Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2017 21:02

sin4ec написа:Любопитното е, че всички на Герена са твърде спокойни. А НКП и Тръста изобщо не са впечатлени от евентуално оттегляне на СР. Дори го предизвикват. Не ми е ясно каква им е идеята, но такава има.
СР е прав за едно-моделът с бащицата е изчерпан и клубът трябва да почне да функционира нормално. Как обаче ще стане това в нашите условия е загадка. Фалит на този етап не е никакво решение. А и отборът има осигурено, макар и скромно, финансиране от спонсорство и тв права.

Свършиха си работата, сигурно затова са спокойни. :) То пък и един футбол стана...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 фев 2017 21:15

Предварително има нещо нагласено като се почне от назначаването на Бориморов, мача в Благоевград,на събранието не случайно Спас го посочи,че той е човека и събитията днес :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2017 21:17

sin4ec написа:Любопитното е, че всички на Герена са твърде спокойни. А НКП и Тръста изобщо не са впечатлени от евентуално оттегляне на СР. Дори го предизвикват. Не ми е ясно каква им е идеята, но такава има.
СР е прав за едно-моделът с бащицата е изчерпан и клубът трябва да почне да функционира нормално. Как обаче ще стане това в нашите условия е загадка. Фалит на този етап не е никакво решение. А и отборът има осигурено, макар и скромно, финансиране от спонсорство и тв права.

Има две обяснения - или са достатъчно глупави за да се мислят за последна инстанция или са в някаква завера да ви пуснат по схемата на ЦСКА. Ти прецени кое е вярното.
В тая връзка имам едно питане - днес говорих с един син ултрас, който каза, че в НКП имало 5 човека, които яко цоцат пари от клуба - уж за екскурзии и хорео, а в същото време те не са ходили на мач от сигурно 2 години. Спомена ми сума от порядъка на 5000лв седмично....Има ли нещо вярно? Щото ако е вярно, дали не бучат щото Спас им е врътнал това кранче?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 21:20

Хем на никой не му се вадят пари, хем битки и въртели за властта. Сега бламираме тоя, идва следващият- и какво?
Няма логика. Да, родата на Боримиров може с един размах да сложи нещата в съвсем друг коловоз, но това ли е решението?
Какви ли не се въртят зад кулисите, но нищо не се променя в клуба. Единственото хубаво нещо е, че от три години школата бачка както трябва и след време ще има резултат.
Останали са ни 2.8 милиона към НАП и излизаме на оперативен простор. Тези 2.8 милиона могат да се разсрочват и ще се разсрочат.
Къде е проблемът тогава? Защо кръгове с милиардни потенциали се стискат за няколко милиона? Не е от цинцарлък, има друга врътка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2017 21:26

vaskonti написа:

Има две обяснения - или са достатъчно глупави за да се мислят за последна инстанция или са в някаква завера да ви пуснат по схемата на ЦСКА. Ти прецени кое е вярното.
В тая връзка имам едно питане - днес говорих с един син ултрас, който каза, че в НКП имало 5 човека, които яко цоцат пари от клуба - уж за екскурзии и хорео, а в същото време те не са ходили на мач от сигурно 2 години. Спомена ми сума от порядъка на 5000лв седмично....Има ли нещо вярно? Щото ако е вярно, дали не бучат щото Спас им е врътнал това кранче?

Нямам нищо общо с Тръста и НКП, ние си ходим на мач самосиндикално. Не съм чувал за такива люде, но може и да има нещо вярно-не мога да кажа.
По схемата на ЦСКА няма никаква полза да тръгваме, защото нищо не печелим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2017 21:30

Дори и да се оттегли Русев, това не променя нищо.
Той и без това пари не е давал, каза си даже, че и не смята да дава.

Виваком си остава спонсор ( УЖ има договор ) ... Изглежда вариантът да се затегнат коланите както преди 2 г. е най-реален.
Тогава се наложи да се оправяме с 2.5 - 3 млн.

От цялата дандания дано политическите кръгове и интереси да се оттеглят от Клуба.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2017 21:32

2,5-3M? Кога? 1997?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2017 21:34

sin4ec написа:
vaskonti написа:

Нямам нищо общо с Тръста и НКП, ние си ходим на мач самосиндикално. Не съм чувал за такива люде, но може и да има нещо вярно-не мога да кажа.
По схемата на ЦСКА няма никаква полза да тръгваме, защото нищо не печелим.

Как да не печелите - спестявате 17 милиона дълг.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2017 21:37

vaskonti написа:В тая връзка имам едно питане - днес говорих с един син ултрас, който каза, че в НКП имало 5 човека, които яко цоцат пари от клуба - уж за екскурзии и хорео, а в същото време те не са ходили на мач от сигурно 2 години. Спомена ми сума от порядъка на 5000лв седмично....Има ли нещо вярно? Щото ако е вярно, дали не бучат щото Спас им е врътнал това кранче?

А дано е спряла хранилката на всички боклуци, които се нагушиха с пари в последните години!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 фев 2017 21:40

Още през декември един журналист близък до Левски ми каза,че Спас се маха :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”