Варианта "Берое"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vranchevi
Контакти:

Re: Варианта "Берое"

Мнениеот vranchevi » 15 яну 2010 15:23

Бях и пред канторта и на стадиона и искам да споделя няколко неща-
1.Една от целите на варианта "Берое" беше да се притисне Селския да продаде Ботев на Реки.
2.БФС трябва да се притисне да обяви, че Ботев не е финансово осигурен.Така Пловдивския съд трябва да обяви, че Ботев е във фалит.
3.Ако БФС не направи нищо трябва да се притисне НАП-Пловдив да обяви Ботев във фалит.
4.При фалит отбора започва от "Б" окръжна група.Ако се купи лиценза на някой друг отбор ще започнем от "В" група.Ако БФС разреши можем да си останем и в "А" група, както при случая със Берое.Затова трябва веднага да сме готови със спонсори,ръководство,треньор,футболисти и стадион.
5.Ако не ни обяват във фалит може да се създаде нов отбор, който да започне от окръжните групи.Но така ще има два отбора на Ботев.Затова трябва задължително да не позволяваме на Селския да назначи треньор и играчи.Ако все пак започне първенството можем да придизвикаме изхвърляне от групата заради прекратяване на мач и хулигански прояви.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 15 яну 2010 15:34

Повярвайте такива обсъждания не са точно за този форум!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 яну 2010 15:44

bultrasa написа:Повярвайте такива обсъждания не са точно за този форум!

Точно.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 15 яну 2010 16:05

vranchevi написа:Бях и пред канторта и на стадиона и искам да споделя няколко неща-
1.Една от целите на варианта "Берое" беше да се притисне Селския да продаде Ботев на Реки.
2.БФС трябва да се притисне да обяви, че Ботев не е финансово осигурен.Така Пловдивския съд трябва да обяви, че Ботев е във фалит.
3.Ако БФС не направи нищо трябва да се притисне НАП-Пловдив да обяви Ботев във фалит.
4.При фалит отбора започва от "Б" окръжна група.Ако се купи лиценза на някой друг отбор ще започнем от "В" група.Ако БФС разреши можем да си останем и в "А" група, както при случая със Берое.Затова трябва веднага да сме готови със спонсори,ръководство,треньор,футболисти и стадион.
5.Ако не ни обяват във фалит може да се създаде нов отбор, който да започне от окръжните групи.Но така ще има два отбора на Ботев.Затова трябва задължително да не позволяваме на Селския да назначи треньор и играчи.Ако все пак започне първенството можем да придизвикаме изхвърляне от групата заради прекратяване на мач и хулигански прояви.

Трябва да се говори "неофициално" с две ключови личности, да се включат истимаро и да помогнат. Много хора ще ме грабнат, че ги споменавам но и двамата умират за това какво става в Ботев, и двамата са супер печени с игрите на БФС и двамата още имат на кой какво да кажат и знаят как....
Виден Апостолов и Христо Данов
Трябва да се контактува с тях и да бъдат попитани какво мислят и как могат да помогнат на "революционния комитет" ...спирам

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 15 яну 2010 16:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Vasko1912 написа:Мисля че няма смисъл да лаладжийстваме!

Ако има нещо конкретно нека Ветерани или Дон Румен да го споделят(не знам дали има други "занимаващи се" в този форум).

Ако пък някой има нещо интересно да казва да им го пише на лично...другото е правене на лаф и издаване тайни на врага.

Мисля ,че е важно всички ние да знаем какво става по въпроса.Ако трябва да помагаме с каквото можем.Това е единствения изход според мен.

Хубаво е всеки да знае, но не е тук мястото да се обсъжда. Най-вероятно скоро ще има среща и всички, които искат да знаят нещо ще имат възможност да го научат.

ulrich
Контакти:

Мнениеот ulrich » 15 яну 2010 16:16

Наистина не е тук мястото да се обсъждат точно тези неща. Само бих допълнил, че сега е момента нашите легенди да се активизират малко- имат достатъчно контакти във футболните среди.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 15 яну 2010 16:21

batbore написа:
Трябва да се говори "неофициално" с две ключови личности, да се включат истимаро и да помогнат. Много хора ще ме грабнат, че ги споменавам но и двамата умират за това какво става в Ботев, и двамата са супер печени с игрите на БФС и двамата още имат на кой какво да кажат и знаят как....
Трябва да се контактува с тях и да бъдат попитани какво мислят и как могат да помогнат на "революционния комитет" ...спирам

Като спомена Виден Апостолов, той не беше ли шеф на Зоналния съвет на БФС?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 яну 2010 16:23

Съгласен съм ,че трябва по дискретно.Нека все пак да сме осведомени горе -долу как се движат нещата.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 15 яну 2010 16:30

rumbata написа:
batbore написа:

Като спомена Виден Апостолов, той не беше ли шеф на Зоналния съвет на БФС?

Беше и май още е ... а другия беше шеф на Националния ... :)

itzo22
Контакти:

Мнениеот itzo22 » 15 яну 2010 16:34

според мен единственият начин е футболният съюз и НАП да го принудят, и пълен физически и психически тормоз, който и където го види.

Върни се в “Ботев”