Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2017 08:48

Sstefanov написа:Тея педали от Нова - сензация ли си търсят или наистина тоя фин п.дал ще се махне. Ако Русев наистина се оттегли, някой трябва да му пръсне мозъка.

Това, което чух бе: ".... от сигурни източници знаем, че до няколко часа СР официално ще се оттегли от клуба".
НОВА не са Спортал, колега .... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 фев 2017 08:54

Догадките стават реалност, явно наистина следващите няколко дни ще са съдбоносни за Левски. Едно знам, ако се случи нещо подобно с Левски, фалити и т.н.. вероятно ще има масови протести, аз не мога да си представя любовта на милиони българи да изчезне. Няма да го допуснем, ама защо трябваше да се стига до тук..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 22 фев 2017 08:59

Red_Neck написа:
Sstefanov написа:Тея педали от Нова - сензация ли си търсят или наистина тоя фин п.дал ще се махне. Ако Русев наистина се оттегли, някой трябва да му пръсне мозъка.

Това, което чух бе: ".... от сигурни източници знаем, че до няколко часа СР официално ще се оттегли от клуба".
НОВА не са Спортал, колега .... ;)

Честно да ти кажа - рядко гледам телевизия и не знам какви са им източниците, но знам че по някога преекспонират нещата. В крайна сметка каквото стана, така или иначе умните хора знаеха, че тоя бритиш хомо - взе Левски като част от сделката за виваком защото някой от горе му нареди.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2017 09:07

До колкото разбрах ако финягата се махне имате два плана за спасението на Левски.Единия е ББ да се върне на власт и да ви прати нов собственик и спонсори,другия е Таки и Къро.Сега дали те официално ще ви станат собственици или ще направят като Дебелян,предполагам ще е второто.Някой доверен адвокат ще свърши идеална работа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 фев 2017 09:10

GOLEADOR написа:До колкото разбрах ако финягата се махне имате два плана за спасението на Левски.Единия е ББ да се върне на власт и да ви прати нов собственик и спонсори,другия е Таки и Къро.Сега дали те официално ще ви станат собственици или ще направят като Дебелян,предполагам ще е второто.Някой доверен адвокат ще свърши идеална работа.

Къде остана отработената схема с "тире София". Тя не е ли вариант? :mrgreen:
Пък и дори и да дойдат Таки и Къро, с какво те са по-лоши от Маджо, Ганчев, Гигов и т.н.?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2017 09:18

Лошо! Сбъднаха се амбициите на някои люде и принудиха поредния собственик да напусне. А сега на къде? Пътища много и все различни: Припознаване като панчаревци, с бащица като в Делиормана, с общината като под Аязмото или ще се лутаме като онези край Бирената фабрика? Първата стъпка на хората от НПК бе повече от успешна. Сега следва втората, по- важната. Парите. А те имат само мераци. Май ще доиграем сезона с юноши като Славия. Не! Юношите ни отидоха на Овча купел. Които не успяха бяха преотстъпени. Може пък да я караме като момчетата от Надежда. Кой знае? Днес на обяд ще разберем. Честито на победителите!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2017 09:23

wilge написа:Лошо! Сбъднаха се амбициите на някои люде и принудиха поредния собственик да напусне.

Ех, чак пък принуждаване не е било. По-скоро Русев само чакаше някой да поиска акциите и да се отърве от бремето си. :geek: Мен ме съмнява, че НКП и Спас са планирали така да се случи, но това си остава само моя конспиративна теория.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2017 09:28

koisa написа:
wilge написа:Лошо! Сбъднаха се амбициите на някои люде и принудиха поредния собственик да напусне.

Ех, чак пък принуждаване не е било. По-скоро Русев само чакаше някой да поиска акциите и да се отърве от бремето си. :geek: Мен ме съмнява, че НКП и Спас са планирали така да се случи, но това си остава само моя конспиративна теория.

Точно! Тръгването му беше просто въпрос на време. Просто сега си има повод. И на дъното да сме, но свободни! Поздравявам НКП за достойната позиция. Може би единствената декларация, която подкрепям от тях. Достойна постъпка и на Тръста!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2017 09:34

koisa написа:

СР е обучен от ДС. Възползва се от ситуацията по перфектен начин. Не мисля, че са комбина. По- скоро той предизвика събитията, тъй като отлично знаеше кой е насреща му, как да го предизвика и какво ще се случи. Още след първите му приказки писах в този форум, че го оприличавам с Марешки. Не съжалявам за напускането му, а се притеснявам за онзи след него. Че както е тръгнало!? Всеки следващ ...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2017 09:39

wilge написа:
koisa написа:

СР е обучен от ДС. Възползва се от ситуацията по перфектен начин. Не мисля, че са комбина. По- скоро той предизвика събитията, тъй като отлично знаеше кой е насреща му, как да го предизвика и какво ще се случи. Още след първите му приказки писах в този форум, че го оприличавам с Марешки. Не съжалявам за напускането му, а се притеснявам за онзи след него. Че както е тръгнало!? Всеки следващ ...

Може и така да е, не споря. И аз не виждам смисъл да съжаляваме за Финягата. Ако изобщо дойде някой след него, то ще бъде евентуално след изборите и отново ще бъде "човек", за когото Левски е бреме. Тоест ще си стоим в будна кома още доста години.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”