Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 23:05

Tommi написа:
Old_death написа:
sin4ec написа:
гражданин от село написа:Т.е. МВР ще им даде сектора, ако не си върнете парите според клаузите по договорите? :roll:

МВР няма нищо общо със стадиона и сектора.
Но така или инак този сектор ще бъде изплатен.

Защо МВР плаща консумативите за цялата база , като няма нищо общо с нея ? Големи самаряни ги направи , ама преди две години след една ревизия им лъснаха задниците . Тогава резултатите от ревизията бяха обвити в синя мъгла , но все пак някои неща излязоха наяве .

http://www.segabg.com/article.php?id=677705
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/12/04/2196466_levski_polzva_nezakonno_bazite_na_mvr_ustanovi/

Прегледай малко тия материали !

Няма нищо общо с Професионален футболен клуб Левски и с ползвания от него имот.

И аз тва бях писал, ама що не стигна мнението до форума-не знам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2017 23:07

Tommi написа:
Old_death написа:
sin4ec написа:
гражданин от село написа:Т.е. МВР ще им даде сектора, ако не си върнете парите според клаузите по договорите? :roll:

МВР няма нищо общо със стадиона и сектора.
Но така или инак този сектор ще бъде изплатен.

Защо МВР плаща консумативите за цялата база , като няма нищо общо с нея ? Големи самаряни ги направи , ама преди две години след една ревизия им лъснаха задниците . Тогава резултатите от ревизията бяха обвити в синя мъгла , но все пак някои неща излязоха наяве .

http://www.segabg.com/article.php?id=677705
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/12/04/2196466_levski_polzva_nezakonno_bazite_na_mvr_ustanovi/

Прегледай малко тия материали !

Няма нищо общо с Професионален футболен клуб Левски и с ползвания от него имот.

Прав си. На вас ви подариха стадиона по най-репресивен и рестриктивен начин - за вечни времена и безвъзмездно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 21 фев 2017 23:13

Имаме нещастието да сме съвременници на най - тежките години от съществуването на този славен клуб. И не толкова защото финансовата ситуация е критична.. основният проблем в момента, това, което убива Левски, сме ние и по - конкретно разцеплението между нас. Причините може би са много. Сега повече от всякога Левски се нуждае от великата си публика, заедно като юмрук. И след като всеки уж разбира за какво иде реч, какво пречи да действаме ( "Дела трябват, а не думи".. нали така), а не да пишем по форумите. Спасението и съществуването на Левски зависи от всички нас, няма кой да ни помогне. Още от следващия мач с Локо Горна, Герена трябва да е пълен ( тук вероятно някой ще се изсмее, до тук се докарахме). Да кажем дружно, директно или индиректно, че Левски ще е жив докато ни има нас. Да не позволяваме да ни сполети съдбата на някогашния ни съперник. В няколко реда ( или малко повече) се опитах да дам решение. Дискутирано е, споделяно е, говори се и от други хора, но действие няма. Дайте да опитаме, а? Елате с Локо, вземете по 2ма, 3ма приятели, обяснете, че трябва да са там заради Левски като институция, като начин на живот.. не заради Бабатунде, а заради Гунди, Апостола, левскарите преди нас. Разберете, от НАС зависи!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 21 фев 2017 23:39

шивача написа:
Sinite ot Sofia написа:Имаме нещастието да сме съвременници на най - тежките години от съществуването на този славен клуб. И не толкова защото финансовата ситуация е критична.. основният проблем в момента, това, което убива Левски, сме ние и по - конкретно разцеплението между нас. Причините може би са много. Сега повече от всякога Левски се нуждае от великата си публика, заедно като юмрук. И след като всеки уж разбира за какво иде реч, какво пречи да действаме ( "Дела трябват, а не думи".. нали така), а не да пишем по форумите. Спасението и съществуването на Левски зависи от всички нас, няма кой да ни помогне. Още от следващия мач с Локо Горна, Герена трябва да е пълен ( тук вероятно някой ще се изсмее, до тук се докарахме). Да кажем дружно, директно или индиректно, че Левски ще е жив докато ни има нас. Да не позволяваме да ни сполети съдбата на някогашния ни съперник. В няколко реда ( или малко повече) се опитах да дам решение. Дискутирано е, споделяно е, говори се и от други хора, но действие няма. Дайте да опитаме, а? Елате с Локо, вземете по 2ма, 3ма приятели, обяснете, че трябва да са там заради Левски като институция, като начин на живот.. не заради Бабатунде, а заради Гунди, Апостола, левскарите преди нас. Разберете, от НАС зависи!

