дошло като гръм от ясно небе всичко.
Сам казваш - ако искаш Виваком взимаш и Левски. Напускането на клуба е още един признак, че Спас губи делото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 22 фев 2017 14:15

vaskonti написа:Намаляването на дълга със 7 милиона + многомилионен договор с Виваком не се ли брои?

А, от къде знаеш дали дълга е намален?Аз ОПР и Баланс не съм видял, а ти?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 фев 2017 14:16

1.Отменена дата на общо събрание
2.Махането на Пелето
3.Борето стана шеф
4.Борето стана собственик
5.Мълниеностния договор с виваком

И тези неща само за 30-40 дни(договора с виваком за два)
Добре де след като клуба е във фактически фалит защо Спас Русев вкарва пари уж от собствената си компания в друга която е фалирала и то така експерсно и бързо ? И след два дни си тръгва!Значи давам аз 12 млн от едната ми фирма на другата , която е много зле и знам ,че ще фалира и след два дни си тръгвам ,защото няколко служителя са ми казали,че
съм п-------ас и аз им подарявам фирмата.!?

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 фев 2017 14:21

gihuelo написа:1.Отменена дата на общо събрание
2.Махането на Пелето
3.Борето стана шеф
4.Борето стана собственик
5.Мълниеностния договор с виваком

И тези неща само за 30-40 дни(договора с виваком за два)
Добре де след като клуба е във фактически фалит защо Спас Русев вкарва пари уж от собствената си компания в друга която е фалирала и то така експерсно и бързо ? И след два дни си тръгва!Значи давам аз 12 млн от едната ми фирма на другата , която е много зле и знам ,че ще фалира и след два дни си тръгвам ,защото няколко служителя са ми казали,че
съм п-------ас и аз им подарявам фирмата.!?

Точно защото си ------ и си чувствителен си тръгваш

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2017 14:46

PorcoRosso написа:
vaskonti написа:Намаляването на дълга със 7 милиона + многомилионен договор с Виваком не се ли брои?

А, от къде знаеш дали дълга е намален?Аз ОПР и Баланс не съм видял, а ти?

Дали е намален или не, това е въпрос на друг спор. Но за сега дългът е намален до доказване на противното. Което значи, че Спас е дал милиони - пак до доказване на противното.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 22 фев 2017 14:51

Както писах няколко страници назад, сега е време да се направи революция на привържениците на Левски. Не тези от агитката, а тези, които представляват масата и историята на клуба. В събота стадиона трябва да е пълен. Така и само така може да се предизвикат няколко неща: 1. Да се покаже, че привържениците заставаме зад клуба и отбора (не зад Спас, синът му, наложниците в управата и пр.) и държим на него. 2. Да покажем, че можем и ние да подкрепим отбора си в труден момент, както го направиха привържениците на друг софийски клуб 3. Следствие на горното съм убеден, че би имало хора, които да влязат в клуба като мажоритарни акционери, да направят реформи и клуба да не бъде фалиран....
Защото ако клуба бъде докаран до умишлен фалит, с огромни задължения за стадиона, вероятността да изгубим и футболния си дом е огромна. Няма да е срамно да започнем от А окръжна група и да изпием чашата с горчилка до дъно. Ще е срамно да нямаме вече идентичност, защото ако кривнем по пътя на друг един отбор, срама и петното ще е до живот на всеки привърженик. Историята помни и не прощава. Тя си е история.
Така, че нека отидем и изразим на стадиона вълненията си. Между нас, с отбора... Аз ще го направя и ще споделя мислите си с приятели. Ако всеки от нас го направи ще покажем, че можем не само както на юбилея за 100 г., а при още по-тежко положение ! това е...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2017 14:58

Със Спас или без Спас разлика няма да има :idea:
Трябва само са се събудим :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

LT27
Контакти:

Мнениеот LT27 » 22 фев 2017 15:12

Турците обесиха Васил Левски на 18 февруари, а професионалните фенове "Левски" (София) четири дни по-късно.

НФК, като не искате акциите и не искате да управлявате, тогава защо зяехте срещу ръководството, защото е лесно да се разпореждате с чужди пари ли? Нормалните фенове изчезнаха от стадиона заради вас. А сега се криете и бягате от отговорност. Смисълът на думата "достойнство" е непознат за вас. Милиони нормални левскари да ви псуват до 10-то коляно че заради вас ще последваме съдбата на чорбата. И си намерете работа най-накрая, професионален фен е много жалка форма на съществуване
Последна промяна от LT27 на 22 фев 2017 15:38, променено общо 1 път.

KalinS37

Мнениеот KalinS37 » 22 фев 2017 15:21

Сега не е ясно кой ще плаща заплати и дълговете, които има Левски! А, и не се знае кой ще покрие изискванията за лиценза?! Иначе в един имагинерен съвършен свят би се получило феновете да издържат любимия си клуб, но реално(с голяма доза песимизъм) колко от клубовете в света се издържат от феновете, България въобще няма да я сmоменавам в това число!?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2017 16:17

След срещата на Спас Русев с оперативното ръководство на Левски, клубът ще функционира нормално според изпълнителния директор Красимир Иванов.

Всичко е планирано ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”