Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 20 фев 2017 19:15

Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива ;)

[offtopic]Плюй си в пазвата и внимавай какво си пожелаваш ![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2017 20:25

Old_death написа:
Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива ;)

Всъщност какви са тези суми за базите, за месечен наем ли става дума, че нещо съм изпуснал, а и по новините одеве споменаха нещо?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 фев 2017 20:28

sin4ec написа:
Old_death написа:

Всъщност какви са тези суми за базите, за месечен наем ли става дума, че нещо съм изпуснал, а и по новините одеве споменаха нещо?

Вас това не ви касае . Вие наем и консумативи не плащате .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2017 20:39

Old_death написа:Вас това не ви касае . Вие наем и консумативи не плащате .

Когато тренирахме миналия месец на ДИТ, си плащахме наем и консумативи. За нашия стадион и тренировъчната база на Герена( изградена изцяло от ПФК ЛЕВСКИ-и игрищата, и осветлението), наем не дължим, а консумативите си вървят.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 фев 2017 20:57

sin4ec написа:
Old_death написа:Вас това не ви касае . Вие наем и консумативи не плащате .

Когато тренирахме миналия месец на ДИТ, си плащахме наем и консумативи. За нашия стадион и тренировъчната база на Герена( изградена изцяло от ПФК ЛЕВСКИ-и игрищата, и осветлението), наем не дължим, а консумативите си вървят.

Помниш ли коя година военните прехвърлиха базите на спортното министерство ? Май беше през 1995 - та година . От тогава сме задължени да плащаме наем за базите и отделно консумативи и данъци за почистване . Преди време казах , че само наемът за базите е в размер на 80000 лева месечно , но не можах да взема думата от големите разбирачи в тоя форум . По груби сметки само за наем през тези години трябва да е похарчена сумата за половин нов стадион . Повтарям , че става въпрос само за наема . В момента има дължима сума за сметоизвозване грубо около един милион лева . На тоя фон Левски от 1990 - та година не е платил и един лев за наем и консумативи на базата си . Базата ви е собственост на МВР и министерството плаща мастафа . За това има доста документи и публикации . Посочи ми само един отбор , който плаща такива суми за базите си , а аз и не зная да има друг такъв . Да , може и да не дължите наем и консумативи за базата , защото ви бе подарена от Софиянски , а консумативите се плащат от МВР . Ако имаш желание , мога да ти дам и документа , с който Герена е даден " безвъзмездно за вечни времена " на Левски . Знаеш ли колко плаща Лудогорец на общината ? 14000 лева годишно ! Хайде да не коментираме повече , защото не ми се занимава с глупости !

p.s. Изнесените суми са без ДДС .

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 20 фев 2017 21:06

Хм..Странно....Няма ги обичайните провокаторчета мрънкалници,какво става? :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2017 21:07

Аз не искам да коментирам глупости, просто попитах какви са тия суми-нищо повече...
Моето мнение ти е известно-държавата абдикира от спорта и му еба майката без извинение( не стига, че не поддържаше базите, ами пречеше и на желаещите да го сторят) -та ме интересува дали е толкова нагла, че да иска и наем за тия съборетини, каквито представляват Армията и особено Панчарево?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 фев 2017 21:16

sin4ec написа:Аз не искам да коментирам глупости, просто попитах какви са тия суми-нищо повече...
Моето мнение ти е известно-държавата абдикира от спорта и му еба майката без извинение( не стига, че не поддържаше базите, ами пречеше и на желаещите да го сторят) -та ме интересува дали е толкова нагла, че да иска и наем за тия съборетини, каквито представляват Армията и особено Панчарево?

