Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2017 17:44

modor написа:
Долно уйно написа:Русев си "тръгва", мисля че точно това искат феновете, нали така?

На теб какво ти пука?

Забранено ли е да се дискутира по темата?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 21 фев 2017 17:46

Ако не друго поне успя да смени името на стадиона за няколко години с това на неговата фирма. И на следващия ден вика аз си тръгвам. ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 фев 2017 17:47

Това напускане на Спас Русев съм го предвидил още преди Нова година и май го написах тук около Коледа , даже написах и мотиви като Конфликт на интереси , не предвидих , че Таки / Боримиров ще се появи .... Спас Русев няма никакви пари и е само една излъскана фасада ....добър лобист , комисионер ....но няма пари за Левски , имаше само желание да е собственик , но без пари не става ....хроника на една предизвестена раздяла ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 фев 2017 17:47

Долно уйно написа:
modor написа:
Долно уйно написа:Русев си "тръгва", мисля че точно това искат феновете, нали така?

На теб какво ти пука?

Забранено ли е да се дискутира по темата?

Гледам в последно време много си се загрижил за отбора......за феновете..... :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 фев 2017 17:48

luchoni написа:Ако не друго поне успя да смени името на стадиона за няколко години с това на неговата фирма. И на следващия ден вика аз си тръгвам. ;)

Виваком е на Спас Русев толкова , колкото е моя или твоя ...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 фев 2017 17:51

Финтягата много чувствителен се оказа веднага хвърли кърпата.Въпросът е да не станете като нашите Милко и Морко да обикаляте по офисите с папката белким някой баровец се излъже да ви стане собственик. При нас номерът не мина да видим дали на вас ще ви върже.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 21 фев 2017 17:57

Beladona написа:
luchoni написа:Ако не друго поне успя да смени името на стадиона за няколко години с това на неговата фирма. И на следващия ден вика аз си тръгвам. ;)

Виваком е на Спас Русев толкова , колкото е моя или твоя ...

Не знам дали е негова но направи това което се искаше от него. А преди малко честните фенове услужливо му дадоха зелена светлина да напусне по-живо по-здраво. Как па не написаха тая декларация преди гаврата с името.
Pусев много отдавна показа,че няма уважение и не си дава зор за нищо.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2017 18:01

modor написа:

На теб какво ти пука?

Как какво му пука,този е новия Кашчей на форума,специалист по всичко.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

blue_space

Мнениеот blue_space » 21 фев 2017 18:14

Спас източи едни 12млн. от Виваком преди да му спрат кранчето.. досега да е дал най- много 2-3млн. за клуба. Не виждам за какво повече да седи
+10 дотук - нека му е зле.. ;)

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 21 фев 2017 18:50

blue_space написа:Спас източи едни 12млн. от Виваком преди да му спрат кранчето.. досега да е дал най- много 2-3млн. за клуба. Не виждам за какво повече да седи
+10 дотук - нека му е зле.. ;)

Провери от кога виваком издържа левски, провери от кога съветника на ББ , дантелата спомена за финия собственик, сметни че годишния бюджет на левски е около 10 мнл и пак помисли дали ако не бяха довлякли СР на герена , нямаше да сте в пакет с локото и цска

Върни се в “Левски”