Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 21 фев 2017 21:43

sin4ec написа:
Mitata написа:Елемент от магията на ЦСКА е конкуренцията с Динамо / Левски 1914. Пожелавам им да отърват кожата, без тях ще е скучно. Ако ще стават радикални промени, нека да изчакат края на първенството, предстоят три дербита.

Това за магията и конкуренцията е вярно, само че клубът ни е създаден като Левски. Какви трансформации са правили комунистите малко ни вълнува.
За жалост, тази магия е в миналото. Ние прекръстени Литекси и Етрополе не ебаваме и дерби с такива не играем. Обикновен мач с провинциален отбор.

Затова ли се изтърсихте над 10000 на Националния стадион ? Каква е посещаемостта ви на мачовете ви с Литекс ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 21 фев 2017 21:44

Теб не те интересуват трансформациите при комунизма..мен при демокрацията.
Вие не сте никакъв Левски. Левски е закрит 1949 година. Вие сте прекръстения Динамо.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 21 фев 2017 21:49

sin4ec написа:
Mitata написа:Елемент от магията на ЦСКА е конкуренцията с Динамо / Левски 1914. Пожелавам им да отърват кожата, без тях ще е скучно. Ако ще стават радикални промени, нека да изчакат края на първенството, предстоят три дербита.

Това за магията и конкуренцията е вярно, само че клубът ни е създаден като Левски. Какви трансформации са правили комунистите малко ни вълнува.
За жалост, тази магия е в миналото. Ние прекръстени Литекси и Етрополе не ебаваме и дерби с такива не играем. Обикновен мач с провинциален отбор.

Сам не си вярваш, но щом искаш да се самозаблуждаваш ок - мачовете ви с т.нар. от теб "провинциален отбор" са, и ще са най-посетените в първенството! И няма значение на кое място са отборите и какви са им имената. Това е "дербито" т.нар. "вечно дерби" - сблъсък между грандовете с най-много привърженици в България!
Последна промяна от IND на 21 фев 2017 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 21:58

nosmoky написа:Теб не те интересуват трансформациите при комунизма..мен при демокрацията.
Вие не сте никакъв Левски. Левски е закрит 1949 година. Вие сте прекръстения Динамо.

Ами не е закрит. Факт. И го доказах именно тук. Не ми се връща назад, не ми е интересно!
Но не това е важното. Важното пак ви се изплъзва, за пореден път. Мен не ме интересува кои сте и за кого се мислите. Може да се мислите за ЦСКА, Бонапарт или Жозефина-това си е ваш избор и ваш проблем.
Лошото е, че повтаряте най-лошия модел. На бащица от село със съмнително минало и още по-съмнително бъдеще. На всичкото отгоре не смеете гък да кажете срещу простотиите му. Виждате какво става при нас. А вие на ГГ му правите баданарки и малко от вас схващат, че тръгне ли си той по една или друга причина, загивате моментално. А една ревизийка на КТБ и ситуацията около Петрол като нищо може да подпали фитила.
Всичко от Ловеч се повтаря-същият шеф, същият екип, същата безгласна публика, същите истории. Не обяснявайте на другите, че не сте Ловеч-няма да стане. Обяснявайте на себе си, може и да се получи! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 21 фев 2017 22:13

sin4ec написа:
nosmoky написа:Теб не те интересуват трансформациите при комунизма..мен при демокрацията.

Ами не е закрит. Факт. И го доказах именно тук. Не ми се връща назад, не ми е интересно!
Но не това е важното. Важното пак ви се изплъзва, за пореден път. Мен не ме интересува кои сте и за кого се мислите. Може да се мислите за ЦСКА, Бонапарт или Жозефина-това си е ваш избор и ваш проблем.
Лошото е, че повтаряте най-лошия модел. На бащица от село със съмнително минало и още по-съмнително бъдеще. На всичкото отгоре не смеете гък да кажете срещу простотиите му. Виждате какво става при нас. А вие на ГГ му правите баданарки и малко от вас схващат, че тръгне ли си той по една или друга причина, загивате моментално. А една ревизийка на КТБ и ситуацията около Петрол като нищо може да подпали фитила.
Всичко от Ловеч се повтаря-същият шеф, същият екип, същата безгласна публика, същите истории. Не обяснявайте на другите, че не сте Ловеч-няма да стане. Обяснявайте на себе си, може и да се получи! :)

Хаха - "същата безгласна публика"... я кажи кога публиката в историята на Литекс е искала оставка на треньора и е искала обяснение от играчите след 7 победи, 4 равни и 4 загуби за първенството или пък някое по-добро съотношение?