Да , нагла е . Иска наеми , плащане на консумативи , инвестиция в базите , плащане на данъците към общината , данъци , които навсякъде се плащат от собственика , и каквото друго се сетиш без да е забила и един пирон на базите . На всичкото отгоре инвестициите , които са направени в Панчарево и на Армията не се удържат от наема . Те са си на сметката на Ганчев и Инжов . Това беше втората част от съобщението , която не публикувах тук . Ако не им играеш по гайдата започват да те рекетират с прекратяване на договорът , начисляване на лихви и други от тоя сорт . Пак ще те попитам . Посочи ми друг клуб в България , към който е имало такова отношение , що се отнася до базите ? С тоя рекет за тия близо 20 години клубът е бил източен с близо 30 милиона лева . Не зная каква част от тая сума е платена и каква част виси като дългове , но това е друга тема за разговор .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2017 21:45

Old_death написа:Да , нагла е . Иска наеми , плащане на консумативи , инвестиция в базите , плащане на данъците към общината , данъци , които навсякъде се плащат от собственика , и каквото друго се сетиш без да е забила и един пирон на базите . На всичкото отгоре инвестициите , които са направени в Панчарево и на Армията не се удържат от наема . Те са си на сметката на Ганчев и Инжов . Това беше втората част от съобщението , която не публикувах тук . Ако не им играеш по гайдата започват да те рекетират с прекратяване на договорът , начисляване на лихви и други от тоя сорт . Пак ще те попитам . Посочи ми друг клуб в България , към който е имало такова отношение , що се отнася до базите ? С тоя рекет за тия близо 20 години клубът е бил източен с близо 30 милиона лева . Не зная каква част от тая сума е платена и каква част виси като дългове , но това е друга тема за разговор .

Мда. Мен ако питаш, държавата почти нищо не е взела, визирайки подчертаното.
Базите разрушени, пълен ташак. Да ти кажа, ако не бяха ни предотстъпили Герена за безвъзмездно ползване, в момента там щеше да изглежда като в " Пущинакът на Смог", че и по-зле. Едно време ходих там, като разчиствахме, аве заеби-имаше брезички и върбички по 2 метра, кукумявки и гущери се бяха завъдили, точно като в библейските писания.
Помощните терени бяха сгурия, неподдържана с години. Жалка картинка.
Но стига с Герена. Може би са били прави, но собствениците на ЦСКА 15 години не инвестираха и лев в тези бази и станаха същите кукумявкарници. Сега ходи оправяй...
Ама аз като говоря за Закон за меценатството и за ДЮШ, тука ми се подиграват...
А 20 години клубовете си държаха школите в полубудна кома, колкото да има за пред хората и пред БФС–УЕФА. Други времена бяха, мутренски пари се препираха и кой го боли за такива глупости?
Сега опря ножа до кокала и се сетиха. То хубаво, ама за тез деца трябва база, условия, треньори, методика-а ние не сме свикнали на таквиз неща. По-лесно е да вземем негри и пропаднали латиноси. Това е бита стратегия...
Ще станат нещата, но след години. Понеже следя малките, ще ти кажа: след 5-6 години. Пропиляното време и пропилените набори няма как да се наваксат. Ето, в националите сбират най-доброто от 17-19 годишните и ни хващат разни , дето ни спукват от бой. Факт.

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 фев 2017 22:44

Old_death написа:
sin4ec написа:Аз не искам да коментирам глупости, просто попитах какви са тия суми-нищо повече...

Да , нагла е . Иска наеми , плащане на консумативи , инвестиция в базите , плащане на данъците към общината , данъци , които навсякъде се плащат от собственика , и каквото друго се сетиш без да е забила и един пирон на базите . На всичкото отгоре инвестициите , които са направени в Панчарево и на Армията не се удържат от наема . Те са си на сметката на Ганчев и Инжов . Това беше втората част от съобщението , която не публикувах тук . Ако не им играеш по гайдата започват да те рекетират с прекратяване на договорът , начисляване на лихви и други от тоя сорт . Пак ще те попитам . Посочи ми друг клуб в България , към който е имало такова отношение , що се отнася до базите ? С тоя рекет за тия близо 20 години клубът е бил източен с близо 30 милиона лева . Не зная каква част от тая сума е платена и каква част виси като дългове , но това е друга тема за разговор .

Ганчев да плаща 82 000 на месец за Армията и Панчарево ли ? Ако е платил 1 лев , аз ще си отрежа главата ! Само приспадане е брате ....даже може би още се приспадат терените на ЦСКА Завинаги :)

Върни се в “ЦСКА”