Левскари, още вчера, предвид резултатите от ОС и изнесените данни за задължения и погасявания, нещата много ми заприличаха на ситуацията в ЦСКА, от зимата-пролетта на 2015 г.! Мислех си да драсна вчера два реда, ама си казвам, все пак не е моя работа.
Но днес, просто...и аз съм шокиран, каква е тази ръководна прослойка, общественост, която иска да затрие и втория известен голям отбор от София?...И предполагам, всички се сещаме за Домусчиев, който явно затри ЦСКА, но това, какво му помага за неговия Лудогорец??? - да остане без конкуренция? А без конкуренция, що за първенство?...
Та вече си мисля, че не е Домусчиев, ами си е...просто българската глупост! - и пак ще станем за смях пред Европа и света...Един гранд да пропадне - случва се. Но и двата гранда да пропаднат? - пак поставяме рекорди...като за Гинес направо!
И в Гонга пише, че ситуацията напомняла тази в Ботев - как, като там бяха двама ли са, трима ли са собственици? Та направо си напомня на ситуацията в ЦСКА!
И сега? - абсурдно е феновете да издържат отбор от ППЛ!!! - имате ли някой Гриша Ганчев, под ръка?

...А готови ли сте да...припознаете за "Левски" София, примерно "Левски" Кюстендил?...
Та лошо се случи и при вас, много лошо...А може би, не трябваше да се карате с Русев, а да се вслушате в думите му, тъй като имаше право в тях. Но неговото виждане беше да се прави отбор от европейска величина, а там и феновете са по-богати, от обикновения българин...И ви чакаха години, без стойностен отбор, докато се изчистят дълговете...
И ето че Русев си тръгва, след като "Левски" не може да бъде английски отбор...
Ми да рече човек, да не беше идвал, след като, би трябвало да познава нашата действителност! Но, ако не беше и той?...Кой?...
Та жалко и за вашия отбор, както и за ЦСКА! - казвам ви го като човек, останал без отбор, след закриването на ЦСКА! - жалко...Всичко се съсипа в тая...остатък от държава...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?