Долно уйно написа:Ако тази отговорност е поета насила, какво правим?
Това е негов проблем, а не на феновете.
Долно уйно написа:Защо си мислиш, че Русев е в Левски по свое собствено желание, а защо си мисли, че Тонев също беше по своя собствено желание?
Къде съм казал подобно нещо? Отново... Не е проблем на феновете, че Русев и Тонев са дошли в Левски "насилствено" заради далавери с други хора.
Долно уйно написа:Мани го това с абонатите на Виваком, но това, че искал феновете да са на стадиона, какво лошо има?
Няма нищо лошо ако в замяна предлагаш на феновете качествен футбол и отбор с който да се гордеят.
Долно уйно написа:Аз ако имам милиони и желая да бъда собственик на Левски първата работа, която да видя, кои са най-големите разходни пера, да ги свия до минимум, да огранича до максимум инвестиции в инфраструктура и направя разчет, как да погася задълженията, като през това време посрещам текущите разходи.
Това най-нормално ще доведе до слаб първи отбор, но то няма, как да бъде и душата в рая и кура до драя.
Феновете щом нежелаят при тези условия да помагат за издръжка и спасение на клуба им лично аз ще им тегля мяйната, питайки ги, какво искат.
На сила никой не държим в Левски. Феновете са помагали и ще продължават помагат, но усилието трябва да е взаимно. Не само да искаш без да даваш.
Долно уйно написа:Онези времена, когато се вадеха милиони насляпо отдавна умряха, няма вече такива балами, а и няма вече такива свободни средства.
Това е законния, моралния и чист начин за спасение... БОЛЕЗНЕН Е.
Другия е Левски тире София, "В" група, покана за новата перуканова лига с лиценза на Чепръчене...
Ако феновете бяхме милионери нямаше да се налага Спасчо да е собственик. Срещу парите си всеки иска да види нещо, което си заслужава.
Долно уйно написа:Кой разбрал, разбрал, който не, не.
И аз това ти казвам... Ако си разбрал, разбрал, ако не си, твой проблем.