Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Вицове, комични случки и изказвания
В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание – да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми – светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците… не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той… естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби кyра!
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми – светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците… не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той… естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби кyра!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Цъцъцъцъ
Лежи си лъвът на сянка пред пещерата. Идва лъвицата, отърква се о него и казва многозначително:
- Скъпи, чакам те в пещерата.
Да, ама лъвът си бил похапнал хубавичко, унася го и си направил оглушки.
Горе на дървото седи маймунякът и като вижда каква е работата изчаква царя да заспи и се шмугва в пещерата. Там в тъмното оправя лъвицата и бегом обратно на дървото. След някое време излиза лъвицата доволна, засмяна:
- Скъпи, много добре се представи днес...Че и два пъти...
- КАКВОООО?! - ревнал царя. - ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ВЕДНАГА ПРИ МЕН:)
Хукнало всичко живо на поляната.
- Казвайте кой беше в пещерата, докато спях?
Мълчат животните, а маймунякът видял, че не отива на добре работата и зърнал от дървото, че хиената се тътрузи в далечината. Пресрещнал я той, а тя го пита:
- Какво става, за какво ни вика лъвът?
- Е, как, не знаеш ли, царят вече остарява и пита кой иска да му стане заместник.
Лъвът в това време изревава:
- ЗА ПОСЛЕДНО ПИТАМ, КОЙ???
Хиената на бегом:
- Аз, аз, аз:)
- Влизай в пещерата!
Влезли те, а там бой и многоточие, бой и многоточие, еле по едно време излязла хиената, ама бавничко, едва-едва стъпва, поразкрачена.
А маймунякът от дървото:
- Охооо, кога станахме цар, кога сменихме походката?
Лежи си лъвът на сянка пред пещерата. Идва лъвицата, отърква се о него и казва многозначително:
- Скъпи, чакам те в пещерата.
Да, ама лъвът си бил похапнал хубавичко, унася го и си направил оглушки.
Горе на дървото седи маймунякът и като вижда каква е работата изчаква царя да заспи и се шмугва в пещерата. Там в тъмното оправя лъвицата и бегом обратно на дървото. След някое време излиза лъвицата доволна, засмяна:
- Скъпи, много добре се представи днес...Че и два пъти...
- КАКВОООО?! - ревнал царя. - ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ВЕДНАГА ПРИ МЕН:)
Хукнало всичко живо на поляната.
- Казвайте кой беше в пещерата, докато спях?
Мълчат животните, а маймунякът видял, че не отива на добре работата и зърнал от дървото, че хиената се тътрузи в далечината. Пресрещнал я той, а тя го пита:
- Какво става, за какво ни вика лъвът?
- Е, как, не знаеш ли, царят вече остарява и пита кой иска да му стане заместник.
Лъвът в това време изревава:
- ЗА ПОСЛЕДНО ПИТАМ, КОЙ???
Хиената на бегом:
- Аз, аз, аз:)
- Влизай в пещерата!
Влезли те, а там бой и многоточие, бой и многоточие, еле по едно време излязла хиената, ама бавничко, едва-едва стъпва, поразкрачена.
А маймунякът от дървото:
- Охооо, кога станахме цар, кога сменихме походката?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Здраво семейство!
[rimg]http://prikachi.com/images/485/9047485j.jpg[/rimg]
[rimg]http://prikachi.com/images/485/9047485j.jpg[/rimg]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
– Всички ми казват,че си кръстосвам краката по-елегантно от Шарън Стоун.
– Вярно е...Ама ти се виждат тaшаците бе Пешо....
.......................................................................................
Ако видиш жена-шофьорка посред лето у жегата да пущи чистачки в движение, привардвай са - да знааш че ша завива , и са не знаа накъде !
– Вярно е...Ама ти се виждат тaшаците бе Пешо....
.......................................................................................
Ако видиш жена-шофьорка посред лето у жегата да пущи чистачки в движение, привардвай са - да знааш че ша завива , и са не знаа накъде !
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Коя е най ценната вещ.
Карат децата да опишат най-ценната вещ, която знаят. Петьо става и казва за колата на баща си. Мими разказва за златното колие на майка си. Иванчо става и казва:
– Менструация!
Учителката е шокирана:
– Иванчо! Какво говориш? Знаеш ли какво означава тази дума?
Иванчо:
– Не зная, но е много ценно, защото, когато кака каза, че и е изчезнала менструацията, мама побесня, баба припадна, татко получи инфаркт, дядо извади старата си ловна пушка, а съседът се застреля
Карат децата да опишат най-ценната вещ, която знаят. Петьо става и казва за колата на баща си. Мими разказва за златното колие на майка си. Иванчо става и казва:
– Менструация!
Учителката е шокирана:
– Иванчо! Какво говориш? Знаеш ли какво означава тази дума?
Иванчо:
– Не зная, но е много ценно, защото, когато кака каза, че и е изчезнала менструацията, мама побесня, баба припадна, татко получи инфаркт, дядо извади старата си ловна пушка, а съседът се застреля
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":