Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

miasanmia1900
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот miasanmia1900 » 22 фев 2017 10:06

:) :) Идеална новина за оттеглянето на този плашипутарник Русев.Поне няма да го виждаме как лъже най-нагло.С него и без него е все тая,защото той не дава и стотинка.Сега да питам хората,които споменават и два прякора...Как ви хрумна ,че тези двамата изобщо могат да се докопат или ,че искат да имат нещо общо с клуба :) :) Ако връзката с тях е Боримиров :) :) :) ...Първо не знам дали следите тези среди,но мога да ви кажа,че двамата не са в България.А дори и да успяват да посещават България,се крият доста,защото са под издирване на Интерпол.И втори никога не биха управлявали от дистанция,не са такъв тип бизнесмени.И трето най-важно..нямат такива средства за Левски,дори не се доближават,защото след тяхното пускане под издирване,бизнеса им пострада.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2017 10:16

Red_Neck написа:
Sstefanov написа:Тея педали от Нова - сензация ли си търсят или наистина тоя фин п.дал ще се махне. Ако Русев наистина се оттегли, някой трябва да му пръсне мозъка.

Това, което чух бе: ".... от сигурни източници знаем, че до няколко часа СР официално ще се оттегли от клуба".
НОВА не са Спортал, колега .... ;)

Слушаш, но не чуваш. От ефира обявиха, че журналиста който е направил интервюто което вървеше в момента се е свързал по мобилния телефон със самия СР и той е обявил, че днес в 11 часа ще обяви оттеглянето си.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 22 фев 2017 10:26

Беше ясно, че финягата е временно решение и при първа възможност ще си бие камшика.

Дано не съм прав, но след него най-вероятно няма да има ниКОЙ, май ще отидем тихо и кротко в небитието. Дано не съм прав, все пак задълженията не са толкова катастрофални (4 млк. към НАП с погасителен план, 2 към стари собственици и 13-13 млн. за сектора, но той е и актив) и може да се намери нов желаещ да се занимава с нас.

Но ако остане само на привържениците без сериозен спонсор не виждам как ще стане. Жалко, спасението не изглеждаше невъзможно, сега остава да чакаме да видим как ще се развие ситуацията.

Нов бащица....да най-популярният клуб сме, имаме потенциал, но нещо с апатията налегнала обществото ни не съм оптимист.

И между другото а дано ама надали, с финягата и синчето му трябва да се постъпи по викингски орел му викат и кожите им над входа на сектор Б.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 фев 2017 10:40

olimpi написа:И между другото а дано ама надали, с финягата и синчето му трябва да се постъпи по викингски орел му викат и кожите им над входа на сектор Б.

"Кървавият орел" е доста любопитен скандинавски обичай. Описан е в Сага за Норна-Гест, в Сага за Оркнингите и в Англосаксонската хроника.
Обикновено знатен военнопленник се връзва по корем, кожата и мускулите на гърба се разрязват и се разперват настрани като крила - оттам и названието "кървав орел", blodjorn. След това ребрата се чупят в близост до гръбнака и също се разтварят навън (по това време жертвата вероятно вече е мъртва или в шок), после белите дробове се изтръгват през огромната рана и се поставят разперени върху разтворените ребра, мускули и кожа.
Докато жертвата все още е жива, върху раните се ръси сол, за да остане в съзнание и да страда повече.

Скандинавските пирати, викингите, практикуват това изтезание в разпри помежду си и над англосаксонски пленници, отказващи да платят откуп. Засвидетелстваните случаи са от девети и десети век, а изворите за тях - англосаксонски от десети-единайсети и скандинавски от тринайсети.

:lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 10:41

Значи Левски вече си е на феновете. Край на спекулациите и политико-икономическите кръгове. Сиреч трябва да ходим на мач в събота.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 фев 2017 10:50

sin4ec написа:Значи Левски вече си е на феновете. Край на спекулациите и политико-икономическите кръгове. Сиреч трябва да ходим на мач в събота.

Ще ходиш идва края на месеца заплати трябва да се плащат.Като много знаят феновете да ги видим и тях колко струват или и ние ще ставане Левски-София

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 22 фев 2017 11:08

sin4ec написа:Значи Левски вече си е на феновете. Край на спекулациите и политико-икономическите кръгове. Сиреч трябва да ходим на мач в събота.

Няма проблем, щом "Левски" е вече собственост на феновете ( привърженици ). Всички отиваме на стадиона. Плащаме билет от 50 лв. Да приемем, че не са всички, а само 10 000 зрители и ето ти половин милион. остават май някъде към 9 домакински мача до края или ще се съберат около 4 500 000 лв.. Хайде, шапка на тояга. За какво ни са разни "финяги", "машинисти" и "мустаци". А аз, ще се кандидатирам за член (ама не в биологичния смисъл ) на надзорния съвет. То при такива "отдадени" на идеята "фенове", що да не стана такъв, нали и аз съм фен? Да бяхте плащали билет от 10 лв и да ходехте по=често на мач и да поддържахте отбора от трибуната, а не от клавиатурите, сега нямаше да се леят такива словоизлияния. :shock: :roll:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

d.milanov
Контакти:

Стадион "ВИВАКОМ АРЕНА - ...

Мнениеот d.milanov » 22 фев 2017 11:18

При така създалата се ситуация, кой бизнесмен би дошъл на Герена, щом в следващите 6 години ще стоят рекламни пана на Виваком, а той няма да може да сложи нищо? В противен случай, дълговете вероятно ще станат с +12 млн. нагоре. Свърши ли си работата Спас, като закачи реклама почти безплатно в центъра на столицата и при успехи в Европа ще гледаме само ВИВАКОМ, без шанс за реклама от други фирми? Не, че нещо, ама дали Спас вече не е основния кредитор на "Левски"?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 фев 2017 11:24

Вариант 1- Таки
Таки никога няма влезне в губещ бизнес ! За да стане печеливш трябва да започнат да се продават мачове. Абсурд е да върне дълговете( таки пари не връща:)). Общо взето мисля, че не е добър вариант. Даже казаха ,че и Борето ще върне акциите.
Вариант 2- Да се изчака евентуална победа на ББ на изборите и да се осигури фирма или две
който да поемат отбора( нещо като гърнетата в цска).-доста несигурно ми звучи , защото според мен скоро няма да има правителство .
Вариант 3- Валентин Златев-до тук само слухове и дори не е загатнал , че ще се занимава с футбол.
Вариант 4- цялата власт във феновете-лично за мен невъзможен в страната ни.
Вариант 5- Врътката с цска.
Вариант 6- Вероятно нещо не знаем а всичко вече е измислено и скоро ,ще разберем

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 фев 2017 11:44

Аз коментирах, мисля още на мача с Верея в Ст.Загора, че Левски в тази си форма умря. И в игрови план, и в огранизационен.
Единствените ми надежди, както писах и веднага след ОС, бяха, че Спас чрез спонсорски договори, а не с лични пари, ще иска да развива клуба до степен да се самоиздържа и да участва в ЕКТ.
Работата на феновете наистина е да са на стадиона, а не да дават наклон на всичко.

Не съм оптимист за каквото и да е. Понеже като дойде новия бутафорен собственик пак ще се започне едно преструктуриране, назначаване на нови лица на всички възможни постове и обещания за светло бъдеще. По това ще ги познаете.
Няма крупна сделка, при която новия собственик да смени целия персонал. Това става поетапно, в продължение на години се запазва същото управление и надолу по структурите, за да бъде смяната на собствеността плавна и незабележима.

Върни се в “Левски”