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 21 фев 2017 22:24

sin4ec написа:

1.Ние никого в нищо щне убеждаваме. Ти си тоя, дето ни драска в темата и повтаря Литекс като папагал.
2. Бащицата е единственият ВЪЗМОЖЕН модел в България.
3. Срещу кои простотии...аз съм доволен от Гришата досега. Защо ми е да скачам при това положение ? Виждам подобрение във всеки един аспект. Винаги съм мислел, че е единственият Бащица, който може да се справи.
4. Виждам, че си нервен. :lol: Вие понеже си оправихте вашата къщичка..и дойде да ни даваш наклон на кой да скачаме.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 22:50

nosmoky написа:1.Ние никого в нищо щне убеждаваме. Ти си тоя, дето ни драска в темата и повтаря Литекс като папагал.
3. Срещу кои простотии...аз съм доволен от Гришата досега. Защо ми е да скачам при това положение ? Виждам подобрение във всеки един аспект. Винаги съм мислел, че е единственият Бащица, който може да се справи.
4. Виждам, че си нервен. :lol: Вие понеже си оправихте вашата къщичка..и дойде да ни даваш наклон на кой да скачаме.

1. Вие не можете да убедите никого в нищо след онази декларация. Темата не е ваша, а е на ЦСКА. Вие не сте ЦСКА, и това е видно и от документите на ТР, и на ЛК към БФС. За какви се смятате, повтарям, малко ме вълнува.
2. Точно заради това мислене БГ футболът е на дъното. Заради това ви няма вече и се радвате на заместител. Захаринче, един вид. Хвала на ония, дето скочиха на титаните, но бяха малцина.
3. Щом питаш за кои простотии, значи е безсмислено. С еветчии не споря.
4. Не, не съм нервен. Не давам наклон, а просто констатирам колко жалка и безгласна буква сте. Време е някой да ви го каже в очите. За нашата къщичка темата е в нашия подфорум. Тук се коментира друг отбор.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 фев 2017 22:56

sin4ec написа:
nosmoky написа:1.Ние никого в нищо щне убеждаваме. Ти си тоя, дето ни драска в темата и повтаря Литекс като папагал.

1. Вие не можете да убедите никого в нищо след онази декларация. Темата не е ваша, а е на ЦСКА. Вие не сте ЦСКА, и това е видно и от документите на ТР, и на ЛК към БФС. За какви се смятате, повтарям, малко ме вълнува.
2. Точно заради това мислене БГ футболът е на дъното. Заради това ви няма вече и се радвате на заместител. Захаринче, един вид. Хвала на ония, дето скочиха на титаните, но бяха малцина.
4. Не, не съм нервен. Не давам наклон, а просто констатирам колко жалка и безгласна буква сте. Време е някой да ви го каже в очите. За нашата къщичка темата е в нашия подфорум. Тук се коментира друг отбор.

Синчец, а успокой се!Нито Динамо нито Лавчис АД имат нещо общо с Левски. Ама не ходим във форума на Левски да ви казваме, че не сте Левски и намате работа там.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2017 23:09

sin4ec написа:

Колкото по-късно става толкова по-смешен ставаш,след като оправи проблемите на Левски във вашия подфорум,реши че трябва да ни отвориш и очите за ЦСКА,скрии се не се излагай,знаем че не можеш да пиеш,програмата ти сме я гледали доста вечери,така че или си отивай при вашите или си лягай да спиш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 23:18

гражданин от село написа:Синчец, а успокой се!Нито Динамо нито Лавчис АД имат нещо общо с Левски. Ама не ходим във форума на Левски да ви казваме, че не сте Левски и намате работа там.

Това са глупости. Няма да се успокоявам, докато се тиражира една гнусна лъжа!
И да беше тиражирана преди три години-айде да го приемем. Ма помиите на ганчувите тролове, които не се посвениха да се изсерат над ЦСКА и историята на ЦСКА, няма как да ги приема.
Няма как да обясняваш, че 1985 са закрили ЦСКА и Левски, а после да казваш, че Ицо вкарал 4 на Левски!
Няма как да обясняваш, че Божков-Можков и Лафчис са изпълнили закона, правейки ФК на АД-та и по този начин са прекъснали( :roll: ) приемствеността. Но да говориш за 6 поредни срещу...Левски!
Няма как да постваш заповедта за закриване на Левски преди Динамо, и когато ти посочат в нея една особеност, да спреш да я постваш. Щото всичката ти помия отива на кино.
Няма как един отбор да участва с лиценза на Литекс в ППЛ. И да викаш, че е ЦСКА, при положение, че лиценз не се предава, продава или преотстъпва. Ташакът е, че в същото време ЦСКА е фалирал и се насрочват търгове за имуществото му. А разни се опитват да обясняват, че ЦСКА играе в ППЛ. Хем търг за имущество, хем играе???
Стига сте се правили на олигофрени, не ви ли писна!

Върни се в “ЦСКА”