Прав си, ама всеки си вика-ти иди, аз ще гледам сеир. Няма да сте повече от 1000човека и очаквам да има провокации и солени глоби...Няма да се учудя при вас сценария да е , да ви изхвърлят от групата с фенската подкрепа.

Точно заради това "ти иди, аз ще гледам сеир" и държавата ни е на този хал. Наистина не очаквам да се случат нещата по описания от мен начин, но ще вярвам до последно.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 23:40

шивача написа:като нас се хващате, като удавници за сламка. Първо, уж имате договор с виваков за смяна на името ипо 2мил на година, ама къде сте видели в цял свят за такова нещо да не е обявено от двете страни, да няма пресконференция, снимки и тн.?
Второ, дълговете ви казва спортал или някой си там, че са намалели и вярвате като хлапета. Спасчо източи едни пари преди фалита и да се готви Златев със Сирака на чисто с Витошки лиценз...

Може и да е така, може и да не е...по-скоро не е.
Но в цялата картинка има нещо друго...
Дани Боримиров. Аз не вярвам в конспирации, но тук има някои странни ситуации. Не, няма да го кажа, щото тоз път ще ме бият лошо.
Не ме е еня за другото. Но в школата се сложи страхотна основа и скоро ще почнат да излизат. Това е пътят и истината. Глобално в БГ това е решението, колкото и на някои да им е трудно да го приемат.
След 20 години на сране в школите и имитиране на дейност, на разни хора им дойде акъла. Дали е късно-не знам. Но окендза ли се школата-край!
Местя си детето и приключвам.

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 фев 2017 23:46

sin4ec написа:
шивача написа:като нас се хващате, като удавници за сламка. Първо, уж имате договор с виваков за смяна на името ипо 2мил на година, ама къде сте видели в цял свят за такова нещо да не е обявено от двете страни, да няма пресконференция, снимки и тн.?
Второ, дълговете ви казва спортал или някой си там, че са намалели и вярвате като хлапета. Спасчо източи едни пари преди фалита и да се готви Златев със Сирака на чисто с Витошки лиценз...

Може и да е така, може и да не е...по-скоро не е.
Но в цялата картинка има нещо друго...
Дани Боримиров. Аз не вярвам в конспирации, но тук има някои странни ситуации. Не, няма да го кажа, щото тоз път ще ме бият лошо.
Не ме е еня за другото. Но в школата се сложи страхотна основа и скоро ще почнат да излизат. Това е пътят и истината. Глобално в БГ това е решението, колкото и на някои да им е трудно да го приемат.
След 20 години на сране в школите и имитиране на дейност, на разни хора им дойде акъла. Дали е късно-не знам. Но окендза ли се школата-край!
Местя си детето и приключвам.

Синчец , за мен Таки и Къро взимат Левски , а те са сериозни хора .... нито са Гришата Ганчев , нито Спас Русев ....Левски ще се оправи , няма да се стигне до драми като при нас ....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 23:59

Beladona написа:
Синчец , за мен Таки и Къро взимат Левски , а те са сериозни хора .... нито са Гришата Ганчев , нито Спас Русев ....Левски ще се оправи , няма да се стигне до драми като при нас ....

И кво ново? Таки и Сталийски...
Да. Да речем, че оправят финансово нещата. К и П също нямат проблем с това, но не го правят. Защо?
Грешна е постановката. Не финансите са проблемът на Левски, а стратегията.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 фев 2017 00:02

Дано сте намерили начин да спасите Левски, щото и двата мача от ШЛ, дето сте ги пропуснали в името на важните въпроси, дето сте дискутирали, не бяха като за пропускане. Аз мисля да гледам и двата на повторение, че да вида каквото съм изпуснал, като цъках сега.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 00:24

защо написа:Дано сте намерили начин да спасите Левски, щото и двата мача от ШЛ, дето сте ги пропуснали в името на важните въпроси, дето сте дискутирали, не бяха като за пропускане. Аз мисля да гледам и двата на повторение, че да вида каквото съм изпуснал, като цъках сега.

Знаеш ли, аз съм фен на Левски. ШЛ ми е през хоя. Детето ми е играч на Левски и това ни вълнува. Ония с бюджет колкото на София и отгоре са лесни.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 22 фев 2017 08:46

Тея педали от Нова - сензация ли си търсят или наистина тоя фин п.дал ще се махне. Ако Русев наистина се оттегли, някой трябва да му пръсне мозъка.

Върни се в “Левски”