Спас Русев си тръгва от Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Спас Русев напуска Левски до часове

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 09:54

1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:Значи официално оставам без БГ отбор...
Поне аз не мисля да припознавам който и да е друг тим за моя "Левски"

Чакай бре, къде си тръгнал? :)
Ти фен на Спас Русев ли си, че да оставаш без отбор?
Какво му е на твоя Левски?

Не съм привърженик на Русев, Батков, Гугутката или Шматката, ама като гледам и ние тръгнахме по пътя на червените! Непрокопсаник след непрокопсаник начело на отбора, все по-слаби резултати, загиващ отбор и никаква визия как да се оправят нещата!

Ами чакай да умрем като червените, и тогава остани без отбор. Още не сме умрели, а и не се умира толкова бързо. Ти така си го написал, едва ли не, че вече си без отбор.
Споко.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2017 10:00

парци написа:Изненадващо и почти моментално след изчезването на ГЕРБ от власт.

Случайност?

Я пак помисли кога в последните 15 години "Левски" е бил най-зле. Вие мислите ли въобще, като ги пишете тея глупости? Нито е изненадващо, нито моментално. Иво Тонев кой го изпрати?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 фев 2017 10:06

Мажоритарният собственик на Левски - Спас Русев се оттегли от клуба. Богаташът остана изключително недоволен от негативните настроения на феновете спрямо неговата особа.

Той ще прехвърли акциите си на НКП на Левски и Тръст "Синя България". Така Левски става клуб на привържениците с над 20 млн. задължения. Фалитът се задава на хоризонта...

"Излизаме от Левски! Акциите ни ще бъдат прехвърлени на НКП и Тръст "Синя България", заяви Евгени Русев, който освен син на Спас Русев е част от Надзорния съвет на "сините" пред "Спортал".

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 22 фев 2017 10:06

Ето какво обеща и нищо не изпълни лъжеца г-н Спас Русев !?

Козирка на сектор "А", информационно табло и подсилване на отбора. Това са първите три цели, очертани от новия собственик на "Левски" Спас Русев. Бизнесменът, който във вторник получи близо 90% от акциите на клуба, посети стадион "Георги Аспарухов" и се срещна със служителите и футболистите.

"Нашата мисия ще бъде да направим невъзможното. Трябва да върнем магията и публиката на стадиона, защото това е ключът. Ако не сме шампиони, това ще се отчете като провал. Всяка друга математика не работи. Това трябва да бъде нашата амбиция - не от утре, не от вдругиден, а от този момент. "Левски" трябва да стане шампион сега и винаги да влиза през парадния вход", подчерта Русев.

Той допълни, че е амбициозен човек и за първи път се захваща с подобно обществено предизвикателство. "Нямам друг избор, освен да успея. Ако не успея, рискувам да съсипя цялата си репутация".

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 фев 2017 10:07

Левскари, още вчера, предвид резултатите от ОС и изнесените данни за задължения и погасявания, нещата много ми заприличаха на ситуацията в ЦСКА, от зимата-пролетта на 2015 г.! Мислех си да драсна вчера два реда, ама си казвам, все пак не е моя работа.
Но днес, просто...и аз съм шокиран, каква е тази ръководна прослойка, общественост, която иска да затрие и втория известен голям отбор от София?...И предполагам, всички се сещаме за Домусчиев, който явно затри ЦСКА, но това, какво му помага за неговия Лудогорец??? - да остане без конкуренция? А без конкуренция, що за първенство?...
Та вече си мисля, че не е Домусчиев, ами си е...просто българската глупост! - и пак ще станем за смях пред Европа и света...Един гранд да пропадне - случва се. Но и двата гранда да пропаднат? - пак поставяме рекорди...като за Гинес направо!
И в Гонга пише, че ситуацията напомняла тази в Ботев - как, като там бяха двама ли са, трима ли са собственици? Та направо си напомня на ситуацията в ЦСКА!
И сега? - абсурдно е феновете да издържат отбор от ППЛ!!! - имате ли някой Гриша Ганчев, под ръка? ;)...А готови ли сте да...припознаете за "Левски" София, примерно "Левски" Кюстендил?...
Та лошо се случи и при вас, много лошо...А може би, не трябваше да се карате с Русев, а да се вслушате в думите му, тъй като имаше право в тях. Но неговото виждане беше да се прави отбор от европейска величина, а там и феновете са по-богати, от обикновения българин...И ви чакаха години, без стойностен отбор, докато се изчистят дълговете...
И ето че Русев си тръгва, след като "Левски" не може да бъде английски отбор...
Ми да рече човек, да не беше идвал, след като, би трябвало да познава нашата действителност! Но, ако не беше и той?...Кой?...
Та жалко и за вашия отбор, както и за ЦСКА! - казвам ви го като човек, останал без отбор, след закриването на ЦСКА! - жалко...Всичко се съсипа в тая...остатък от държава...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 фев 2017 10:09

Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:

Не съм привърженик на Русев, Батков, Гугутката или Шматката, ама като гледам и ние тръгнахме по пътя на червените! Непрокопсаник след непрокопсаник начело на отбора, все по-слаби резултати, загиващ отбор и никаква визия как да се оправят нещата!

Ами чакай да умрем като червените, и тогава остани без отбор. Още не сме умрели, а и не се умира толкова бързо. Ти така си го написал, едва ли не, че вече си без отбор.
Споко.

Спокоен съм, просто си казвам какво мисля.
А и не умираме никак бързо - агонията ни продължава вече няколко години :(
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2017 10:13

Майната му на тоя лъжльо Лупи II. Аз от доста време се надявам Софиянски да ни стане президент. Знам, че е мошеник, но поне е от умните и оставя нещо след него, а знаем че е и истински Левскар. Според мен би организирал нещата доста по успешно, но всички си остава само предположения.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 фев 2017 10:13

gonzo72 написа:Ето какво обеща и нищо не изпълни лъжеца г-н Спас Русев !?

Козирка на сектор "А", информационно табло и подсилване на отбора. Това са първите три цели, очертани от новия собственик на "Левски" Спас Русев. Бизнесменът, който във вторник получи близо 90% от акциите на клуба, посети стадион "Георги Аспарухов" и се срещна със служителите и футболистите.

"Нашата мисия ще бъде да направим невъзможното. Трябва да върнем магията и публиката на стадиона, защото това е ключът. Ако не сме шампиони, това ще се отчете като провал. Всяка друга математика не работи. Това трябва да бъде нашата амбиция - не от утре, не от вдругиден, а от този момент. "Левски" трябва да стане шампион сега и винаги да влиза през парадния вход", подчерта Русев.

Той допълни, че е амбициозен човек и за първи път се захваща с подобно обществено предизвикателство. "Нямам друг избор, освен да успея. Ако не успея, рискувам да съсипя цялата си репутация".

Недей така, че всеки момент троловете и феновете на Спасчо ще налазят да ни обясняват как никой не бил длъжен да дава пари, а средствата за козирката, таблото и подсилването на отбора трябва да се съберат от феновете. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 10:13

1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Заклет Левскар написа:

Споко.

Спокоен съм, просто си казвам какво мисля.
А и не умираме никак бързо - агонията ни продължава вече няколко години :(

Още не си останал без БГ отбор и това, което можем да направим е да сме на Герена в събота.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 фев 2017 10:14

koisa написа:
LSFC 1914 написа:
koisa написа:Ами ние така или иначе все едно си бяхме без собственик. Освен няколко човека да си прехвърлят милиони, друго не видях от Русев и компания. :geek:

Така е, но кой ще вземе Левски след СР? Голяма мъгла взе да става, а това определено не е на добре.

Ако отново ще е спуснат "собственик", има ли някакво значение? :roll:

"Спуснат собственик"? - след този собственик и направената ревизия, може да ви спуснат само някои Минджуци...междувременно, някои Милко и Морко да поемат клуба...и после клуба да поеме...сещаш се накъде ;) - Историята вече го е доказала това развитие...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”